Vielsen Oplæsning

Vielsen Oplæsning
Aflæsninger er typisk om kærlighed.

Vielsen aflæsninger kan være en væsentlig del af en parrets bryllup, og læsningen valg kan illustrere noget specielt om parret og deres forhold.

Hvornår Ceremony Readings sted?

Selvom rækkefølgen af ​​et bryllup ceremoni, afhænger af deres art og den individuelle præferencer til bruden og gommen, aflæsningerne typisk finde sted i det tidlige eller midterste del af ceremonien. Nogle par vælger kun ét valg, mens andre par kan vælge en andenbehandling efter en solo eller anden musikalsk mellemspil. Aflæsningerne typisk ske engang efter åbningen kommentarer fra officiant og når bruden og bryllupsfest har gjort deres indgange. Den løfter og udveksling af ringene foregår engang efter ceremonien aflæsninger.

Typer af vielsen Readings

Der er flere typer af ceremoni aflæsninger en brud og brudgom kan typisk vælge imellem, selv om par kan arbejde med officiant eller bryllup koordinator at vælge, hvad valg de ønsker at have til ceremonien. Målingerne typisk er baseret på kærlighed og er indarbejdet for at fejre og ære det engagement parret er ved at gøre.

Religiøse Passages

For religiøse ceremonier, de mest almindelige behandlinger er dem fra den hellige bog eller bøger der hører under denne religion. Nogle religioner kan have visse behandlinger, chants, eller bønner, der skal specifikt anvendes til bryllupper. Den gejstlige person, tjenestegørende til brylluppet kan have en pre-noteret udvælgelse af Bibelen passager eller hellige vers almindeligvis anvendes til bryllupper parret kan vælge fra, eller de kan anmode om passager, de ønsker at have læst. Versene kan fokusere på Guds kærlighed, ægteskabelig kærlighed, eller en markering på hver.

En fælles læsning fra Talmud for en jødisk bryllup ceremoni er Ketubot 8 om kærlighed og fejrer ægteskab. De syv velsignelser som læst fra Anita Diamont The New Jewish Wedding er et andet populært valg for jødiske par.

Par blive gift i en muslimsk bryllup ceremoni vil typisk lytte til aflæsninger fra Koranen om ægteskab.

Fælles bryllup ceremoni aflæsninger fra Bibelen nævnes:

 • 1 Kor 13: 12-17: Denne passage diskuterer de attributter af kærlighed, såsom godhed, tålmodighed og venlighed. Det er også en favorit til bryllupper på grund af sine mandater i vers 8, at "kærlighed aldrig mislykkes", og vers 13: "Og nu disse tre forblive:.. Tro, håb og kærlighed, men størst af dem er kærligheden"
 • Efeserne 5: 21-33: Denne passage diskuterer den rolle, kærlighed og respekt i den ægteskabelige forhold.
 • Kolossenserbrevet 3: 12-17: Dette valg fremhæver betydningen af kærlighed og tilgivelse, udtaler i vers 14, at kærligheden binder alle andre dyder "sammen i perfekt enhed."
 • I John 4: 7-19: Disse vers diskutere karakteren af Guds kærlighed og arten af fuldkommen kærlighed.
 • Prædikeren 4: 9-12: Diskuterer relationer og styrken af dem, når Gud er den tredje tilføjelse.

Digte eller poesi

Vielsen Oplæsning
Poesi kan være en perfekt sentimental læsning.

Kortere kærlighed eller ægteskab digte eller strofer af poesi fra en længere digt baseret på kærlighed, er en anden form for tekst, der bruges til vielsesceremoni aflæsninger. Disse er ofte fra klassiske forfattere som Shakespeare, selv om nogle par vælger fra mere moderne bryllup, kærlighed eller ægteskab digte. Nogle par kan endda skrive deres egen poesi for deres bryllup.

Nogle par kan vælge unavngivne digte, der afspejler deres arv eller er blevet overleveret gennem familiære generationer, såsom en særlig hinduistisk digt for en indisk bryllup ceremoni eller en anonym indiansk digt eller sang til en indiansk ceremoni.

Nogle klassiske litterære digte bruges til bryllupper omfatter:

 • Hvordan jeg elsker dig af Elizabeth Barrett Browning
 • Kærlighedens filosofi ved Percy Bysshe Shelley
 • Den passionerede Shepherd til hans kærlighed af Christopher Marlowe
 • Sonnet 18 og Sonnet 116 af William Shakespeare
 • Hun går i Beauty af Lord Byron
 • At være ét med hinanden ved George Eliot (For dem bekendt med denne forfatter, Eliot var virkelig en kvinde ved navn Mary Ann Evans!)

Essays og prosa Readings

Mange forfattere og essayister har skrevet om emnerne kærlighed, parforhold og ægteskab. Nogle par kan vælge en del af et essay, novelle, roman eller anden litterær uddrag til deres bryllup ceremoni læsning. Et par populære valg omfatter:

 • Breve af Rainer Maria Rilke
 • Aldrig Marry men for Love af William Penn
 • Ægteskab Rådgivning fra 1886 af Jane Wells
 • På kærlighed af Thomas A. Kempis

Song Lyrics

Hvad enten fra en klassisk kærlighedssang eller en af ​​de nyeste hits, sangtekster ofte udtryksfulde valg for repræsenterer kærlighed et par har. For at søge efter tekster til bestemte sange, besøge en lyrics database som Lyrics.mode.com.

Skrive dit eget bryllup Readings

Hvis du ikke kan finde de aflæsninger, der fanger den perfekte følelser for din ceremoni passager, kan du overveje at skrive dine egne aflæsninger - og du behøver ikke at være en professionel forfatter til at udtrykke, hvordan du føler. Hvis du har en usædvanlig mødested, måske en kreativ ceremoni læsning være den perfekte touch. Et par ideer til at skabe din vundet personlige aflæsninger kunne være:

 • Hvert par skriver en ti punkt liste over, hvad de elsker om den anden person.
 • Sammen skriver parret en definition af, hvad kærlighed betyder for dem.
 • Enkeltvis eller tilsammen kan par kort beskrive andre par, hvis forhold har påvirket deres opfattelse af kærlighed.


Uanset vielsen aflæsninger et par vælger for deres store dag, skal ordene være reflekterende af parrets kærlighed og engagement og fejre ægteskabet på en måde, der giver mening for dem. .