Verdens højeste hund Ever

Verdens højeste hund Ever


Nogle hunderacer er højere end andre, men har du nogensinde undret dig, hvilken en har rekorden for verdens højeste hund nogensinde?

The Great Dane

Ikke overraskende de højeste hunde på rekord er store danskere. Denne race kan meget vel være verdens største skødehund. Hannerne gennemsnit 30 inches eller mere ved skulderen og veje op til 120 pounds. De er en mager hund med en rektangulær hoved og meget korte pels.

Selvom racen er stort, er Store danskere kendt for deres mildhed og hengivenhed til deres familier. De bogstaveligt talt vil sidde på skødet, putte med dig i sengen, indtil du falder ud over kanten, eller overtage din yndlingsstol. Hvis du nogensinde har haft tegneserien Marmaduke, er du blevet underholdt af en af disse elskelige gigantiske hunde.

Hver af de følgende rekord indehavere er en Great Dane.

Shamgret Danzas

Shamgret Danzas var engang den højeste hund på rekord. Dette Great Dane vejede 238 pounds og stod 41,5 inches høj ved skulderen.

Gibson

Selv Gibson døde af knoglekræft, han havde en lang sigt som den højeste hund i verden. Han blev certificeret af Guinness Book of World Records i 2004. Han stod 42.2 inches høj ved skulderen og vejede 170 pounds.

Titan

Titan holdt rekorden for den højeste hund i 2009 til George tog titlen fra ham. Titan vejede 190 pounds og stod 42,25 inches fra gulvet ved skulder. Han var blind, døv og havde flere helbredsproblemer.

Giant George, i øjeblikket verdens højeste hund Ever

I øjeblikket er rekordindehaver for verdens højeste hund nogensinde er Giant George, en anden stor dansker. Guinness Book of World Records sendte en eksaminator i begyndelsen af ​​2010 for at kontrollere målingerne af denne hund. Undersøgeren fandt, at George var syv meter og tre inches lang fra hovedet til spidsen af ​​sin hale, og han vejer en kæmpestor 245 pounds. George er 43 inches høj ved skulderen. Dette blev bekræftet af en ansat ved Guinness World Records.

Hvis du er interesseret i nogle fakta om George, overveje følgende:

 • George spiser over 110 pounds af mad hver måned.
 • Han har at bøje at drikke fra vandhanen i køkkenet.
 • George har sin egen queen size seng.
 • Han sidder i en stol som et menneske ville gøre; han er for stor til at krølle op.

Højeste Hunderacer

The Great Dane er på ingen måde den eneste tall hunderace. Faktisk som hovedregel, den irske ulvehund er højere end den gennemsnitlige Great Dane. Her er nogle andre meget høje hunderacer:

 • Anatolian Shepherds er en tyrkisk race, der vejer op til 150 pounds. De er omkring 30 inches høj ved skulderen.
 • Borzoi ligne langhårede Greyhounds. De er som regel magert og vejer kun omkring 100 pounds, men de kan vokse op til 28 inches høj.
 • Engelsk Mastiffs kan veje over 200 pounds, men som regel kun nå 30 inches eller så på skulderen.
 • Irsk Ulvehund gennemsnit omkring 31 til 34 inches på skulderen og veje op til 180 pounds.
 • Saint Bernards er store hunde, der vejer 160-240 pounds og stå op til 35 inches høj.
 • Skotske Deerhounds se noget som en Irsk Ulvehund med en kortere pels. De kan veje op til 110 pounds og måle 32 inches på skulderen.

Sundhedsproblemer af Tall Dogs

Mange af verdens højeste hunde har helbredsproblemer. På grund af størrelsen af ​​deres rammer og stress på deres samlinger, høje hunde har ofte spørgsmål som:

 • Hip dysplasi
 • Elbow dysplasi
 • Artritis

Større hunde også tendens til at have en kortere levetid. Den gennemsnitlige Great Dane, for eksempel, har en levetid på syv til ti år. Sammenlign det med mindre hunde, der kan leve 15 år eller længere. Men store hunde-elskere er wiling til at acceptere dette faktum og forsøge at gøre det meste af deres tid med racer, de elsker.