Video Chat: web cam Tips

Bliv digital med et web-cam

En web cam tager digitale billeder og sender dem over internettet. Det svarer til et digitalt kamera, fordi det kan bruges til at tage stadig digitale billeder af hvad det ser. Men det er mere som et videokamera, fordi det fanger levende billeder (eller meget hurtige stillbilleder). Et centralt aspekt af et web-cam, er, at billederne det tager er tilgængelige over internettet.
En web-cam eller web-kamera gør det muligt for folk, der har en internetforbindelse for at se hinanden og deres omgivelser, når de taler. Dette er kendt som live video chat. Kvaliteten af ​​billederne vil afhænge af den hastighed, hvormed billedrammer fanges.
Den første web cam blev skabt i 1991 af dataloger på Cambridge University, England, hvor den blev brugt til at tage billeder af en kaffekande. Siden da har webcams gennemtrængt moderne liv. Ikke alene kan webbrugere se og tale med folk rundt omkring i verden, men de kan også overvåge vejr og trafik i begge nære og fjerne steder. Web cams har også mange anvendelser i erhvervslivet og sikkerhed.

Gør Det Biz

Webkonferencer er brugen af ​​streaming lyd og video til at kommunikere med en gruppe mennesker på forskellige steder. Dette er en udvidelse af en telekonference, som har været brugt i branchen i mange år. Telekonference tillader en gruppe mennesker til at tale med hinanden eller holde et møde uden at være i samme rum. Webkonferencer udvider denne anvendelse ved at tillade de mennesker, der mødes for at se hinanden.
Web cams er et centralt element i videokonferencer, da de tillader levende billeder, der skal overføres via internettet. Folk, der deltager i et online møde af denne type har brug for computere, der har en internetforbindelse, video capture-kort og mikrofoner eller VoIP-forbindelser. Møder kan foregå i et virtuelt mødelokale, hvor deltagerne inviteres. Dette er almindeligvis placeret på et websted eller en webside.
Webkonferencer gør mere end levere live video af et møde. Deltagerne kan bruge teknologier som instant messaging til at dele filer og sende private beskeder. Der er også programmer som whiteboards, der tillader folk at anmærke præsentationer. De fleste webkonferencer applikationer tillader kryptering og andre sikkerhedsanordninger, som folk generelt gerne indholdet af deres møder for at være privat.

Tre trin til at oprette din webcam

Opsætning af en web cam er meget let, så længe du har en computer. Først, købe en web cam fra en lokal computer-forhandler eller en online butik.
Dernæst installere den software, der fulgte med kameraet, og sæt kameraet til computeren med det medfølgende netkabel. Dette vil normalt være et USB-kabel. Det kan være værd at overveje en trådløs forbindelse eller et ekstra langt kabel til at øge antallet af din web cam.
Endelig peger kameraet på noget, starter softwaren på din pc og et billede skal vises.
Grundlæggende web cam setup er meget let. Nogle brugere vil måske eksperimentere med billedopløsning. Billeder i høj opløsning, vil være af en bedre kvalitet, men tager længere tid at streame over internettet. Billeder med lavere opløsning kan streames hurtigere, men vil være af dårlig kvalitet. Streaming hastighed kan være en overvejelse for dem, der bruger dial up forbindelser.

Skolens I

Web cams giver store muligheder for uddannelsesinstitutionerne at bruge videokonferencer. Med intet andet end en web cam, en mikrofon og en internetforbindelse, kan pædagoger undervise og afholde seminarer online.
En web-inar bruger alle fordelene ved interaktivitet. I mange tilfælde kan det gøres ved hjælp af gratis eller open source-software. Banebrydende institutioner fjernundervisning som Open University i England nu bruge forskellige teknologier for lille gruppe seminarer og klasser med op til 30 personer.
I nogle applikationer kan undervise og lære at ske i realtid, så alle ser og hører det samme. Programmer såsom interaktive whiteboards og anvendelse af multimediefiler forbedre undervisnings- og læringsmiljø. Webcams og andre interaktive teknologier kan også øge traditionel undervisning.

Levende og direkte

Brugen af ​​web-cams er skredet ud over billeder af en kaffemaskine, som den første web cam i 1991. Web cams nu har flere anvendelser. Skjulte webcams er ofte brugt af politi og sikkerhedstjenester til at overvåge gader, bycentre, banker og andre vigtige bygninger. I mange tilfælde feeds fra disse live webcams er tilgængelige på websteder, så folk kan overvåge, hvad der sker i deres lokalområde.
Web cams kan også bruges til live video chat. Nogle mennesker bruger personlige webcams til at kommunikere med venner og familie. Dette kan indebære at oprette en hjemmeside og uploade billeder fra web cam. Nogle mennesker har brugt dette i fortiden for at sætte voksent materiale på internettet.
I erhvervslivet, kan webcams bruges til videokonferencer samt overvågning kontorlokaler i bygninger. Mange universiteter og colleges bruger webcams til at vise, hvad der sker inde i klasseværelser og omkring campus. Der er også mulighed for at anvende web-cams til fjernundervisning.

Nu du kan se det ...

