Vielsesattester

Vielsesattester

Vielsesattest: hvad det er

En vielsesattest er et officielt dokument, der beviser et par har været gift. Det omfatter navnene på de personer, der er gift og sted og dato for vielsen. Det kan også omfatte andre oplysninger, f.eks parrets fødselsdato, steder af fødsel, forældre navne, og bopæl. Dette dokument attesterer, at ægteskabet er blevet udført i overensstemmelse med statens love om ægteskabelige fagforeninger.

Undertegnelse og Procedure

Den ordineret præst, præster, eller officiary udføre ceremonien skal give en vielsesattest ved afslutningen af ​​ceremonien. Attesten skal være underskrevet af den person, der udfører ceremonien samt det nygifte par. Det kan også underskrives af vidner - normalt pige / økonoma af ære og bedste mand.

Den person, der udfører ceremonien sender normalt vielsesattest til det relevante statsamtet til registrering. De nygifte vil herefter modtage deres egen personlige eksemplar af det certifikat, der kan tjene som både et minde og officiel dokumentation af ægteskabet.

Hvorfor Ægteskab Dokumentation er nødvendig

At have en attest for ægteskab er nødvendig for ægtepar at undgå stridigheder lovligheden og gyldigheden af ​​den ægteskabelige union. Derudover kan denne dokumentation være nødvendigt for navneændringer, hvis en af ​​ægtefællens tager den andens efternavn.

Desuden kan officiel certificering af ægteskab er nødvendig for:

  • Vedtagelse
  • Pas
  • Social Security
  • Forsikringsøjemed
  • Pensionsydelser
  • Udlandsrejser
  • Ændring af Religion
  • Andre situationer, der nødvendiggør Bevis for ægteskab

Adgang til andre eller andres certifikater

Hvis du ikke er forsynet med en kopi af din vielsesattest, mister den, eller har brug for en kopi af en andens certifikat, skal du kontakte din lokale regering bureau af vitale statistikker. Du kan som regel anmode om det enten personligt eller via mail - husk at medbringe legitimation, hvis anvendelse i person. Du vil blive bedt om at betale et gebyr, som regel lige 8-20 dollars. Sørg for at spørge, hvad former for betaling er acceptable som nogle kontorer kun kan modtage kontanter.

Nogle eksterne tjenester, ligesom Vital Chek tilbud fremskyndet levere af ægteskab optegnelser. Du har også mulighed for at betale med kreditkort, når du bruger en service som denne.

Generelt kun en relativ, såsom en forælder, bedsteforælder, ægtefælle eller barn, kan anmode om en officiel kopi af en andens ægteskab rekord. Uofficielle kopier kan rekvireres af offentligheden i de fleste steder. Hvis det nøjagtige år af ægteskabet ikke er kendt, kan kontoret søge intervaller på et vist antal år, og gebyr for hver søgning. Husk, at hvis den post, du er på udkig efter ikke findes ved bureauet vil du stadig være ansvarlig for søgningen gebyrer.

Forskellen mellem Marriage License og certifikat

En vielsesattest tjener som dokumentation for ægteskab, men vielsesattest skal indhentes forud for brylluppet. Du kan få din vielsesattest fra et amt degnen af ​​retten eller skifteprotokoller kontor. Efter ceremonien, den officiary underskriver licens til at bevise, at ægteskabet er indgået.

En vielsesattest viser, at parterne deltager i foreningen af ​​ægteskab begge samtykkende voksne og er nødvendig for ægteskabet at være juridisk anerkendt. Licensen omkostninger varierer fra 30 til 70 dollars, med nogle stater, der tilbyder rabatter til par, der viser at de har deltaget i akkrediterede førægteskabelig rådgivning programmer.

Begge medlemmer af parret skal være til stede, når de ansøger om vielsesattest. Social sikring kort og ID såsom kørekort, pas eller fødselsattest skal vises på ansøgningstidspunktet. Du vil blive bedt om at give oplysninger såsom dato og fødested, fars navn og mors pigenavn, adresse, stilling, og alder. De fleste par planer om at få deres licens omkring en måned før brylluppet, da licensen udløber efter et vist antal dage, typisk 60 til 90. Der kan også være en karensperiode på 1-5 dage før at give tilladelsen, selv om nogle stater vil give afkald på ventetiden.