Vindue Behandling: Brugerdefineret vindue behandlinger Tips

Brugerdefinerede vindue Blinds kan dække et Odd-formet vindue

At finde en måde at dække en mærkelig formet vindue kan være en udfordring for ethvert hjem dekoratør. Gør denne proces lettere ved at bestille brugerdefinerede persienner. De mange forskellige valg kan give dig mulighed for at koordinere udseendet i alle rum og skabe en indbydende atmosfære, hvor du kan mageligt underholde familie og venner. Når du arbejder med en virksomhed for at bestille dine brugerdefinerede persienner, vil de ofte sende nogen til dit hjem for at få de korrekte målinger. Hvis du bliver bedt om at måle dine vinduer, tage målinger for bredde og længde fra den ene side til den anden. Medtag vinduesrammen i din måling for en uden mount hvilket betyder at du vil have dem dækket af blinds. Hvis man måler en mærkelig formet vindue, såsom en halvcirkel eller trekant, bede om eventuelle særlige anvisninger, som du skal følge. Mens du installerer horisontale blinds er ikke særlig svært, anmode retninger til installation blinds over en mærkelig formet vindue, hvis du gør det selv.

Trim Blinds To Fit

Hvis du ikke har råd brugerdefinerede vindue behandlinger, kan du stadig tilpasse, hvad du køber i butikken. Med blinds, kan du trimme et tilsvarende beløb ud af hver side af horizontals, så de bedre passer til bredden. Du kan også fjerne ekstra væk fra bunden og binde de resterende sikkert på plads. Lamelgardiner kan nemt trimmes langs bunden til at passe et vindue, men du skal sørge for du trimme hver jævnt og pænt, så du har et færdigt look over den nederste kant.

Køb brugerdefinerede gardiner til at matche din stil

Hvis du har en stil af gardiner, som du vil, men ikke kan finde i en butik, overveje at bestille brugerdefinerede gardiner. Dette øger de valg, du vil finde for stof og giver dig mere kontrol over den stil af gardiner, du vælger. Valg brugerdefinerede gardiner giver dig også mere frihed til at koordinere med andre tilbehør elementer i et rum som en sengetæppe eller dug. Derudover kan det hjælpe dig med at matche dine gardiner med møbler, så rummet ikke bliver overvældet med for mange forskellige stilarter.

Installer din brugerdefinerede Wood Blinds

Installation dine brugerdefinerede træ blinds kan være en gør-det-selv arbejde. Start med at samle de rigtige værktøjer. Et målebånd er nødvendig for at sikre en korrekt pasform dine blinds. Du kan også bruge en skruetrækker og bore for at fuldføre processen. Følg anvisningerne fra producenten til at fastgøre beslagene der holder blinds enten som en ekstern mount (der dækker vinduesrammen) eller inde mount. Glid nye blinds på plads og tilføje en valgfri Valance. Test dine blinds for at sikre de åbnes korrekt.

Find Brugerdefineret Drapery For An Odd-Sized Window

Drapery der er tilgængelig i butikkerne kommer i faste formater, som måske ikke passer dit vindue. I tilfælde som dette, kan du finde brugerdefinerede forhæng, der kan bestilles baseret på størrelsen af ​​dit vindue. Du kan også designe og sy dine egne brugerdefinerede lavet gardiner. Oprettelse dem selv kan tage længere tid, men kan spare dig penge over at have dem professionelt lavet. At gøre dem selv giver dig også mulighed for at gøre dem til bredden eller længde, du har brug for i stedet for at forlade sig på, hvad der er til rådighed i butikken. Uanset hvordan du vælger, kan du dekorere dine vinduer oprette din egen brugerdefinerede look.

Designer forhæng til at pynte dit Windows

Nogle indretningsarkitekter gjort berømt på tv-shows får ind i virksomheden med at designe brugerdefinerede vindue belægninger. Hvis du kan lide udseendet af de design skabt af en af ​​disse personer, og du ved, at de har en linje af gardiner til rådighed i butikker, se om du kan finde noget, der passer til stilen i dit hjem. Hvis du ikke kan finde de designer brugerdefinerede vindue belægninger, du kan lide, skal du kontakte en stof butik for at se, om der er materiale til rådighed fra designeren. Dette kan give dig flere valgmuligheder og giver dig mulighed for at gøre dig egne brugerdefinerede vindue behandling.

Brugerdefineret lamelgardiner Cover en glasdør

Dækker et stort vindue eller en glasdør kan gøres pænt med brugerdefinerede lamelgardiner. Under et vindue behandling, der let kan flyttes til side for at få adgang til en skydedør er særligt vigtigt. Brugerdefineret blinds har den fordel, at designet i en stil, som du kan lide; dog vil de være dyrere end noget, du kan købe fra hylden. Hvis du søger for at spare penge, kan du købe vinyl lodret blinds allerede er gjort, og til rådighed på de lokale butikker.