Victorian Lampeskærme

Victorian Lampeskærme

Victorianske lampeskærme er utroligt smukke indviklede stof nuancer, som regel lavet af lag af silke, blonder, bomuld eller fløjl. Den sarte beaded eller stof frynser, der hænger fra bunden af ​​skyggen giver disse lampeskærme deres underskrift look.

Victoriansk stil

Victoriansk stil hjem decor er påvirket af de kunstfærdige mønstre, der er forbundet med den victorianske æra, den periode af dronning Victorias regeringstid 1837-1901. Viktoriansk stil arkitektur i boliger var meget udsmykkede, med mange dekorationer på indvendige og udvendige af hjemmet. Victoriansk stil belysning inkluderet stearinlys, olielamper, gaslamper og elektriske lamper. Ligesom de fleste viktorianske indretning, lamper og lysarmaturer var elegant og omfattende.

Med opfindelsen af ​​glødepæren i 1879, elektriske lamper begyndte at erstatte gas eller olie lamper i de fleste vel-to-do hjem. Fantasifulde stof nuancer blev foretaget til dækning af blænding af disse pærer.

Håndsyet victorianske Lampeskærme

Håndsyet stof lampeskærme er omhyggeligt detaljeret. Processen begynder med en trådramme, ofte i form af nogle typer af blomster, eftersom blomster design var en stor indflydelse i Victorian stil. Rammen er derefter indpakket i bomuld twill tape. Indpakningen af ​​rammen er et vigtigt skridt, fordi hvis det er pakket til løst, vil kvaliteten af ​​skyggen være dårlig. Den twill tillader stoffet at blive syet på trådramme.

Hvert panel af lampeskærm er dækket med stof. Høj kvalitet materialer som silke eller satin anvendes ofte. Særlige syteknikker anvendes på stoffet for at skabe effekter såsom rosetter eller fan plissering. Lace eller udbrændthed fløjl føjes til tilstødende plader eller lagdelt. De sidste hånd lægges med bånd trim, blondekant eller flettet trim. Delicate hånd farvet frynser eller smukke beaded frynser fuldføre look med matchende kvaster for pull kæder. Du kan se, hvordan denne proces sker, og hvordan lampeskærmen ser hvert skridt på vejen ved victorianske Lampshades.com.

Disse delikate, feminine lampeskærme er virkelig kunstværker. Hver enkelt er unik, fordi det er håndlavet. Hvis du er en snu typen person, og tror du er op til udfordringen om at gøre en af ​​disse smukke lampeskærme, kan du bestille dvd'er, som viser dig, hvordan du gør det på Victorian Lamp Shade Supply. Du kan også bestille lampeskærm kits, der vil give dig med alle de leverancer, du har brug for at lave din egen victoriansk lampeskærm.

Vintage Lamp Restaurering

Hvis forsøget på at lave din egen hånd syet victorianske lampeskærm er at skræmmende en opgave at tage på dig selv, kan du altid hyre en professionel til at hjælpe dig med at gendanne din vintage lampe. Du kan få et tilbud på at genoprette eller reparation af et gammelt lampeskærm eller gennemse de udfyldte lampeskærme klar til salg ved følgende online vintage lampeskærm hjemmesider:

  • Accent Shade
  • Victorian Lampshade Supply
  • Håndlavet victoriansk stil Fringe lampeskærme
  • Victorian Lampeskærme

Selv hvis du vælger at få din victorianske lampeskærm lavet på bestilling til dig, er der stadig en masse at designe og planlægge den lampeskærm, at du vil deltage aktivt i. De fleste af disse designere vil hjælpe dig med at beslutte, om den stil af ramme, du vil, vælge de typer af stoffer som silke chiffon, beaded blonder, udbrændthed fløjl, shantung, brokader, og særlige behandlinger såsom rosetter og fan plisserede paneler. Stoffet og dekorationer til lampeskærm, kan også hånd farvet i brugerdefinerede farver for at give dig præcis det look, du ønsker.

Hvis du ikke allerede har en lampe base, vil dette være en anden overvejelse, der vil bruge din opmærksomhed. Du skal gennemse forskellige stilarter lampe baser, såsom dem på Lampesokkel Specialties at se, hvad stilarter er tilgængelige. Du vil også nødt til at beslutte, om du ønsker en gulvlampe eller en bordlampe.

En anden ressource, du kan prøve for en vintage lampe base er eBay. Du kan finde en hel del på en gammel lampe, som du kan gendanne med en smuk ny håndsyet viktoriansk lampeskærm.