Vestindien: St John Vacation Tips

Kom væk fra det hele på Caneel Bay

Caneel Bay, en af ​​de fineste St. John Resort hoteller, ligger på 170 hektar af den smukke ø. Denne St. John Resort Grundlagt af Laurence Rockefeller, har udsigt over de naturlige, uberørte omgivelser og indeholder tonsvis af faciliteter, såsom en lufthavn hilsen og transport, brug af sol både, eftermiddagste og endda en indledende lektion til dykning.

Som for strandene, Caneel Bays gæster har adgang til nogle af de fineste strande i Caribien, med nogle villaer har direkte ved stranden adgang fra deres gårdhave. Begynd at spare nu, værelser starter ved $ 350 per nat, men er det værd.

Der er mere til pakken end opfylder øjet

Ligesom de fleste andre rejsepakker, vil dine St John feriepakker normalt omfatte rundt tur flybillet, til hotelophold på St John hoteller og overførsler billetpris få dig fra lufthavnen til hotellet.

Alle pakker er forskellige. Når du bestiller din rejse, skal du vide præcis, hvad du betaler for ... og hvad du vil være ansvarlig for at betale senere.

Oplysninger om US Virgin Islands

St. John, St. Thomas og St. Croix omfatter Amerikanske Jomfruøer. Disse øer i Caribien blev delt af USA og hollandske indtil USA købte dem direkte i 1917. Øerne er officielt, en amerikansk territorium ligner Guam og Puerto Rico.

Mærkeligt, og vigtigt for turister, der planlægger at køre rundt, det er den eneste amerikansk territorium, der har forladt side kørsel (lige som at køre i Storbritannien). I betragtning af de Britiske Jomfruøer er tæt på, måske det ikke være så mærkeligt.

Shop 'Till You Drop på St. John

Vi alle elsker at drage fordel af Caribien for shopping under vores ø ferier. Smykker, schlocky souvenirs, og ø kunst er overalt - du behøver kun at finde dem, og aflevere plast.

St. John er kendt for sine sjove butikker og indkøbsmuligheder i Cruz Bay. Du vil finde Mongoose Junction og Wharfside Village inden for gåafstand, og begge tilbyder søde butikker og kunst studios med fantastisk potentielle Souvenir af din rejse.

Når du går på ferie, bør du altid sætte et budget for noget sjovt og anderledes at fejre din rejse. Hvis du indstiller et budget, og virkelig tage sig tid til at finde den helt rigtige souvenir, du er mindre tilbøjelige til at bruge penge på "ting" som teatralsk t-shirts og underlige shell skulpturer og mere tilbøjelige til at ende op med noget, der vil pryde din hjem og minde dig om en vidunderlig tur!

Besøg i en Villa!

Når man overvejer en villa til din St. John ferie, så tænk på dit sidste besøg til Westin hotel. Hvorfor? En af de bedste villa landestandarder i St. John er ejet af Westin hoteller.

The Westin St. John, ud over sin 282 værelse hotel, kan prale af i alt 67 villaer på sin ejendom. Villas tilbyder privatlivets fred for en fritliggende 1, 2 eller 3 værelses bungalow med kvaliteten af ​​en høj nominel hotel service.

Generelt tjek anmeldelser af steder før du bo der, men lad ikke tanken om en villa skræmme dig. De er en fantastisk måde at tilbringe en ferie med lidt mere privatliv.

Opholder sig i St John for et meget eller lidt

Mens den mindste af de amerikanske Jomfruøer, er der mere end opfylder øjet, når man ser på St John hoteller. Der er flere muligheder for dit ophold på forskellige budgetposter niveauer.

Hvis du er på udkig efter en billig ophold mens på denne smukke ø, kan du finde to-stjernede hoteller for omkring $ 45- $ 50 USD per aften. Men for et mere mindeværdigt ophold, kan du vælge en af ​​øerne mange privatejede kroer og lejligheder. Disse vil tilbyde en mere personlig og lokal flair end et traditionelt hotel.

Endelig og mest dyrt, du kan vælge at bo på et af øens privatejede St John villaer. Afhængig af prisen på villaen (nogle interval i flere millioner dollar interval), vil dine omkostninger variere i overensstemmelse hermed. Men tænk den multi-million dollar udsigt alle din for en uge for kun et par tusind dollars. Hvad ville Robin Leach sige? :)