Vigtigheden af ​​Anthocyanidins

Fremkomsten af ​​nye udviklinger i videnskaben om ernæring har lagt meget fokus på anthocyanidins og lignende former for næringsstofferne i planter og naturlige fødevarer. At vide mere om disse forskellige elementer og deres sundhedsmæssige risici og fordele kan hjælpe individuelle forbrugere og familier får mest ud af, hvad ernæringseksperter er at finde ud (om, hvor meget vores kost påvirker vores generelle sundhed).

Vigtigheden af ​​Anthocyanidins

Hvad er Anthocyanidins?

Anthocyanidins er en særlig form for element involveret i planteliv. De er de pigmenter i en planternes frø, bær eller andre dele. Ernæringseksperter ofte fortælle offentligheden, at farvestrålende fødevarer i en rå og uforarbejdede form, er blandt de mest sunde fødevarer valg. De vil øge kroppens modstandskraft over for en lang række vilkår og udfordringer. Anthocyanidins er en vital del af denne idé.

Anthocyanidins er en del af en generel klasse af kemiske elementer kaldet flavonoider eller bioflavonoider. Den store del om disse næringsstoffer er deres antioxidant værdier. Antioxidanter hjælper kroppen til at bekæmpe nogle destruktive elementer kaldet "frie radikaler", der angriber kroppen på forskellige måder. Antioxidanter er godt for blodet, kredsløbssygdomme, hjerte og lunger, og andre dele af kroppen. De bidrager til at forhindre inflammation, infektion og vira. Forskere også finde antioxidant værdier for at være nyttige i at begrænse risikoen for visse kræftformer.

Anthocyanidins og anthocyaniner

To specifikke typer af bioflavonoider kaldes anthocyanidins og anthocyaniner. Begge disse er elementer af vegetabilske fødevarer pigmenter. Forskellen er, at anthocyaniner indeholder sukker og anthocyanidins ikke. Anthocyanidins er hovedsagelig "sukker fri" anthocyaniner.

Betydningen af ​​Anthocyanidins

Anthocyanidins kan være særlig værdifuld for personer, der ønsker at få nogle af de sundhedsmæssige fordele af disse typer af næringsstoffer uden indtagelse en masse sukker. Disse former for servere ønsker at hælde mod de planter, der ikke kondenserer naturligt sukker i deres frugter. For eksempel kan en tranebær har en masse anthocyanidiner og er naturligvis en mindre sukkerholdige bær (som tydeligt i den bitre smag). Nogle af dem, der virkelig forstår ernæringsmæssige og fødevarevidenskab elsker smagen af ​​usødet tranebær. For dem, er smagen af ​​værdifulde næringsstoffer ind i kroppen.

Alle af forskningen omkring de mange sundhedsmæssige fordele ved anthocyanidins og andre typer bioflavonoider understreger vigtigheden af ​​en plantebaseret kost. Forskere har kigget på forskellige lande rundt om i verden, hvor en plantebaseret kost er normen, og mange har dem har draget de samme konklusioner: der er ernæringsmæssige årsager til denne form for kost.

For mere om denne form for sundhedsmæssig fordel, så tal med din lokale læge og kvalificeret ernæringsekspert. Byg din egen kost og motion plan, der inkorporerer den bedste nye videnskabelige viden, for en chance til at udnytte disse former for ernæringsmæssige wellness boostere.