Vil du have en boost af energi? Begynde at gøre Hurtige Strækninger på arbejde!

Du kan ikke overveje at strække på kontoret en passende aktivitet for produktivitet på arbejdspladsen, men Jeremy Shore af StrengthtoShore.com fortaler hurtige strækninger for at øge energi i løbet af arbejdsdagen. Shore hedder, at "sidde i lange perioder kan forårsage centrale muskler i kroppen til at blive stram, og i sidste ende svag."

Ifølge Northwestern University, Shore standpunkt om at tvinge dig selv til at blive aktive på arbejdspladsen er en smart en. Forskning viser, at stillesiddende adfærd, såsom at sidde i længere tid, mens på arbejdspladsen, øger din risiko for at blive deaktiveret, især hvis du er over en alder af 60. Opretholdelse af en aktiv livsstil er afgørende for dit helbred og generelle velbefindende , uanset om du er på gym eller på et skrivebord.

Vil du have en boost af energi?  Begynde at gøre Hurtige Strækninger på arbejde!

Hvorfor Stræk på arbejde?

Shore hævder, at Quick Office strækninger vil modvirke virkningerne af at sidde i længere tid, og også øge din energi. Den første strækning Shore introducerer involverer løsne hip flexors, der hjælper du hæve dine ben til din midsection. Hoften flexors er knyttet til dit bækken, lårben og lændehvirvelsøjlen, hvilket betyder deres grad af fleksibilitet er afgørende for din mobilitet.

Hoftebøjer Stretch

Shore hoftebøjer stretch kræver antager en position svarer til "lunge". Placer din venstre fod lige foran din torso mens hvile låret på enden af ​​en stol, og strækker din højre fod bag dig. Sørg for, at ryggen er vinkelret på jorden, mens koncentrerer sig om at holde din ryg knæ lige. Lad ikke dit knæ for at røre jorden. Du skal føle strækket gennem forsiden af ​​din låret. Hold strækket i 20 til 30 sekunder og derefter skifte side.

Lats & Triceps Stretch

Strækker dine lats og triceps kan opnås ved at sidde op høj i din kontorstol, ifølge Shore. Placer den ene arm bag hovedet, bøje albuen, så den peger mod dit kontor loft. Derefter udvide din anden arm over hovedet, tag fat i albuen og træk lidt over kroppen. Denne strækning vil løsne musklerne i bagsiden af ​​armen og ned langs siden af ​​kroppen. Træk vejret dybt og hold strækket i 20 til 30 sekunder, før du skifter sider.

Nakkemuskler Stretch

Sid ret op og ned i stolen for at påtage sig den korrekte position til at strække musklerne i nakken. Snup den ene side af din stol med enten arm. Drop øret modsat din grab arm mod din skulder. Du bør føle en let stræk i nakken. Du kan tilføje mere pres på strækningen ved at placere din modsatte hånd på toppen af ​​dit hoved og lidt træk. Shore minder dig om at trække vejret dybt. Hold strækket i 20 til 30 sekunder og derefter skifte side.

Forbedre din levetid

De enkle strækninger anbefalet af Shore vil tage dig mindre tid at gennemføre end en kort fem minutters kaffepause. Så næste gang du har brug for en hurtig pause fra hverdagens trummerum, huske at tage et par minutter af din lille nedetid til at trække vejret let og stræk. Det er et værdifuldt tid investering, der vil øge din levetid.