Vestlige køkken Skifter om fedme Genes

Under ekstra portion sovs eller dessert til en fest er endnu mindre sundt end du tror. Fede og sved fødevarer behandler dit helbred en fordoblet slag ved at aktivere fedme gener. Nye fund er en blå himmel for dem, der lider af fedme og ønsker at slippe af med problemet.

Vestlige køkken Skifter om fedme Genes

Ifølge resultaterne af en ny undersøgelse offentliggjort online i The FASEB Journal, en kost baseret på fedt og sukker aktiverer gener, der i sidste ende gør vores krop butik mere spæk. Det betyder, at denne form for diæt beskæftiger os en fordoblet slag som allerede vanskelig opgave med at konvertere ekstra fedt og kulhydrater til energi bliver endnu mere kompliceret, fordi disse fødevarer vende vores krop i "kæmpe fedt opbevaring maskine".

I denne publikation, forskerne forklare, hvordan fødevarer rige på fedt og kulhydrater stimulere såkaldte kappa-opioid receptor, som spiller rolle i fedtstofskiftet. Simuleringen af ​​denne receptor giver en mekanisme, der gør vores krop lagre mere fedt end normalt.

Undersøgelsen udgør mere bevis for, at kost rig på fedt og sukker bør undgås. Dr. Gerald Weissmann, Editor-in-Chief af The FASEB Journal siger, at i tider, hvor maden var knappe og sult var fælles, en tilpasning mekanisme, der tillader vores krop til at gemme så meget fedt som muligt i de gode tider var af afgørende betydning.

"Ved at tage denne opioid receptor af bordet, kan forskere har fundet en måde at holde os fra at spise os ihjel."