Vin Opbevaring: Vin Opbevaring Tips

Wine Rack Tabeller

En god måde at kombinere opbevaring og funktion i din vinsamling er tilføjelsen af ​​vin rack tabeller. Disse lader dig vise, gemme og tjene din vin med lethed. Vælg vin rack tabeller, der afspejler din personlige stil. En bistro bord med vin rack er et oplagt valg for franske samlinger. Køkken designs ca være rumlede en stil hak med inddragelse af en tæller højde bord med vin rack. Mulighederne er næsten uendelige!

Temperatur Retningslinjer for Vin opbevaring

Her er nogle grundlæggende retningslinjer for vin opbevaringstemperatur.

 • Champagne og mousserende vin: 43-47 ° F
 • Hvid blush, rosé og tørre vine: 46-57 °
 • Lys, luftig rødvin: 55 ° F
 • Dyb, rig rødvin: 59-66 ° F

Investering i en vinkælder betyder, at du har friheden til at tilpasse rummet passer til dine loftshøjde og væg længder. Det betyder også, du bliver nødt til at faktor i køleelementet at sikre, at dine vine er til den bedste temperatur. For eksempel kan du overveje at placere et afkølet kabinet til de hvide i vinkælderen.

Sådan opbevarer Vin

 • Alle corked vin skal opbevares på siden, således at proppen forbliver våd.
 • Både rød og hvid vin bør opbevares i et område væk fra direkte sollys og ekstrem varme eller kulde.
 • Temperaturen bør være mellem 55 og 65 grader Fahrenheit ..
 • Opbevaring temperaturen bør være konsekvent. Må ikke opbevares vin i en standard køleskab. Temperaturen er for koldt og svinger da døren åbnes ofte.
 • En lille vin køleskab er ideel til opbevaring hvidvine da temperaturen forbliver mellem 50-55 grader Fahrenheit. Selvom vin forsyningsselskaber sælge vin køleskabe spænder fra 12 til 100 flasker, de er dyre. En lille vin køleskab (18-24 flaske kapacitet) kan købes på Lowes eller Home Depot for under 150 dollar.
 • Hvidvin bør indtages withing et til tre år.

Vin rack Møbler Finishes

Mahogni vin reoler er holdbare og smukke, og de kan være færdig til at matche din eksisterende møbler. Den Shaker Maple Stain rådighed for vin rack møbler og kits kan matche din eksisterende kabinet eller møbler, og giver en rig møbler finish til dit rack-system.

Hvis du installerer din vin rack møbler i et køkken eller spisestue, vil du ønsker det til at matche op til din indretning og stil. Sørg for at vælge vin reoler, der er virkelig fine træmøbler, og du vil være sikker på at have stil og holdbarhed i et meget funktionelle møbler stykke.

Proptrækkere

Gennem årene har jeg haft lejlighed til at prøve næsten alle kork udvinding metode, man kender, og jeg bliver stillet ret ofte, hvad der er den bedste? De Uncorking maskiner, de fleste gode vinbarer bruger, er nok det bedste. De er imidlertid store og dyre. Den nemmeste metode til at bruge derhjemme ville være en af ​​de mange forskellige kork trække maskiner. På den højere ende er Metrokane Kanin og VinoPull. Begge er gode valg, men er en smule dyr, hvis du ikke er en vin aficionado. Sandsynligvis den mest omkostningseffektive måde at få en kork ud en flaske er den klassiske tjenerens proptrækker. Selv om nogle kan top $ 100, de fleste er tilgængelige for under $ 20. Den Prestigio, den Capitano og PullParrot er alle favoritter. De vigtigste ting, du ønsker at se på, når de køber en proptrækker er skruen selv. Der er to typer, en dårlig, en god. Den gode type er den åben eller helix stil skrue. Hvis du kigger ned skruen fra spidse ende bør det være hul ned i midten. Skruen skal ligne en wire, som blev viklet omkring en blyant. Alle åbningen maskiner og de fleste tjenerens stil aftrækkere bruge denne type skrue. Den dårlige form ligner en stor skrue. Centret er fast og spiralen er forbundet til centrum. En ting er at være forsigtig med, når du bruger en skrue typen kork aftrækker er at forsøge ikke at gå hele vejen igennem proppen. Du ønsker at stoppe lige kort for at gå gennem bunden af ​​kork.

