Velgørenhedsarrangementer for Kids

Velgørenhedsarrangementer for Kids


Velgørenhedsarrangementer til børn lærer de vitale træk af medfølelse, gavmildhed og menneskeheden for andre. Børn skal lære at dele. De skal lære at tænke på andre. En af de bedste måder at undervise disse træk er at inddrage børn i velgørende aktiviteter.

Undervisning gennem velgørenhedsarrangementer for Kids

Fællesskabets engagement og velgørenhed begynder derhjemme. Børn lærer ved at efterligne observerede adfærd. Lære børn at være velgørende kræver demonstrerer medfølende give gennem daglige aktiviteter, særlige arrangementer og almen praksis. Velgørende aktiviteter fan flammer venlighed og gnist positive, omsorgsfulde træk hos børn.

Fundraising aktiviteter

Børn, der er involveret i scouting og skole programmer vil blive bevidst om fundraising, mens de er unge, men en forælder ofte temperament de erfaringer, der er forbundet med disse aktiviteter. Når det kommer til socialiseret fundraising såsom salg cookies, indpakningspapir og andre elementer til skole og scouting typen aktiviteter kan forældre gøre det tunge løft selv. Børn fokusere på de fordele forbundet med, hvor mange de sælger og ikke hvorfor de sælger dem heller hvad pengene hævet går til. Det er vigtigt for forældre at indprente deres børn betydningen af ​​at rejse penge til et godt formål i stedet for eventuelle præmier "tjent" af hvor mange genstande solgt.

Glade Velgørende Fødselsdag

Ligegyldigt hvilken alder du begynder denne type begivenhed, kan det imponere natur at give og medfølelse på dit barn og hans eller hendes venner. Den gennemsnitlige barn har 20-25 andre elever i deres klasse. De fleste fødselsdagsfester involverer indbydende mindst halvdelen (hvis de er baseret på køn) til hele klassen til en fødselsdagsfest. Den gennemsnitlige fødselsdagsfest for en fem år gammel omkostninger omkring to hundrede dollars mellem spillested, gaver, kage og dekorationer.

En velgørende fødselsdagsfest er et alternativ til en traditionel fest. Denne type velgørenhedsarrangement kan hjælpe et barn til at føle sig godt om at hjælpe andre. Fokus er ikke på gaver anlagt af andre børn. I stedet er festdeltagere bedt om at foretage donationer til en velgørende organisation valgt af fødselsdag dreng eller pige. Disse donationer kan spænde fra indsamling dåsemad for en lokal husly til at øge hårdt tiltrængte midler til den lokale zoo. Aktiviteterne på festen skal være gearet til sjove aktiviteter, der understøtter og / eller uddanne om den valgte velgørenhed. For eksempel vært for en tur til zoologisk have og bede forældre til at donere prisen på en "gave" i navnet på barnet til zoologisk have.

Holiday velgørenhedsarrangementer

Ferien og ånden i give er en ideel mulighed for at være vært for et velgørenhedsarrangementer til børn. For eksempel kan forældre og lærere udnytte Frelsens Hærs Angel Tree program. Børn kan tage en ekskursion til en engel Tree at vælge en modtager eller skolen kan være vært for et træ. Hvert barn vælger en engel fra træet og købe den udpegede gave til englen, de har valgt. Som en del af arrangementet, skal børnene præsentere deres poster og læse om barnet eller børnene, de valgte fra træet. At give modtageren et menneskeligt ansigt ligesom hans eller hendes egen er et vigtigt aspekt af at udvikle medfølelse.

Skole Carnival

Velgørenhedsarrangementer for Kids
Fundraising Idéer for Kids

En PTA sponsoreret skole karneval kan hæve enorme midler mod et ønsket mål, om det er en forbedring af skolen, hjælper en familie i nød eller anden EF-støtte. Selvom børn ikke kan foretage de tekniske arrangementer af en skole karneval, kan de arbejde kabiner, hjælpe med salg af billetter og endda fungere som varsler at annoncere arrangementer og vindere. Carnival typer arrangementer tage en masse arbejde, men have børn donere en time af deres tid til at "arbejde" hjælper dem til at bidrage.

Golf fundraising begivenhed

Hvis en lokal golfbane vil bidrage tid (eller forhandle en lavere afgift) på deres kurs mod en velgørende fundraising begivenhed, kan et kid-vært golfturnering tjene en velgørende organisation eller mål en stor mængde af midler. Kid deltagerne kunne fungere som Caddies, guider og endda hjælpe med at sælge forfriskninger. Denne type arrangement vil være mere rettet mod større børn og tweenagers frem elementære skolebørn. I tilfælde, hvor der er fundet sponsorer til forskellige huller på det grønne, kan børnene deltage som "aktører" om sponsor på hvert hul og udføre en præsentation til underholdning af gæsterne.

Andre typer af velgørenhedsarrangementer

Børn kan lære meget ved at være involveret i lokale velgørende organisationer gennem deres kirker, skoler og lokalcentre sammen med deres forældre. Men hvis de søger at rejse midler til en bestemt velgørenhedsorganisation, kan børnene være vært for deres egne arrangementer, herunder:

  • Rejse penge til katastrofehjælp indsats
  • Oprettelse lykønskningskort til udskrivning og salg af den organisation, de støtter
  • Indsamling af nye bamser til en børneafdeling
  • Hosting sportsbegivenheder og sælge billetter til at rejse midler
  • Støtte til et fællesskab bilvask
  • Deltagelse i park, vandresti og naboskab rengøring indsats
  • Indsamling frakker til at donere til trængende personer i løbet af vinteren

Raising Velgørende Børn

Velgørende arrangementer behøver ikke at rejse penge, men kan altid øge bevidstheden. Fællesskabets bestræbelser på at holde et kvarter, park eller andre fælles område kuld gratis lære børn at passe verden ud over deres næste legetøj, videospil eller eventyr. Børn lærer ved at gøre. Familier med centreret velgørenhedsarrangementer er et solidt skridt på vejen til medfølende og giver voksne.