Velvet Mousse Eye Shadow af Yves Rocher

Velvet Mousse Eye Shadow af Yves Rocher
Jeg vil gerne dele med dig noget nyt i makeup, som jeg opdagede i går. Jeg gik til Yves Rocher butik for at købe en læbestift jeg ønskede, men læbestiften var ikke den eneste ting, jeg købte der. Når jeg er på en skønhed butik, jeg er helt svag vilje, genkender jeg. Jeg vil fortælle dig om læbestift senere, er det også værd. Hvad jeg fandt der er mousse øjenskygge "Velvet Mousse". Det er en sensation!

Yves Rocher Mousse Eye Shadow Holder 8 Hours Faktisk!

Yves Rocher garanterer, at denne mousse øjenskygge vil vare 8 timer. Jeg tjekkede det, og jeg kan sige med sikkerhed - det virkelig! Jeg har anvendt min sædvanlige makeup og denne mousse skygge på noontime, så gjorde nogle pligter og gik til at spille badminton. Spillet var intens og varede 3 timer og jeg også brugt tid for den måde der og tilbage. Da jeg kom hjem omkring 10 pm, jeg kiggede på mig selv i spejlet. Skyggen så nøjagtig det samme som det gjorde, da jeg lige havde anvendt det. Kan du forestille dig det? Efter alle de aktiviteter, blinker, og snestorm udenfor det stadig var der og kiggede fremragende. Jeg vil også sige, det er vandtæt, indtil du gnide øjnene med fingrene. Men jeg brugte min sædvanlige øjenmakeup remover at vaske det, den samme, jeg normalt bruger til at fjerne min mascara.

Hvorfor I Like Mousse Eye Shadow af Yves Rocher

Jeg kan virkelig godt lide den måde, det ser ud på mine øjenlåg. For at være ærlig, jeg kiggede i spejlet igen og igen for at kontrollere, hvordan det så ud, og til at nyde den nye farve. Jeg købte "02 Perle argent" farve, men der er tre flere farver af denne øjenskygge. Den kan påføres med en finger eller en pensel. Det fortælles at være "yderst iriserende" - og det er den bedste beskrivelse. Jeg ser ikke vulgært, ligesom nogle andre mousserende øjenskygger, det skinner forsigtigt på øjenlågene, opfrisker ansigtet. Når der anvendes, vil denne mousse øjenskygge aldrig blive vist på dine vipper, ligesom tørre øjenskygger gør, vil det kun blive på din låg - præcis, hvor det blev anvendt. Og dette er den bedste kvalitet af øjenskygge, tror jeg.