Vin Opbevaring: Kommerciel Wine Viser Tips

Placering og struktur

Når du placerer din kommercielle vin skærm, sørg for at holde den så langt som muligt fra sollys og varmekilder. Der er ikke noget værre end at have en stor skærm foran vinduet og kommer i en morgen at finde hver flaske har poppet sin kork og eksploderede over hele butikken, eller sælger en flaske og har kunden returnere den, klager over, at vinen smager " kogte ".

Placering er også vigtigt i opsigtsvækkende opmærksomhed; alt for langt tilbage og ingen ser det, for langt frem, og folk tur, vælte en flaske fortjeneste. Integration løse flasker i din kommercielle vin skærm er attraktiv og gør det lettere at sælge uden at kunden behøver at jage de enkelte flasker i butikken, når de ser sagen skærm, men det kan også være farligt. Sørg for at dine stakke er robuste; integrere solide strukturer såsom bordplader eller indbyggede vin skærme hjælper dig med at finde et godt sted til visning og hjælper også med vin viser integritet.

Feriehuse Displays

Brug ferien! Især hvis din vin er en ferie tema; det er meget nemmere at sælge vin fra Valentine Vineyards i februar end noget andet tidspunkt af året. Ligeledes med Lady Bug Cuvee i foråret og enhver anden vin, der synes at anvende selv for ferien. Med kommercielle vin skærme generelt, vil enhver forbindelse med den aktuelle ferie hjælpe med at sælge vin. Fire blade kløver skære outs på St. Patricks Day, lidt krydderi packs på flasker mjød til jul, enkle amerikanske flag for den fjerde juli, være kreativ!

Anvendelse af Boxes

Det meste af tiden, er vin sælges i papkasser. Trækasser er typisk gemt til de dyrere vine (der er ingen pris retningslinje for vin kommer i trækasser, men en sikker satsning ville være at vinflasker koster omkring $ 65 år eller mere ankom i en trækasse), eller kommer fra en mere traditionel vingård. Med træ vin tilfælde, er så let som angivelse af kasserne med den øverste åbne og vine viste at gøre en kommerciel vin display.

Den dyre udseende af boksen og selve vinen er en nem og hurtig måde at tiltrække kundens opmærksomhed. Men generelt, når du viser et tilfælde stak vin, du kommer til at arbejde med pap. Creative stabling kommer i meget handy med pap. Skæring den første boks for at vise flaskerne inde og placere den på toppen værker, men også forsøge at stable i formationer: kandidat fra en lille base for en bredere midten til en lille skærm top, anvende større kasser og bordplader som en del af displayet, omfatter reoler eller placere skærmen i nærheden af ​​en vin rack, så du kan optage flere individuelle flasker.

Anvendelse af gratis Sale Varer

Sammen med deskriptor tags eller "hylde oplæsere", en anden god måde at fremme dine kommercielle vin display er ved hjælp af andre poster i det lager, der er gratis til vinen på displayet. Hvis din butik sælger ost, fantastisk! Find de bedste parring (normalt, hvis osten beskrivelsen matcher vin beskrivelse, vil de parre godt sammen) og har en prøve, eller hvis osten er komfortable ved stuetemperatur, display stykker af ost til salg på vinen display. Desuden ville en række kork skruer fra Ah-Sos til Rabbits henlede opmærksomheden på skærmen, samt bøger om vin, label flyttefirma, kogebøger eller produkter som vin Away henleder opmærksomheden bedre end bare vin alene.

Anvendelse af Theme

Fra oprindelseslandet til guld næsehorn på etiketten, kan brug af tema i kommerciel vin display fange dine kunders opmærksomhed hurtigt og efterlade dem med et indtryk af, at skulle holde med dem selv efter at de har plukket ud af en flaske. Den mest fremherskende tema i de senere år har været dyr etiketter. Fra geder til Bulldogs, dyr sælge så let på vinetiketter, som de gør i tv-reklamer. Med store billeder af de viste dyr i den kommercielle vin display fungerer godt, eller med et udstoppet dyr eller lidt skåret ud fodspor af den mærkede væsen over vin display fungerer godt at få fat i folks opmærksomhed. Hvis du mangler et dyr, andre temaer omfatter oprindelsesland (brug et flag!) Eller en sjov ordspil med den type vin (meget mere i din Merlot).

