Victorianske Brudekjoler

Victorianske Brudekjoler
Victorianske kjoler er vintage chic.

Victorianske brudekjoler var yderst forskellig fra, hvad du ser i dag. Dette er sandsynligvis præcis, hvorfor nogle brude søge dem til moderne bryllupper, når de leder efter det unikke look.

Style af victorianske Brudekjoler

Dagens brudekjoler ofte identificeres ved deres fejende taljemål og stropløs design til at fremhæve kravebenet og udskæring. Men viktoriansk kjole stil var modsat - beskedne brudekjoler og masser af lag stof var normen i løbet af denne mode æra. Som med enhver tidsperiode, de mode i begyndelsen af ​​1900'erne var smukke i deres egen ret, og mange kvinder i dag nyde den vintage føler ifører en kjole reelt repræsentativ for tid gået. Dette har inspireret mange victorianske brude kjole butikker over hele landet, hvilket giver brude mulighed for at se smukt retro på deres særlige dag.

Før århundredeskiftet, brude bar mange forskellige farver til deres bryllup. Begyndelsen på det 20. århundrede bragte den traditionelt hvide kjole vi stadig generelt opsøge dag. Mange victorianske brude skattede deres brudekjoler, pakning dem væk i særlige kufferter at bevare dem og videregive dem til de kommende generationer, der kan med de originale brudens smag.

En standard Victorian brudekjole var elegante endnu enkle, ofte elfenben i stedet for ren hvid. Ofte en bred samlet nederdel var fastgjort, med masser af skørter og en bøjle bæres under at præsentere den fulde skirted se populære i slutningen af ​​1800'erne til begyndelsen af ​​1900'erne. Udskæringen af ​​kjolen blev ofte omkranset med håndlavede blonder, arrangeret i en flæse at tilføje nogle ekstra skønhed til udseendet. Mens den victorianske bruden ofte så slank under hendes lag af satin, var det ofte ikke uden indsats, som mange af disse kjoler indeholdt en back snøret overdelen, der blev cinched tæt med et korset bæres under.

Som afslutning på udseende, en blonde slør med subtile indsyet blomstermønstre var ofte iførte med en slags hovedbeklædning, og sløret længde var næsten altid under håndleddene, selv når ned til gulvet. Undertiden sløret flød sammen med en lang tog knyttet til kjolen.

Victorianske Brudekjoler
Orange blomster var populære accenter.

Kjole Tilbehør

Sammen med den victorianske brudekjole, mange brude også prydede deres krop og hår med orange blomster. En gammel kinesisk tradition tilkendegiver renhed og frugtbarhed, traditionen var populær i den victorianske æra, indtil 1950'erne, da det endelig gik ud af stil. Når de orange blossoms var utilgængelig eller også dyr, ville familier bruger en voks version til deres hovedklæde og påklædning indretning. Ved ekstravagante victorianske anliggender ville nogle aviser rapporterer det faktum "real orange blomster" blev brugt som tegn brude families formue eller den ekstra indsats lagt frem for et fashionabelt bryllup.

For yderligere at understrege den kjole 'skønhed, mange brude bar perler og arvestykke smykker at slutte hende færdig look.

Køb Vintage Kjoler dag

Mens victorianske brudekjoler er ikke almindelige, er det muligt at købe en gennem en specialforretning. En vintage bryllup er en sådan butik, som du kan have lidt held på, når du surfer på kjoler. De tilbyder brudekjoler, slør og syning mønstre, så du kan kopiere din egen, hvis du gerne vil personalisere det. Victoria Rose bærer også et bredt udvalg af victorianske brudekjoler, alle inden for en rimelig prisklasse, så du kan måle, hvor meget du vil bruge på din specielle dag. Tjek dette site for vintage sko og slør som godt.

Nogle område butikker kan også tilbyde vintage kjoler, så tjek med din lokale bibliotek for at se, om en særlig brude boutique findes i nærheden af ​​dig. Eller, kan du overveje at tage en særlig tur med nogle af dine brudepiger til at jage for at særlige kjole på lokale antikke eller sending butikker.

Andre ressourcer

Du kan få flere oplysninger om Victorian brudekjoler ved at læse publikationer såsom Victoriana Magazine eller nedladende museer, der specialiserer sig i periode tøj og skikke.A Victorian brudekjole er karakteristisk og elegant, hvilket giver selv moderne brude et strejf af retro romantik for deres særlige dag.

.