Ventless gaspejs

Ventless gaspejs


En ventless gas pejs er en omkostningseffektiv og lav vedligeholdelse rumopvarmning mulighed. Mange mennesker vælger den ventless stil, fordi det giver det udseende af en brændeovn pejs uden besværet med at indsamle logs startede en brand eller oprydning aske snavs. Det er også den eneste gas pejs, som ikke kræver ydre kanaler. På trods af disse fordele, brugen af ​​ventless pejse er kontroversiel og endda forbudt i nogle stater på grund af potentielle sundhedsmæssige betænkeligheder.

Om ventless gaspejs

Ventless eller Vent-fri pejse er en type gas pejs og en af ​​de moderne alternativer til traditionelle brændeovne modeller. Her er hvad du behøver at vide om ventless pejse.

Gas pejse

Gas pejse kan forbedre et hjem bruger mindre gulvplads end en traditionel brændeovn pejs. De pejse er også billigere at købe og installere end en brændeovn pejs med en skorsten. Gas pejse bruger propan eller naturgas til brændstof. De fleste modeller kan fastgøres til en eksisterende hjem brændselskilde.

Ventless pejse er netop en type gas pejs. Andre typer omfatter:

  • Pejseindsatser --A gas pejseindsats, der passer ind i et træ brændende pejs
  • Direkte slids pejse --a gas pejs, der er ventilerede gennem et hul i en ydervæg

Ventless Pejs Fordele

Folk vælger ofte ventless pejse end andre typer af gas pejse, fordi det fylder mindre og behøver ikke at blive placeret mod en ydervæg. En slids-fri pejs er også den nemmeste og mest overkommelige gas pejs til at installere, fordi det ikke kræver nogen byggearbejder såsom flue rørføring. Ventless pejs fordele omfatter:

  • Pålidelige rumtemperatur --Heats med en 90 procent virkningsgrad
  • Convenience --Can installeres i små områder, såsom en væg fordybning
  • Ingen skorsten og udvendige kanaler --Does ikke forstyrre en grundplan
  • Alternativ varmekilde --Can anvendes som den primære varmekilde, hvis strømmen går ud
  • Omkostningseffektiv opvarmning option --Works godt med en ovn som en sekundær varmekilde, så varmeregningen er lavere
  • Realistisk --Provides udseendet af en brændeovn pejs uden vedligeholdelse eller rod
  • Multiple brug --Indoor og udendørs ventless pejse er tilgængelige

Ventless pejse kommer i små, mellemstore og store størrelser. Gas pejse følge den britiske termisk enhed (BTU) rating system som standard ovne. De BTU vurdering kan måle mængden af ​​varme, der produceres af gas pejs. Ventless pejse er kendt for opvarmning af et rum tilstrækkeligt, især når modellen størrelse er forenelig med rummets størrelse. Små slids-fri modeller generelt producere 5.000 til 10.000 BTU varme. De større modeller kan producere op til 25.000 BTU varme.

Fugt Issues

Den ventless pejs manglende en ydre kanal kan skabe et fugt problem. Pejsen producerer store mængder af vand, når det brænder naturgas. Uden et aftræk, kan fugt blive fanget i huset og kan medføre kondens på kolde overflader. Den ekstra fugt kan gavne dem i et tørt miljø i stedet for en luftfugter. Men hvis for meget fugt opbygger kan meldug, svamp eller støbeformen.

Sikkerhed Bekymringer

Ventless pejse har specielle brændere nedenunder logfiler, der tillader luft nok til at forbrænde naturgas effektivt og producere en minimal mængde af kulilte. Vent-fri pejse skal være udstyret med iltsvind sensorer for at blive godkendt af den amerikanske Gas Association. Sensorerne måle mængden af ​​oxygen i rummet. Hvis kulilte stiger, og ilt i rummet falder, aktivere sensorerne og slukke for gassen, før kulilte når et farligt niveau.

På trods af den sikkerhedsmekanisme, nogle stater og lande som Californien, Massachusetts og Canada, ikke tillade ventless pejse på grund af faren for kulilte eksponering og iltsvind. En person, overvejer køb af en ventless pejs skal kontrollere statslige og lokale regler. Nogle byer kan kræve en vis form for ekstern kanal på aftræk uden pejse som en sikkerhedsforanstaltning.

En ventless pejs kan ikke være det bedste valg for en person med respiratoriske sundhedsmæssige forhold såsom astma på grund af potentialet for dårlig luftkvalitet. Hvis overskydende fugt fører til skimmelvækst, kan en person med allergi lider en allergisk reaktion.

Konklusion

Ventless gaspejse tilbyde boligejerne en bekvem måde at opvarme et hjem og nyde skønheden i en pejs på et begrænset budget. Shoppers, der ønsker en lav vedligeholdelse pejs og ikke ønsker at omforme vil blive tiltrukket af denne type pejs. Dog kan nogle shoppere modvirkes ved pejsen potentielle sundhedsrisiko. Enhver, der overvejer køb af en ventless pejs skal lære alt om pejse at træffe en informeret beslutning. Det er også en god idé at omfatte en kulilte-detektor i ethvert rum med en gas pejs.

.