Wine Storage System Construction - dampspærre

Der er endnu en overvejelse at tænke over, når konstruere din vin opbevaringssystem, især i nybyggeri. Hvis dine vægge er beton eller sten, og du bruger en vin kølesystem, er du nødt til at installere en dampspærre for at forhindre fugt i at undslippe kælderen.

Din bygherre bør drøfte barriere specifikationer med professionelle designere. De bør også undersøge de lokale bygningsreglementer før de installerer barrieren. Den mest almindelige dampspærre er en 6 mil polyethylen installeret på varme side af vægge og lofter.

Hurtig Lagring tips

Hurtige Lagring Tips

 1. Hold flasker på deres sider
 2. Opbevares køligt med lidt temperatur udsving.
 3. For langsigtet lagring, opretholde et højt luftfugtighed (65% -90%)
 4. Opbevares væk fra direkte sollys.
 5. Holdes væk fra stærke vibrationer.
 6. Køb lidt mere lagerplads, end du tror, ​​du har brug for.
 7. Find ud af alder værdighed dine vine før de er forbi deres premierminister.

Store vinflasker Vandret

Bordvin bør opbevares vandret, således at vinen er altid rører kork. Når flasker opbevares i opretstående stilling, vin sediment afregner på bunden af ​​flasken og påvirker smagen. Så længe kork fortsætter at røre vin, vil den forblive fugtig og forhindre luft i at komme ind i flasken og påvirker smagen af ​​vinen.

Hvor meget vin Opbevaring skal du bruge?

Kun du ved, hvor meget vin storage du har brug for, og hvilken størrelse kælder, du gerne vil oprette. Men det er en god ide at over-build, snarere end under-build. Giv dig selv plads til at vokse din vinsamling, så du kan investere i yderligere flasker eller sager i fremtiden.

Begrænsning af størrelsen på din vinkælder nu kan virkelig komplicere investere i fremtidige vin køber. Tag hensyn hvordan du underholde, og hvor ofte, også. Har du holder ekstra flasker på hånden til fester og fester? Alle disse overvejelser bør tilføje op til at bygge en vinkælder stor nok til at håndtere din vin opbevaring behov nu og i fremtiden.

The Perfect Wine Storage System

Den perfekte vin lagersystem er den, der bedst opfylder dine specifikke behov. Men der er nogle ting at se til. Kig efter høj kvalitet konstruktion med stærke, holdbare træsorter. Kig efter et modulært vin opbevaringssystem, der kan vokse til højre ad med din samling. Kig efter tilbehør, der tilføjer dimension og fleksibilitet til din vin opbevaringssystem. Hvis du gør lidt forskning, før du køber, vil du være sikker på at finde den perfekte vin opbevaringssystem til dine behov.

Fra Wine Storage til tabel

Når du sætter din vine fra vin opbevaring til bord, er der nogle ting at tænke på. Champagne og hvidvin bør bruge mindst en time i køleskabet for at sikre, at de er ordentligt nedkølet til den rette temperatur. Reds skal stå oprejst i mindst en time, og måske mere, for at sikre eventuelle sedimenter afregne til bunden. Du kan tjene hvide vine og champagner fra en kølet cooler på bordet. Du kan også dekanteres røde vine til at fjerne aflejringer og give dem mulighed for at trække vejret. Uanset hvad du gør, planlægge, når du tjene dine vine, og ikke bare tjene dem direkte fra din vin opbevaring til bordet.

