Vin Opbevaring: Vin Skabe Tips

Wine Cabinet Solutions

Fik vin? Ved ikke, hvordan man opbevarer det? For en middelvej mellem en bordplade vin rack og en fuld-blæst vinkælder, hvorfor så ikke overveje en vin opbevaringsskab? Disse kabinetter er ideelle til mellemstore kollektioner, der kræver særlig pleje. Vin opbevaringsskabe er også designet til at passe dit hjem indretning og rum. Selv om mange kabinetter er pre-designet, kan du ofte finde detailhandlere, der vil custom-gøre din vin kabinet til dig, hvilket giver dig endnu flere muligheder for at gemme dine vine med stil og sikkerhed.

At finde den rigtige vin Møbler

I dit smukke nye hjem, bør vin lagersystemer forbedre indretningen, ikke tage væk fra det. Vinreoler er virkelig nu vin møbler, og de bør være i stand til at være en integreret og endnu smukke del af dit hjem indretning og design. Tilsætning af vin kabinetter til din vinkælder eller lagerområde øger appel af din vin møbler. Du ville ikke indrette dit hjem med noget, men det mest upåklagelig illustrationer og møbler, så hvorfor spare, når det kommer til møbler til din vin? Brug den højeste kvalitet træsorter som filippinske mahogni, modulære systemer og konstruktion, du kan regne med for din vin møbler. Faktisk kan du oprette et helt vin værelse med vin møbler, der passer sammen og vokser med din samling. Ligesom dine andre møbler, vil de bedste vin kabinetter tilbyde dig mange års stil, komfort og brugervenlighed.

A Wine Rack Cabinet Alternative

Et alternativ til hjemmet vin rackskabe er vin stuverum. Disse skabe er fremragende til mindre samlinger af vin. Normalt er de fundet i større vin lagerområder, hvoraf mange er kommercielle. Tænk på dem som en mindre udgave af en walk-in vinkælder. Skabene er temperatur og fugtighed kontrolleres. (Det betyder, at de får også lignende regelmæssig vedligeholdelse.) Hvis du beslutter at gemme dine vine i en vin stuverum, spørge, om anlægget har forsikring til at dække dine vine. De fleste gør, men det er klogt at tage det ekstra skridt for at sikre sikkerheden for din samling.

At vælge en vin kabinet

Der er to primære bekymringer, når du vælger en top-kvalitet vin kabinet. Når det er muligt, så prøv at se de vin kabinetter i person. Mens shopping rundt, har et kig på hængslerne. Vær sikker på at de flugter med kabinettet, således at dørene til at lukke og forsegle korrekt. Dernæst kontrollere kvaliteten og holdbarheden af ​​væggene i kabinettet. Sørg materialet er solid nok til at bevare den indvendige temperatur samt robust nok til at holde vægten af ​​alle dine flasker vin.