Victorias Secret 2012 Fashion Show

Vi har set frem til denne begivenhed, og det årlige show af undertøj produceret af Victorias Secret mærke har endelig fundet sted!

Victorias Secret 2012 Fashion Show

Dette års farverige modeshow deltog de smukkeste piger i verden, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Karlie Kloss, Erin Heatherton og mange andre "engleagtige væsener."

Som forventet blev showet afholdt i stor stil. En masse stjerner watching fortryllende handling. Af den måde, var der flere kvinder i forreste række end mænd (hustruer mange mænd må have forbudt dem at deltage i showet!).

Der har været flere emner af showet i år, herunder "Angels in Bloom", "Circus", "Cruel Intentions" og mange andre. I hvert segment, topmodellerne præsenterede blændende nye genstande af mærkets smukke undertøj, som helt sikkert appelleret så meget at hver kvinde.

Gæsterne blev underholdt af Rihanna, Bruno Mars, og - trommer! - Justin Bieber.

Kulminationen af ​​showet var den besmitte af Alessandra Ambrosio. Den fotomodel introducerede Fantasy Bra, lavet af diamanter, safirer, rubiner og ametyster værd to og en halv million dollars. Men ikke mindre imponerende var fremkomsten af ​​Cameron Russell, hvis tøj blev estimeret ved Swarovski ... som næsten fem millioner dollars. Og det er uden at tage hensyn til ring med en diamant på 16 karat.