Se turistprodukter i Lagerreoler? Wine Storage Management Software

Selv hvis du har en lille samling, kan det være skræmmende at huske, hvor hver flaske er, og lige hvad årgange du har i din samling. Heldigvis er der mange software programmer og endda hele computeren systemer til rådighed, der kan hjælpe dig med at administrere din vinsamling. Du kan oprette en database over vine, du ejer, og vil gerne eje. Du kan knytte hvor hver flaske er i din kælder. Du kan endda holde smagsnoter og vin auktion oplysninger. Disse programmer er et must for den seriøse samler. De vil hjælpe dig med at holde din samling overskuelig og organiseret uanset hvor stor den vokser.

Kvaliteten af ​​vin Opbevaring Cabinet Vigtigt

Vin opbevaringsskab stilarter er så varieret som vin Lagerreoler og andet opbevaring tilbehør findes i din vinkælder. Nogle har bedre faciliteter, og de er ikke alle lavet med samme kvalitet og håndværk. Undersøg alle aspekter af en vin opbevaringsskab, før du foretager et køb. Hvilken type af hængsler gør vinen opbevaringsskab indeholde? For eksempel kan du ikke bruge et klaver hængsel på en vin opbevaringsskab, fordi det bevirker, at døren af ​​kabinettet for at lukke forkert.
Hvor holdbar er væggene i vin opbevaringsskab? Dette er vigtigt, fordi du vil opbevare flasker vin, hvoraf nogle kan veje op til £ 3 hver. Opførelsen af ​​din vin opbevaringsskab skal kunne stå op til vægten af ​​vinflasker det vil holde.

Den ideelle Wine Opbevaringstemperatur

Den ideelle vin opbevaringstemperatur kan sikre levetiden af ​​dine fine vine samtidig med at dem til alder og moden på det optimale niveau. Vinkældre bør være omkring 50 til 55 grader, med relativ luftfugtighed på mellem 60 og 70 procent.

Hvis du ønsker at holde din vin er en form for "suspenderet animation", hvor de næsten ikke alder på alle, den ideelle temperatur er omkring 45 grader. Dette er en løsning for nogle vine, der kan passere det punkt god drinkability hvis de opbevares meget længere ved de højere temperaturer.

En god vin lagersystem vil tillade dig at vedligeholde dine vine på den optimale temperatur og luftfugtighed. Det vil sikre, at din samling holder lige så længe som det overhovedet kan, og du vil altid være at drikke vin til meget sit højdepunkt af perfektion.

Den Mahogany Wine Cellar vs Andre Woods

Den Mahogni vinkælder er indbegrebet af vin opbevaring. Andre træsorter simpelthen ikke måle sig med farven, holdbarhed, og den absolutte styrke mahogni.

Træet er smukt, og farven er altid konsekvent. Det kan også tage en plet, der vil hjælpe det blande med eksisterende møbler. Den er stærk, og så vin reoler fremstillet heraf er stærkere og kan holde flere flasker.

Den mahogni vinkælder er smuk, men det er også det bedste du kan købe. Det vil vare længere, så det er så vigtigt en investering som den vin, du planlægger at gemme i din mahogni vinkælder.

Hvid og røde vine Ældre forskelligt

Forbruge de fleste røde vine, der sælges på markedet i dag inden for et år. Det betyder, at egnede opbevaringsforhold er nødvendigt for, at vinen har den fulde, rige smag af den etiket, du har valgt.
Forbruge hvidvine inden for to eller tre år efter produktionen for den bedste smag til rådighed.
Hvidvine generelt ikke brug for den tid til at modnes som rødvin. De bedst kvalitetsvine brug for mindst 4-10 år at nå modenhed og ønsket smag. Styring af forhold i din vin lagerområde vil hjælpe dig til at nå det bedst mulige resultat for din vinsamling.

Korrekt Vin opbevaring afhænger af temperaturen

Lagring vine over en lang periode er afgørende for sundheden for dit produkt.
Et af de vigtigste aspekter af lagring af vin er temperaturen af ​​vinkælderen. Den perfekte temperaturområde for din vinkælder er mellem 55 og 58 grader Fahrenheit. Den ønskede fugtighed din vinkælder er mellem 55 og 75 procent fugtighed. For at opretholde de ovennævnte betingelser for din vinkælder, skal du have et helt kontrolleret miljø, opnås gennem isolering, dampspærre og en ordentlig kølesystem.