Brug af farver

Når du arbejder med pap vinkasser i en kommerciel vin display, en måde at fange shoppere opmærksomhed er at bruge, hvad der er lige foran dem; de farverige kasser. Flere og flere, vingårde og vinmarker bruger højglans, farverige æsker til at gøre deres vine skiller sig ud fra mængden. Et godt eksempel på en god markedsføring idé var, da vinen King Fish først blev udgivet. Marketing for vinen omfattede fire forskellige farvede kasser, alt i den varme farve kategori med top til bund bogstaver på hver enkelt, at hvis opsat korrekt, stavet "Yellowtail" i en solnedgang visning af vinens farver. Ved visning dine egne vin kasser i en kommerciel vin display, bruge farverne så meget som muligt. Opsætning bokse til at køre kontinuerligt med viste billeder eller stak i starburst eller klareste farver i toppen for at fange kundernes opmærksomhed.

Visning Vin

Den bedste vin display dækker et par vigtige detaljer: sæson, prisklasse, og tilgængelighed. Opret vin skærme hele din butik, der afspejler den aktuelle sæson (lysere vine til sommer, porte til vinterferien, etc.). Tilbyd rabat vine samt mellemlang til top-hylde prisklasser så godt i dine skærme. Frem for alt skal du sørge for, at vinen du viser er tilgængelig på eller i det mindste i nærheden skærmen. Det synes indlysende, men intet er mere frustrerende end at se en smuk udstilling af vin ... og derefter nødt til at gå på jagt rundt i butikken for at finde resten af ​​bestanden.

Placering din vin Racks

Placer dine detail vin reoler i midten af ​​din butik. Øer kan placeres ved siden af ​​hinanden for at give illusionen af ​​en lang rack. Vær sikker på at tillade rigelig plads mellem og omkring dine rækker af øer til at sikre, at kunderne har plads til at manøvrere mellem dem. Vine kan organiseres efter region og / eller type i hvert enkelt detail vin rack. For eksempel kan man rack holde din italienske vine, med en side for røde og den anden for hvide. (Hvis det er muligt, holde et par hvide i køleskabet, kunder uundgåeligt vil købe dem kølet.)

Kommerciel vinholder Displays

Enhver detailhandler kender betydningen af ​​at vise produkter for maksimal effekt på kunderne. I vinen sælgende virksomhed, nem både visuel og fysisk udvælgelse er afgørende. Dine kommercielle vin reoler bør ideelt stå højt nok til behagelig browsing. (Husk at tjekke din detail vin reoler regelmæssigt for at sikre de bedste flasker 'etiketter opad!) Når en kunde har lavet en markering, fjernelse af flasken skal være enkel og sikker. Vælg kommercielle vin hylder, der tilbyder individuelle sektioner for hver flaske (eller et lille sæt af flasker), snarere end én stor slot, hvor alle bestanden flasker hvile.

Anvendelse af beskrivelse tags

Beskrivelse tags er meget vigtige i kommerciel vin display og i kommercielle vin reoler. Folk kan se flasker, og de kan være meget attraktivt, men hvad der tiltrækker en shopper mest, er det faktum, at de kan få en kort, hurtig beskrivelse af vinen blot ved et blik på hylden. Tags er ikke kun for nybegyndere, enten. Nye vine rammer markedet med en fænomenal hastighed, hundredvis af nye vingårde og vinmarker hvert år, og det er svært at foretage et valg ud af så store markeringer.

Beskrivelse tags eller "hylde oplæsere" er din bedste satsning mod at tiltrække kunder til din vin display og vin reoler. Korte, præcise beskrivelser af denne vin bedst, som regel ikke mere end en halv snes ord og det bedste er, at det meste af tiden, kan du finde hylden oplæsere fri til udskrivning fra vingården eller vingård hjemmeside.