Video chat er ligesom instant messaging, men med billeder. Som med instant messaging, kan brugerne skrive SMS-beskeder til at kommunikere med andre brugere. Dog kan webbrugere også se video (eller billeder) af de mennesker, de chatter med. Den video-optagelser er taget med et webcam og streames live på internettet, men brugerne ikke altid brug for en web cam at se og høre den. Dette er fordi de optagne videobilleder normalt kan tilgås fra en web-side. Hvis brugerne har højttalere, de vil også være i stand til at høre, hvad den anden person siger.
Hvis brugerne ønsker at have en live video chat mellem to eller flere personer, skal alle deltagere have en web cam. Det betyder, at alle brugere vil kunne se live-billeder og høre live-lyd. Dette vil gøre chatter oplevelsen endnu mere interaktiv. Ved hjælp af en web cam øger mulighederne for videochat. Denne type teknologi er blevet anvendt med god virkning i erhvervslivet og uddannelse. I erhvervslivet, har webcams blevet anvendt til videokonferencer. På uddannelsesområdet har webcams været anvendt til webinars.

Den digitale Forskel

En web cam er hovedsagelig et digitalt kamera, der er forbundet til internettet. En web cam tager billeder på samme måde. Der er dog behov software til at slå et digitalt kamera i en web cam. En web cam skal også være tilsluttet til en computer ved hjælp af et USB-kabel eller en trådløs forbindelse. Dette giver folk til at bruge web cams til at indfange og sende levende billeder.
Et nøglebegreb med webcams er billedhastighed. Jo flere billeder en web cam kan tage per sekund, desto mere som en rigtig levende billede vil billedet være. En høj hastighed internetforbindelse er også vigtigt at få mest ud af webcams til applikationer såsom live video chat.

Tage det til "Net

Ligesom et digitalt kamera, et web cam har en linse, en billedsensor og et par elektroniske dele. På nogle webcams linserne rotere at give brugerne mulighed for at zoome ind og ud. De fleste webcams har også en knap til at give brugerne mulighed for at tage stillbilleder. For at kunne bruge en web cam, brugerne har brug for selve kameraet, en forbindelse til computeren (som regel via USB) og nogle software til at gøre kameraet arbejde.
Når softwaren er installeret, alle brugere skal gøre er at eksperimentere med at placere kameraet og dreje objektivet for at få det bedst mulige billede. For at få det bedste ud af en web-cam, skal brugerne overveje at bruge det med instant messaging for live video chat. Dette vil give internetbrugere at være i kontakt med andre brugere fra hele verden.
En web-cam er hovedsagelig et digitalt kamera forbundet til internettet. Det er den software, der ændrer det til en web cam. En web cam tager et billede og sender det via internettet. Stillbilleder tages normalt i JPEG eller TIFF-format; videobilleder normalt træffes i en streaming format og kan gemmes som AVI eller MOV-filer.
Billedkvalitet og frame rate er to centrale spørgsmål med webcams. Frame rate er den hastighed, hvormed billedet opdateres. En god frame rate er mindst 5 billeder i sekundet. Dette giver den illusion, at billedet er i konstant bevægelse.

Kom interaktivt med Webcams

I mange år nu, har virksomheder som AOL, Yahoo og andre tilladte brugere at tale med hinanden ved hjælp af en teknologi kaldet instant messaging (IM). Instant messaging giver folk mulighed for at kommunikere ved at skrive i, hvad de ønsker at sige, og sende dette over internettet. Brugerne har også været i stand til at gå ind i private chatrum og føre en tekstbaseret samtale.

Nogle virksomheder har brugt denne til at hjælpe deres kunder ved at tilbyde live video chat. Live video chat giver web-brugere til at bruge deres computere til at få adgang til hjælp og eksperter på en række spørgsmål i realtid. En web-cam giver brugerne mulighed for at have to vejs videokommunikation.
Mens instant messaging kræver kun en computer tilsluttet til internettet, live videochat kræver andre hardware og software. Brugere skal udstyre deres computere med en mikrofon og video capture-kort samt web cam.

Beyond Grundlæggende om Webcams

Opsætning af en grundlæggende web cam er ganske let, men der er mange avancerede funktioner, der vil hjælpe brugerne til at få mere ud af at bruge webcams. Disse omfatter:
Streaming media - konfiguration webcams til at bruge branchens standard kompression system til computer medieafspillere. Det betyder, at video taget af web cam kan spilles af mange flere mennesker.
Motion sensing - opsætning af web-cam, så det tager et nyt billede, når noget bevæger sig inden for dens rækkevidde. Dette kan især være nyttigt for hjemmet sikkerhedsapplikationer.
Billede arkivering - gemme billeder eller video, som en web cam med faste intervaller. Det kan også være nyttigt til sikkerheden.
Video messaging - det tager instant messaging til et nyt niveau ved at give brugerne mulighed for at se de mennesker, de taler med. Video messaging forbedrer øjeblikkelig kommunikation.
Fjernbetjening eller robot kontrol - det tillader brugere på en web-side til at styre kameraet, så de ser, hvad de ønsker at se.