Redwood Wine Lagerreoler

Mange mennesker foretrækker redwood vin Lagerreoler på grund af udseendet og på grund af redwood s varige egenskaber. Spørgsmålet med redwood vin Lagerreoler er, at redwood er i fare, så ikke kun kan disse være uoverkommeligt dyre og svære at få, er du ikke gør regnskovene en tjeneste.

Redwood er også blødere end mahogni, så det kan bule. Out vin opbevaring tip er at springe redwood og holde sig til mahogni. Enten det eller kontakt din vin rack forhandler af valg og finde ud af, hvad de anbefaler.

Hjem Wine Opbevaring af Champagne og hvidvin

Mange mennesker spekulerer på, om de skulle opbevare Champagne og hvidvine i deres kældre sammen med røde. Der er ingen grund til ikke at!

Den bedste vin rack forhandlere tilbyder systemer, der er skabt til at holde en række forskellige størrelser og udformninger af flasker, så champagneflasker vil passe fint i din vin reoler. Selv overdimensionerede flasker, vil ligesom Jeroboams passe i skraldespande og diamanter.

Mange mennesker kan lide at placere Champagne eller hvidvin i køleskabet i en time eller så før servering, for at bringe temperaturen ned lidt mere. Ellers opbevaring af disse vine i din kælder er bare fint.

Offsite eller Home Wine opbevaring?

I de sidste mange år har mange off-site lagerpladser dukkede op, hvor du kan gemme hovedparten af ​​din vinsamling. Disse off-site steder debitere dig at gemme din vin, og så kan du få adgang til det, før du ønsker at tjene det. Hjem vin opbevaring i din egen kælder byder på mange fordele.

Det er klart, din vin er tilgængelig, når du ønsker det! Til sidst, kan omkostningerne til leasing plads til at gemme din samling tilføje op til mere end prisen på dit eget hjem vin opbevaring. Desuden, hvis du gemme din vin derhjemme, vil du have total kontrol over betingelserne og korrekt opbevaring af din vin. Hjem vin opbevaring simpelthen giver mere mening for de alvorligste vin samlere.

Temperatur og luftfugtighed kontrol

Vin lagringsmuligheder er lige så forskellige som de vine, der gemmes. Der er en række faciliteter, der tilbyder vin opmagasinering for en nominel gebyr. Men i de fleste tilfælde, folk ønsker at være i stand til at opbevare deres vinsamling sig hjemme --- for bekvemmelighed og tilgængelighed.
En vin opbevaringsskab kan give den perfekte atmosfære til en mindre samling af vin til at hjælpe ejere holde deres kollektioner i deres hjem. Vin opbevaringsskabe er temperatur og fugtighed kontrolleres, holdbare og generelt overkommelige.
Disse kældre er en fantastisk tilføjelse til din vin møbelkollektion og kan være en levedygtig erstatning for en walk-in vinkælder i dit hjem. En række forskellige mærker og stilarter findes for vin opbevaringsskabe, så vælg en, der passer ind i den overordnede indretning af dit hjem.

Vin Lagerreoler

Vin Lagerreoler er en billig måde at opbygge en top-notch kælder selv, især da de kommer i kits. Faktisk er de så enkle at sætte sammen, mest handy husejere gøre det selv i stedet for at ringe i en entreprenør. Husk, hvis du ikke er til at konstruere og tømrerarbejde, kan dette være over dit hoved!

Vinen Lagerreoler er alle præ-gennemhullede og komme med al den hardware, du har brug for. Alt du behøver er et par fælles husstand værktøjer og du vil blive opbevaring af vin på ingen tid! Vinen Lagerreoler også komme med komplette, detaljerede instruktioner og design fagfolk er til rådighed til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til installationen.

