Victorian Home Accenter

Victorian Home Accenter

Victoriansk hjem accenter vil give din bolig et elegant og romantisk aura.

Viktoriansk stil er defineret ved sin rige og overbærende måde, der minder om en tid, hvor velstand og elegance regerede. Masser af mørke rige skove, fantasifulde accenter, luksuriøse tekstiler og glitrende dekorationer var de afgørende elementer i denne romantiske æra.

Karakteristik af Victorian Boligindretning

Under den victorianske æra folk oplever en vis mængde af rigdom og overflod, der gjorde sin vej ind opbygge interiør (sammen med arkitektur, kunst, mode, og mere).

Viktoriansk design er ofte beskrevet som smuk og romantisk. Dette skyldes brugen af ​​traditionelt feminine elementer såsom blonder accenter, masser af blomster og forgyldt og krystal tilbehør. I en victoriansk stil hjem forventer at finde en masse udskårne og buede møbler, drippy lysekroner og kandelabre, forgyldte rammer og andre smukke ting. Florals var særlig populær i den victorianske æra, og kunne findes overalt i huset - om alt fra tekstiler, til tekopper, til carving i møbler, til brevpapir.

Når det kommer til Victorian udsmykning mere er mere. Hver tomme rum, fra bordplader til vægge, beder om at blive inkluderet.

Victorianske Stoffer

Victorian rigdommen ofte til udtryk i brugen af ​​mange rige, bløde, stoffer. Fra paneler af fløjl gardiner prydet med beadwork, frynser og kvaster til lag af bløde tæpper af sengetøj tekstiler i en bred vifte af mønstre, farver og teksturer vil typisk findes i en victoriansk hjem. Hvis du ønsker at tilføje nogle victorianske stof accenter overveje at bruge accent puder, plaider og små osmannerne i luksuriøse tekstiler. Glem ikke om ting som tabel nederdele og støv flæser samt.

Når du vælger stof accenter huske at omfatte et væld af mønstre og farver. Damask puder i én farve, kan være på en sofa med en anden farve og mønster, sidder på toppen af ​​en orientalsk tæppe i et helt andet sæt af farver. Så længe farverne mere eller mindre kompliment hinanden, vil Victorian udseende opnås.

Victorian Home accenter og Dekorationer

Victorian indretning beskrives af nogle som "over-the-top". Undgå glatte emner og vælger i stedet for dem, der har en masse detaljer. For eksempel bør borde og stole med buede linjer vælges i lige versioner; spejle burde have skåret og dekoreret rammer; og en mønstret område tæppe foretrækkes for almindeligt tæpper. Dette gælder for alle victorianske møbler og accenter. Mens store møbler vil give knogler fra et værelse, er det de små detaljer, der virkelig vil skabe udseendet. I victorianske udsmykning accenter og tilbehør tage på en meget vigtig rolle.

Mulige hjem accenter omfatter:

 • billedrammer af sølv, tin eller guld, lavet af metal og træ, udskåret med frugt og blomster
 • udsmykkede lysekroner prydet med krystaller
 • udskårne hylder og vægbeslag
 • farverige lampeskærme med frynser og dekorationer
 • dekorative te caddies lavet af palisander eller andre mørke, eksotiske træsorter
 • små statuer og buster (keruber og engle i særdeleshed)
 • samlinger af læder bundet bøger
 • elementer indikerer rejse som kunstfærdige kort og glober (rejse blev betragtet som et tegn på rigdom i den victorianske æra)
 • udskrifter af mennesker, dyr og haven scener i udsmykkede rammer (enten hænges på væggen eller placeres på bordplader)
 • samlinger af smukke glas eller krystal parfumeflasker, blækhuse eller paperweights
 • dekorative porcelæn og porcelæn, såsom te kopper vises på buffeter og skænke
 • små stykker af møbler som træ og marmor plante stande, udskårne søjler, og gobelin dækket fodskamler.

Der er en masse andre små ting, der kan gøres for at tilføje Victorian flair til et værelse. Prøv at skifte ud af døren og skab hardware til victorianske drejeknapper og fittings. En blonde serviet eller klud tilføjer victoriansk elegance, når de anbringes på toppen af ​​en side tabel. En samling af dekorative sølv vises i en bogreol udsender en luft af rigdom og overflod.

Victorianske Accenter til udendørs

Victoriansk hjem accenter behøver ikke at blive forbeholdt inde. En have, eller endda en balkon, kan fyldes med roser, vedbend, syrener og lavendel. Træne dem til at vokse over små smedejern stole og bistro borde, og klatre op gitre og holdere. Føj accenter til haven som spejle, statuer og andre smukke ting. Ligesom de indendørs accenter, er mulighederne uendelige.