Vin Opbevaring: vinkasser Tips

Vin Gaveæsker

Vin gør en stor gave. For venner, familie og forretningsforbindelser, der tager vin alvorligt, intet gør en mere eftertænksom erklæring end en træ vin gaveæske. Disse kasser typisk indeholde op til 12 flasker. De er dejligt minder om det tidspunkt, hvor vinen blev næsten altid pakket i træ (i stedet for pap), og er en perfekt tilføjelse til enhver samling. Vin kan opbevares sikkert i dem, men er stadig let tilgængelige, da de fleste af træ vin gaveæsker har glidende låg. Nogle virksomheder tilbyder endda personlige graveringer på gaveæsker.

Vinkasser til Forhandlere

Hvis du er en vin forhandler, kan du supplere din showroom vin display med træ vinkasser. Disse er ideelle til visning af vine, der er til salg eller nye vine, som du gerne vil udvikle en følgende. Du kan placere en vin kasse i hver ende af dine fritstående stativer eller endda linje et par kasser op til at skabe en ø af deres egne. Vinkasser giver også nem visning af dine sager af vine. Derudover kunder nyder den lethed vælge et eller flere flasker simpelthen ved at udvælge dem lige ud af æsken.

Tilpas din vin kasse

Et træ vin kasse plejede at være den fælles metode til skibsfarten vin. Men i disse dage, er færre vingårde bruger disse vinkasser. Du kan dog stadig få dine hænder på disse solide kasser med glidende covers (for ekstra beskyttelse) og endda tilpasse dem til enten dig eller en vinkender.

Opbevaring af vin i din vinkælder har aldrig set så godt. Køb en vin kasse med dit navn og initialer indgraveret. Ønsker du at sende vin til en ven? Overrask dem med en personlig vin kasse. Du skal blot vælge de billeder, du vil vise, og omfatte navn og initialer modtageren.