Vin opbevaring rack kits er en fantastisk måde at tilføje værdi til dit hjem, mens du gemmer din voksende vinsamling.

På sin side eller ej?

På sin side eller ej? Definitely, på sin side. Her er hvorfor. Oxygen er den værste fjende vin inde i flasken. De fleste vine er forseglet fra ilt med bøjelig, ekspansiv kork. Hvis proppen tørrer ud, vil det krymper og muligvis lade ilt indtaste flasken og oxidere vinen. Opbevaring af vin på sin side holder proppen fugtig og opretholde den beskyttende tætning til en lang tid.

Wine Storage System Construction

Der er mange overvejelser, når det kommer til at opbygge din vin opbevaringssystem. Din bygherre og arkitekt kan rådføre sig med professionelle designere til at skabe den vinkælder af dine drømme, men der er stadig nogle ting, du skal vide.

For eksempel, hvis din vin opbevaringssystem omfatter træpaneler på væggene, du har brug for mulighed for udvidelse og sammentrækning af træet på grund af den fugtige, kølige luft inde. Hvis du ikke mulighed for dette, kan din paneler crack og spænde.

Vin lagersystem konstruktion er kompliceret, men ved hjælp af fagfolk, vil besværlighederne være langt mindre, og det ultimative nydelse vil være langt større!

Vin køler til lille vin Collection

En vinkøler er en god vin opbevaring komponent til at huse en lille samling eller et par flasker fra din vinkælder. En vinkøler ligner et køleskab, men det kan indstilles til den rette temperatur og luftfugtighed for at sikre din vin af god kvalitet.
Regelmæssige køleskabe er ikke beregnet til opbevaring af vin. De fastholder køligere end nødvendige temperaturer og bliver konstant åbnes og lukkes, hvilket forårsager temperatursvingninger og unødvendig bevægelse. Disse faktorer forårsager en negativ indvirkning på din vin.
En vinkøler opretholder en konsekvent temperatur og kan bidrage til at bevare din vin i den bedst mulige tilstand.

Tjenester af vin Lagerselskaberne

Vin opbevaring er en blomstrende forretning. At vælge den rigtige virksomhed til at huse din vinsamling er vigtigt, som du har tillid til dem med din investering.
Uanset om du gemmer et par flasker eller hundredvis bør nogle tjenester tilbydes på noget vin lagerfacilitet. Disse tjenester omfatter:
* Variety i de typer af opbevaring til rådighed, fra vin Lagerreoler, walk-in vinkældre, vin opbevaringsskabe, garderobeskabe og meget mere.
* En uddannet personale til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, komme med forslag og tilbyde bistand efter behov.

Spørg, hvis din vin Opbevaring Company Tilbyder Extras

En vin opbevaring Virksomheden tilbyder kerneydelser, og i nogle tilfælde, ekstra incitamenter for deres bedste kunder. Kontroller, om din vin opbevaring selskab tilbyder ekstraudstyr, såsom:
* Happy hour i weekenden med hors fortærer at ledsage din vin
* Private festlokaler
* Lounge områder
* Brugerdefineret vin storage reolsystemer

Tip din glas

Har kun opstået i begyndelsen af ​​1600-tallet, den traditionelle vinflaske var en revolution i verden af ​​vin. Ikke længere har de har til at trække rundt tunge tønder og bygge store værelser til at gemme dem; nu de kunne bære vin rundt i deres lommer.

Den traditionelle 750ml størrelse flaske er den helt rigtige størrelse til medio langtidsopbevaring, selv om større flasken jo bedre, da vin oxiderer i forhold til den mængde luft den udsættes for. Halve flasker er populære for enkelt portioner og picnics, men bør ikke betragtes som en flaske, der skal gemmes for længe. Andre vin flaskestørrelser omfatter to flaske kapacitet magnum, de tre flaske "Marie-Jean", de fire flasken dobbelt magnum, de seks flaske Jeroboam og otte flasker Imperiale. De mousserende vine have endnu mere af en markering, herunder 20 flaske kapacitet "Nebukadnesar".

