Vil du Kost til Dollar Bills?

Der er mange grunde du kan blive motiveret til at tabe. Måske du ønsker at se bedre ud i din badedragt, genvinde tilliden, har mere energi eller blive din sundeste ved afværge fedmerelaterede sygdomme som hjertesygdomme, diabetes, højt blodtryk og andre.

Men kunne smide en kontant præmie i mix af motivationsfaktorer være det ekstra skub, du har brug for at opfordre dig til at endelig skrælle den pounds?

Måske. En ny hot tendens er ved at opstå: bruge penge eller andre former for finansielle belønninger til at motivere folk til at tabe sig. Og det bare kunne arbejde.

Vil du Kost til Dollar Bills?

Undersøgelsen

Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af Mayo Clinic, blev forsøgspersonerne, der fik økonomiske incitamenter viser sig at være langt mere tilbøjelige til at holde sig til et vægttab program og faktisk faldet mere vægt end patienter, som fik ingen økonomiske incitamenter.

I undersøgelsen blev hundrede deltagere opdelt i fire grupper. To grupper fik økonomiske incitamenter og to grupper ikke var. Alle forsøgspersoner havde det mål at tabe four pounds en måned og havde en etableret mål vægt, før du begynder studiet. Forsøgspersonerne havde deres vægt registreret hver måned i et år. Dem i grupperne med finansielle lokker fik tyve dollars om måneden, hvis de mødte deres vægttab mål, men måtte betale tyve dollars om måneden, hvis de ikke tabe. Pengene betales for ikke at kunne opfylde deres mål vægt gik ind i en "bonus pulje", som undersøgelsens deltagere kan vinde ved lotteriet ved afslutningen af ​​undersøgelsen.

I de grupper, der havde monetære incitamenter (de blev belønnet og givet penge, hvis de mødte deres vægttab mål eller straffet og måtte betale penge, hvis de ikke opfyldte deres mål), 62 procent faktisk opnåede deres mål vægttab, mens kun 26 procent af de deltagere, der ikke havde nogen økonomiske incitamenter mødte deres vægttab mål. Den gennemsnitlige mængde af vægt tabt var 9.08 pounds for dem lovet en kontant præmie versus blot 2.34 pounds for de grupper, som ikke havde nogen økonomiske incitamenter.

Hvad sker der, når pengene ikke længere belønnet?

Selvfølgelig er dette ikke den første undersøgelse for at undersøge sammenhængen mellem at give økonomiske incitamenter og succesraten for et vægttab intervention. I mange tidligere undersøgelser, at deltagerne ikke længere med at tabe sig efter det økonomiske incitament blev fjernet. I tidligere undersøgelser: ikke flere penge = ingen større vægttab.

Men denne Mayo Clinic undersøgelse var noget anderledes. Dette var den første undersøgelse, der ikke kun er fastsat penge for dem, der nåede deres vægttab mål, men det også rent faktisk tog penge væk fra deltagerne, hvis de undlod at nå deres vægttab mål, hovedsagelig upping ante. Naturligvis mennesker elsker at modtage penge, men de hader også at tabe penge, især når det er deres skyld. Derudover resultaterne af denne undersøgelse kan beklæde mere vægt (undskyld ordspillet) end tidligere undersøgelser, fordi den omfattede flere deltagere (100 personer) og blev gjort til et længere tidsrum (et helt år i stedet for 12-36 uger i tidligere undersøgelser ).

Din hjerne er ofte drevet af en form for belønning system, og det motiverer dig til at tage affære. Så hvorfor denne motivationsfaktor - kolde kontanter - synes at være så vellykket, når andre ikke? Undersøgelsens ledende forfatter mener, at langsigtet vægttab er muligt, når folk får økonomiske fristelser. Forfatteren mener også, at monetære belønninger vil give bedre resultater, herunder at gøre folk mere kompatibel med et vægttab program.

Vil du Kost til Dollar Bills?

Undersøgelsens forfattere opmærksom på, at fordi mange traditionelle vægttab interventioner har svigtet for så mange mennesker, kan det være tid til at begynde at opsøge mere kreative metoder til at få folk til at tabe sig og fastholde, at vægttab på lang sigt. Denne type motivation bringer en helt ny betydning til den populære sætning, "sætte dine penge hvor din mund er." Eller i vellykkede tilfælde, det handler om at sætte dine penge hvor din mund isn'tcold og det er i nærheden af ​​fødevarer.

Jeg håber, at løftet om bedre sundhed vil være nok af et incitament til at tilskynde folk til at tabe overskydende vægt, men hvis disse mere kreative typer af behandlinger rent faktisk arbejder, er det bestemt ikke skade at prøve dem. Fordi i sidste ende, det handler om, hvad der virker for dig.

Vil du Kost til Dollar Bills?

ANDRE vægttab strategier: er plus-MELLEMSTORE KUN fitnesscentre rette for dig?