Velgørenhedsauktion Donationer

Velgørenhedsauktion Donationer

Er du ansvarlig for at hverve velgørenhedsauktion donationer til din organisations næste store begivenhed? Processen kan virke overvældende i starten, men når du ved, hvad der er involveret, og de skridt at tage for at sikre elementer, kan det være ganske enkel og endda sjovt! Hverve en række auktion donationer er en sikker måde at trække flere mennesker til din begivenhed resulterer i en forøgelse af midlerne til din specifikke årsag.

Hverve velgørenhedsauktion Donationer

For at øge de fleste penge ved et arrangement, mange organisationer omfatter tavse eller levende auktioner som en del af arrangementet aktiviteter. Auktioner er en fantastisk måde at rejse midler, samtidig med at gæsterne med underholdning og gode tilbud. For at få mest ud af en auktion, så prøv at få elementer doneret fra lokale leverandører, så der er lidt out-of-pocket udgifter for din organisation. Under et udvalg for dette formål kan ofte sikre den størst succes. Udvalget kan beslutte, hvilken type der skal indgå, samt fokus på en liste over virksomheder og enkeltpersoner til at målrette for donationer.

Når hverve for auktionsvarer, er der flere vigtige punkter at huske på:

  • Identificere dig altid, og hvad organisation du hverve elementer til, når du nærmer en potentiel donor.
  • Prøv at få en blanding af unikke og interessante emner. Folk vil byde på elementer, de ikke normalt finde. Jo flere mennesker, der byder på elementer vil resultere i højere priser, der betales for varerne.
  • Endelig er det vigtigt altid at følge op på enhver kontakt du laver med virksomheder. Hvis du får at vide, at tjekke tilbage senere, eller at ringe i en uge for at tale til ejeren, sørg for at gøre netop det. Opfølgning vil hjælpe med at etablere et forhold til erhvervslivet og sandsynligvis vil resultere i en donation samt fortsat støtte.

Auktion Donation Kontakter

Identifikation lokale erhvervsliv og privatpersoner er det første skridt til at sikre auktion donationer. Spørg bestyrelse og udvalgsmedlemmer om bistand i dette trin, da de kan have personlige kontakter i lokalsamfundet. Måske du kender af erhvervslivet, som bidrager til velgørenhedsarrangementer så godt. Selv hvis du ikke har førstehåndskendskab til virksomheder, der sandsynligvis vil donere, forske ved at forsøge at finde ud af, hvad lokale erhvervsliv donere til lignende arrangementer i dit samfund. Saml alle de oplysninger, du kan få derefter komponere en liste over kontaktpersoner. Beder om donationer kan enten ske skriftligt eller via et personligt opkald eller besøg.

Donation Letters

Mange organisationer foretrækker at sende en indledende brev til lokale virksomheder beder om velgørenhedsauktion donationer. Brevet er ofte det første varsel en virksomhed vil få om en kommende begivenhed. Det vil introducere organisationen til såvel erhvervslivet som nævne detaljerne i begivenheden samt hvorfor pengene bliver hævet. I brevet, er det vigtigt at nævne, hvilken type element, du vil virksomheden at donere og processen herfor. Sørg for at medtage så mange oplysninger om begivenheden som muligt. Detaljer som dato og sted for begivenheden, frist for donationer samt hvis din organisation er skattefri er alle vigtige at medtage. Hvis du har planer om at følge op efter de modtager brevet, medtager disse oplysninger i dokumentet.

Prøv at få navnet på den kontaktperson, før du sender et brev. Et generisk standardbrev vil sandsynligvis blive afsat eller smidt i papirkurven. Jo mere personlig du gøre det brev, jo bedre chance for, at du vil modtage en donation. For at få navnet på den ansvarlige person, kan du foretage et opkald til den pågældende virksomhed eller lave en søgning på nettet og se, om kontaktpersonen er noteret på virksomhedens hjemmeside.

Endelig skal du sørge, at hvert bogstav personligt er underskrevet af et udvalgsmedlem, den administrerende direktør eller medlem af bestyrelsen og tildele nogen til at følge op med modtagerne.

Personlige kontakter

Hvis du ikke foretrækker at sende et brev først, overveje at gøre et personligt besøg til en lokal virksomhed eller placere et enkelt telefonopkald. Når du laver en personlig kontakt, altid identificere dig selv og hvad organisation, du hverve ting til. De repræsentanter for erhvervslivet, du taler med kan have brug for en skriftlig donation anmodning, så vær parat til at følge op med et formelt brev, hvis de gerne vil noget skriftligt.

Udnyt dine udvalgsmedlemmer og bestyrelsesmedlemmer for denne proces. Spørg alle involverede til at give dig med eventuelle kontakter, som de måtte have, og føler, at ville være villige til at donere til din begivenhed. Bord eller udvalgsmedlemmer kan være glade for at personligt at kontakte folk, de kender, for at sikre en donation, eller bane vejen for dig at tage kontakt på din egen.

Auktion produkter som kan være

Der er mange måder at oprette en auktion. Auktioner kan enten være levende og indeholder et auktionarius eller set-up som en tavs auktion, hvor elementer vises med bud ark. Auktion elementer kan være enkelte elementer eller udført som en pakke. Hvis du er usikker på, hvilken type produkter til brug på dit arrangement, overveje at prøve at sikre donationer af nogle af følgende populære auktionsvarer:

  • Middag pakker
  • Smykker
  • Gavekort til lokale virksomheder
  • Sport memorabilia
  • Art arbejde

Vær sikker på at udnytte eventuelle kontakter, udvalgets medlemmer kan have i samfundet. For eksempel, hvis du er interesseret i en middag pakker til brug for auktionen, spørg udvalgets medlemmer, hvis de ved restaurant ejere eller personale, der kan være i stand til at give dig noget at bruge til auktionen.

Tip til succes

Når man planlægger en begivenhed og beder om auktion donationer, lokke lokale virksomheder ved at tilbyde at genkende dem offentligt. Dette kan gøres på flere måder, såsom at placere et skilt med virksomhedens navn ud for det emne, de doneret eller blot notering deres navn i et program bog.

Efter begivenheden, skal du sørge for at sende takkebreve til hver donor, som støttede din sag. Denne gestus vil hjælpe med at opbygge et forhold og øge sandsynligheden for en gentagelse donation til din næste velgørenhedsarrangement.

Nyd et vellykket arrangement

Hverve velgørenhedsauktion donationer kan tage tid og energi, men er værd at den tid og indsats lagt frem af de involverede, og vil gøre en fantastisk tilføjelse til dit arrangement!