Venner Bidrag til overvægt

Den epidemi af overvægt kan være forårsaget ikke kun af reklamer, rabatter, store pakker af mad og se tv i aften. Det viser sig, at vores vægt i høj grad er bestemt af miljøet, der påvirker os selv, hvis vi ikke bemærker det.

Venner Bidrag til overvægt

Hastigheden af ​​produktets forbrug

Britiske forskere er kendt for at være meget opmærksomme på psykologi af menneskelig adfærd. En nylig undersøgelse, offentliggjort af Academy of Nutrition og diætetik, vil være af interesse for alle, der gerne vil ligne en "kvinde på omslaget" snarere end en "plus-size kvinde".

Specialister fra University of Liverpool undersøgt otte undersøgelser i forbindelse med den ernæringsmæssige problem i samfundet. Eric Robinson og hans kolleger analyseret, hvordan de oplysninger om de normer for produkt forbrug (herunder størrelsen af ​​en servering) kan påvirke valg af fødevarer.

Ifølge Mr. Robinson, har undersøgelser vist, at fødevarer forbrugeradfærd kan påvirkes af samfundet. Vi vælger de samme produkter i de samme mængder som de omgivende folk.

Hvem har skylden?

Som du ved, i de seneste årtier den portionsstørrelse i cateringvirksomheder har fået to eller endda tre gange større. Vi bebrejder fastfood restauranter og alt for søde kager, juleferie og altomfattende system, som ikke hjælpe med at kontrollere forbruget af produkter, og angiveligt bidrager til vægtøgning. Desværre er vi ansvarlige for situationen - ingen tvinger os til at spise på restauranter og købe disse kager, nyde julen fester uhæmmet og spise store portioner på den svenske buffet. Men ikke kun vi er skyldige, men vores omgivelser også. Britiske forskere har bekræftet, at vores spisevaner er meget stærkt påvirket af de omgivende mennesker - familie, venner og kolleger. Med andre ord, dem, vi sidder ved samme bord.

Sig mig hvem dine venner er, og jeg vil sige, hvad din vægt er

Forskning har vist, at de omgivende folk ikke kun påvirke, hvad vi spiser, men også bestemme størrelsen af ​​vore portioner, samt perioder med snacking og deres nummer, mængden og typen af ​​indtaget alkohol, etc. Hvordan sker det?

Hvis en person, med hvem du kommunikerer og spise omhyggeligt styrer, hvad han / hun spiser og undgår skadelige retter, vil du ubevidst eller bevidst gøre det samme. Og selvom du ikke holder til en kost som din ven eller kollega, kan du stadig vælge fødevarer med færre kalorier, spise mindre, tænker og taler om mad sjældnere. Det sker ud fra en følelse af solidaritet, du kan ikke tale med en slankekure person om nye kager, der er dukket op i en slikbutik rundt om hjørnet. Du foretrækker at undlade at stemme og støtte idéen om, at æbler er nyttige og acceptere invitationen til at spise en af ​​dem.

På den anden side, hvis din nærmeste mennesker hæmmer deres spisevaner, konstant spiser chips, vafler, kiks og rasle med slikpapir, du gradvist vænne sig til denne situation. Du kan endda tror, ​​du er for langt væk fra deres måde at tænke og leve på.

De traditioner i din arbejdsplads også ligegyldigt. Hvis dine kolleger hele tiden bringe hjemmelavede kager og cookies, kan du ikke hele tiden afvise deres tilbud at henvise til din kost. Du kan finde det uanstændigt - du er en del af holdet, efter alle. Så du gradvist vænne sig til bøffer og cookies, du selv føler trist hvis de en dag ingen bringer noget sødt at behage kolleger. Faktum er, at en person bliver brugt til alt. Og hvis de omgivende folk spiser en masse, du er også involveret i denne ferie - også selvom du spiser mindre end andre. Alt er relativt.

Det er mærkeligt, at kostvaner virke, selvom en person spiser alene. Vaner blevet en anden karakter. Kostvanerne i særdeleshed ...

Hvordan at opretholde en sund vægt?

  • Hvad skal du gøre i denne situation?
  • Beskyt dig selv mod skadelige produkter i hjemmet. Bare ikke købe dem.
  • Hvis du befinder dig et sted, hvor folk spiser en masse, skal du blot vælge et par af retter til dig selv og spise dem; ikke er opmærksomme på andre retter.
  • Spis ikke op kun af høflighed - denne høflighed "udvider" din mave og skæmmer figuren.
  • Må ikke blive fristet af charme af mad, selvom du hørt køleskabsdøren smække ved midnat. Drik vand og gå i seng!
  • Du er velkommen til at være leder af dit miljø. Det fastslås for enhver, at du spiser rigtigt, opgive chips og chokolade barer, tage kun suppe og salat til frokost, og folk vil følge dig.