Når du leder efter den helt rigtige metode til lagring af vin, er det vigtigt at huske på de mange forskellige flaskestørrelser samt figurer. Mange kølede enheder, wire stativer og træ enheder er bygget til standard størrelse flaske og vil ikke rumme bred base af en Bourgogne flaske eller den ekstra lange hals af en Alsacean vin.

Vintyper Kølesystemer

De vigtigste tre typer af vin kølesystemer er gennemgående væg, ductless split, og ledes systemer. Gennem-væg-systemer er monteret gennem væggen af ​​vinkælderen og sende udstødning ind i et tilstødende rum. Varmen fra vinen kølesystem udstødning skal køles så godt, så installerer et klimaanlæg i "aftræk rum" er en god idé. Ductless split enheder ligner gennemgående vægge, bortset fra at fordamperspolen er i rummet sammen med en split køleanlæg. Kondensatoren er i et tilstødende rum eller endda udendørs. Et afløb er behov for overskydende kondensation. Med et aftræk system er du tilbudt den mest komplette vin kølesystem. Enheden er enten sat i hele væggens eller installeret på afstand. Luft ledes ind i og ud fra vinkælderen samt det rum, hvor den er opstaldet, der giver mulighed for korrekt afkøling og udstødning.

Temperatur & Timing

Sammenhæng er et afgørende element i vin opbevaring. Vinkælder køleenheder er særligt nyttigt for at holde temperaturen selv i dit kælder. Dog bør din vinkælder køleenhed ikke forårsage balancen i fugtighed og temperatur til at svinge radikalt eller hurtigt. (Dette er grunden til klimaanlæg er ikke ideel til vinkældre;. De har tendens til at droppe temperaturen for hurtigt) Gode systemer til vin køling opretholde endda justeringer i temperatur og fugtighed, så din vin tiden for at justere så godt.

Vin Opbevaring Locker Mulighed For mindre Vin Samlinger

Vin stuverum er endnu en potentiel avenue i vin opbevaring. Vin stuverum er normalt placeret inden for en vin lagerfacilitet og er til rådighed for små mængder vin.
Svarende til en walk-in vinkælder, vin stuverum er temperatur og fugtighed kontrolleres og pådrage regelmæssig vedligeholdelse for at være sikker på din vin forbliver i den bedst mulige tilstand. Forsikring normalt følger med af udgifter til opbevaring din vin i en vin stuverum, hvis skabet er beliggende i en lagerfacilitet.
Du kan normalt få adgang til en vin under anlæggets åbningstid. Men husk, at du altid skal have en flaske til rådighed i dit hjem som mange vin lagerfacilitet s Keep dag og tidlig aften kun timer. Du vil sandsynligvis ikke kunne få adgang til din vin stuverum efter disse timer.

Afrejse Lokale vin Lagerselskaberne

Hvis du beslutter at gemme din vin på en offsite sted, er det bedst at gøre det inden for en tæt afstand til dit hjem, af flere grunde.
1. Arbejde med en lokal virksomhed giver dig en mulighed for at turnere lageret. Tjek betingelserne i vinkældre eller lagerenheder og se, om selskabet betaler meget opmærksom på temperatur, fugtighed, vibrationer, etc.
2. Du har mulighed for at spørge, personligt, om uddannelse og ekspertise af selskabets medarbejdere, adgang testimonials fra andre kunder og læse nogen anmeldelser eller skrive-ups, de har haft lokalt.
3. Ord i munden er afgørende for enhver virksomhed. Spørg venner, naboer og kolleger, hvilken slags erfaringer, de har haft eller kender til virksomheden, før du accepterer at gemme din vin cache med dem.
Din samling er vigtigt for dig - uanset om du har fem eller 50 flasker.
Sørg for, at den virksomhed, du vælger til lagring af vin er hæderlige med en aldrig svigtende ry for engagement og ekspertise.