Vil denne øvelse Rutinemæssig Blast Din Muffin Top?

Kærlighed håndtag, øl mave, slasket gut, muffin top ... uanset hvordan du formulere det, eller som mad og drikke vil sidestille det at, at ekstra smule mave, der smitter af på toppen af ​​dine jeans er afskyede af mænd og kvinder i verden over. Hvis du har fået en ekstra tomme til at knibe, er du sandsynligvis lider af en frygtet muffin top. Men ikke stress - der er en måde at bekæmpe denne flab - Miracle Muffin Top Workout.

Vil denne øvelse Rutinemæssig Blast Din Muffin Top?

Flytning at Muffin Top

Toted som det mirakel træning, der kunne se enden på muffin toppe til gode, har Miracle Muffin Top Workout nylig taget verden med storm. Oprettet af styrke og konditionering coach og fysiologi lærer på Florida International University, Marta Montenegro, træning inkorporerer høj intensitet træning og er designet til at målrette mave fedt, det sværeste fedt at tabe.

Kost vs. Motion

Kosten versus motion debat har forundret befolkningen i årevis - vil slankekur eller udøver høste flest belønninger? Det enkleste svar er: begge. Både slankekure og motion er en integreret del af en sund livsstil. Så mens Muffin Top Workout primært fokuserer på højintensive øvelser, for at opnå de resultater, du ønsker, Montenegro foreslår stikning til en streng diæt, samt indarbejde cardio i din træning rutine.

Den Workout

For at fuldføre Montenegros Muffin Top Workout du skal bruge to små håndklæder og to håndvægte der vejer 3-5 pounds. Workout er et kredsløb rutine, som inkorporerer seks øvelser, som Montenegro anbefaler udfører en til tre gange, afhængigt af din udholdenhed. Lad os komme i gang!

Dumbbell Squats

Holding en håndvægt i hver hånd, sænke din krop ind i en squat position og samtidig holde ryggen lige og din kerne låst. Når kommer ud af squat position, løfte begge håndvægte over hovedet, mens roterende din torso til højre, ved hjælp af din abdominal styrke til at drive bevægelsen. Afslut i squat position. Gentag på begge sider til 12 reps.

Håndklæde Leg-Ins

Begynd i en planke position med din kerne låst, og en lille håndklæde under tæerne på begge fødder. Med ret ryg, bringe begge knæ ind mod brystet, ved hjælp af din mave for støtte og håndklæde til direkte tæerne glat. Hold for en optælling og derefter bruge dine mavemuskler til at styre dine tæer tilbage til planke position. Gentag 12 gange.

Overhead Lunge Press

Med en håndvægt i hver hånd i skulderhøjde, antage en lunge position, pas på ikke at lade dit knæ bøje længere end tæerne. Når du flytter ud af lunge position, løft håndvægte over hovedet, ved hjælp af din mave til at sikre balance. Afslut i lunge position og gentag seks gange før at bytte til det andet ben.

Håndklæde og Arm Udrulning

Start på en planke position med et håndklæde under hver hånd. Med begge arme lige, skal du skubbe din højre arm så langt frem, som det vil gå uden at flytte din torso. Glid højre arm tilbage til planke position og gentag på venstre arm. Komplet 12 reps i alt.

Dumbbell Dødløft

Stå med fødderne sammen og en håndvægt i højre hånd. Med din kerne låst og dit venstre ben lige, magert fremad, hæve dit højre ben fra jorden. Sænk håndvægt så langt som du kan, mens du holder din ryg lige. Hold for et minut. Retur til stående stilling og gentag seks gange før du skifter til det venstre ben og arm.

Håndklæde bjergbestigere

Start på en planke position med din kerne låst, og en lille håndklæde under tæerne på hver fod. Ved hjælp af din mave, direkte din venstre knæ ind mod din højre skulder, krydser over din kerne i en kontrol bevægelse, og holder din ryg lige og din kerne låst. Retur til planke, før bytte til det andet ben. Gentag seks gange på hver side.

Vil denne øvelse Rutinemæssig Blast Din Muffin Top?

Torch Din mave Fat i mindre at 15 minutter om dagen