Vil ikke du Unzip min kjole, Darling?

Kald det noget, fra helt upraktisk design koncept til en rigtig god idé om transformer kjole. Weâ € ™ ve allerede set Lindsay Lohanâ € ™ s iturevne leggings og Victoria Beckhamâ € ™ s hæl-mindre sko. Så hvorfor skulle denne kjole af lynlåse ser mærkeligt eller upraktisk? Og hvem siger mode skal være praktisk alligevel. Har du bære stilethæle? Praktisk nok.

Vil ikke du Unzip min kjole, Darling?

Du kan oprette næsten alt ud af denne kjole. Den er lavet af 120 lynlåse, der er snoet rundt i kroppen fra hals til knæ. Tja, hvis du ønsker at forkorte længden, bare pakke det præcis, hvor du vil have en kant til at være. Ønsker du at konvertere det til sexet ser mini nederdel og en tube top? Gå fremad. Du kan endda udpakke den her og der for en trodsig og ekstravagant look.

Selvom jeg elskede idéen, jeg personligt wouldnâ € ™ t vove at bære det. Har du nogensinde fik din hud fast i en lynlås? Jeg wouldnâ € ™ t føle sig trygge indeholdes i en kjole af lynlåse. Eller du går ned ad gaden, og denne lynlås bryder ud lige der, hvor det aldrig skal.

Vil ikke du Unzip min kjole, Darling?

Vil ikke du Unzip min kjole, Darling?

Denne kjole er udviklet af Sebastian Errazuriz. Så ikke underligt, dens design idé er så kontroversiel. Errazuriz er en født chilenske NYC baserede designer, der blev kendt for sin eksperimenterende stil. Han arbejder med enkle dagligdags genstande, hvilket gør bizarre ting som bamse jakke eller halshuggede høns lamper.

Vil ikke du Unzip min kjole, Darling?

Vil ikke du Unzip min kjole, Darling?

Vil ikke du Unzip min kjole, Darling?