Velgørenhed: velgørenhed Tips

Amerikanske velgørende organisationer

I USA, Attorney General i hver stat opretholder et register over velgørende organisationer.

Donationer til velgørende organisationer i USA er fradragsberettigede for indkomstskat, hvis organisationen har fritaget status fra Internal Revenue Service, som regel under non-profit organisation § 501 (c) (3), i skattelovgivningen.

Frelsens Hær fører en international mission

Frelsens Hær er en tro-baseret international organisation, der tilbyder en række tjenester, der skal imødekomme behovene hos folk i trængsler. Itprovides Addiction og Dependency, sundhedsvæsen, socialt arbejde, Emergency Response, og Family Tracing Service, samt mange andre samfund udvikling og ministeriets indsats i hele verden.

I USA, den klokkeringning Santa med en rød urne er det nok den mest kendte symbol på Frelsens Hær og dens giver muligheder (Santa kan følges tæt af den hvide beholder til tøj donationer i mange forstæder parkeringspladser) . Ud over disse ikoniske tilstedeværelser, Frelsens Hær giver en bred vifte af måder at bidrage til dens årsag, hvoraf mange er afhængige af den idé, at det, du ikke længere har brug for eller ønsker, vil være til stor nytte for en anden.

Du kan finde masser af information om Frelsens Hærs mission og tjenester på den internationale hjemmeside, www.salvationarmy.org, og du kan finde specifikke oplysninger hærens arbejde i USA (og i dit nabolag) ved www.satruck. com. Gennem dette websted, kan du arrangere donationer af elementer såsom tøj, møbler og endda køretøjer. Du kan også lave en monetær donation via webstedet eller find en lokal genbrugsforretning butik og andre lokale muligheder for at gøre Frelsens Hær donationer.

Breast Cancer Velgørende: Susan G. Komen Breast Cancer Foundation

For mere end 20 år har Susan G. Komen Breast Cancer Foundation været en global leder i kampen mod brystkræft. Den Komen Foundation støtter innovative forskning og community-baserede opsøgende programmer.

Arbejde gennem et netværk af USA-baserede og internationale datterselskaber og gennem begivenheder som den årlige Komen Race for Cure®, den Komen Foundation har til formål at udrydde brystkræft som en livstruende sygdom ved at finansiere forskningsbevillinger og støtte uddannelse, screening og behandling projekter i samfund rundt omkring i verden.

Mere end 75.000 mennesker gør en forskel i deres lokalsamfund ved frivilligt arbejde med Komen Affiliates; hvis du er interesseret i at støtte Komen Foundation, besøg www.komen.org at finde en affiliate tæt på dig.

Goodwill Industries fokuserer på at forbedre liv gennem arbejde

Goodwill Industries er en af ​​verdens største nonprofit udbydere af undervisning, uddannelse og karriere tjenester for mennesker med fysiske, mentale og følelsesmæssige handicap, såvel som dem med ulemper såsom velfærd afhængighed, hjemløshed og manglende uddannelse eller erhvervserfaring.

Goodwill tror på arbejde beføjelse til at forvandle liv ved at bygge selvtillid, venskab, selvstændighed, kreativitet og tillid. Goodwill accepterer finansielle og varer donationer. Du kan finde mere information om Goodwill Industries og hvordan du bidrager på www.goodwill.org.

Fastslå årsagerne, der betyder mest for dig

Måske har du en svaghed for dyr. Måske du og dine kære er blevet berørt af kræft eller alkoholisme eller autisme. Måske du tror på at være grøn. Hvis du ved, hvad er vigtigst for dig, kan du være langt mere effektiv i din give, fordi du kan koncentrere din donationer om årsager, du mener, er de vigtigste.

Ud over at hjælpe dig med at få mest tilfredsstillelse ud af dine velgørende donationer, vil en sådan fokus hjælpe dig være mindre tilbøjelige til at reagere på tryk, vokse din give plan over tid, og være en del af en velgørende samfund med et fælles mål.

The American Cancer Society

The American Cancer Society gør en forskel hver dag i livet for mennesker berørt af kræft gennem sine advocacy, uddannelse og fundraising aktiviteter. Bidrag til American Cancer Society hjælp finansierer forskningsprogrammer, uddannelse, støtte og tjenester, der hjælper American Cancer Society fremme sin mission-fjernelse af kræft.

The American Cancer Society sponsorer sådanne begivenheder som Relay for Life (som rejser penge til American Cancer Society) og Hvinende efter en kur (der rejser penge til gavn for brystkræft fortalervirksomhed, specifikt). Sådanne begivenheder samle tusindvis af mennesker til at støtte ACS mål og give fremragende lokale muligheder for enten at deltage i begivenhederne, at frivilligt arbejde begivenhederne, eller at sponsorere en person, der deltager i dem - eller alle af ovenstående!

* Besøg www.cancer.org for mere information eller for at gøre en donation.

Grunde til at donere: mere end den Tilfredshed, der kommer fra et godt stykke arbejde

Mens din følelse af velgørenhed kan være nok til at anspore dig til handling, er der masser af grunde til at give til velgørenhed, og lejligheder, hvor at gøre det. Herunder er en liste over nogle få:

• at give penge og / eller materielle donationer (såsom tøj, bøger og køretøjer) kan hjælpe dig med at holde dine skattebetalinger og andre omkostninger nede.

• donere elementer kan hjælpe dig rydde nogle rod ud af dit eget liv, samtidig med at nødvendige og vigtige ting for folk mindre heldige end dig.

• I stedet for at smide de gamle tøj, donere dem og være stolt over, at du holder en familie varm, eller give en arbejdsløs en flot outfit til at gå til interviews!

• Give penge eller genstande til velgørenhed kan også være en god måde at fejre noget i dit eget liv: mange inddrives misbrugere, for eksempel markere mærkedage ædruelighed ved at give en gave til den organisation, der støttede dem gennem deres helbredelse.

• Donationer til en velgørende organisation kan også være en tilfredsstillende måde at ære en person, der er død: ofte, familier foretrækker donationer til forskningsorganisationer, hospitaler eller hospicer i stedet blomster som mindesmærke gaver.

Service Foundation for Military Order af Purple Heart

Missionen for Military Order af Purple Heart er at skabe et miljø af goodwill og kammeratskab blandt Combat Wounded veteraner, fremme patriotisme, støtte nødvendige lovgivningsmæssige initiativer, og, vigtigst af alt, yde service til alle veteraner og deres familier.

Den Military Order af Purple Heart er klassificeret af IRS som en 501 (c) (3) organisation gennem sin Tjeneste Foundation. Som sådan alle donationer er fradragsberettigede for donor. Midler modtaget som følge af disse donationer er vant til at afholde udgifter i at hjælpe veteraner i en række forskellige omstændigheder, men primært i behandling af krav mod regeringen som følge af tjeneste-tilsluttede sygdomme, der forværres gennem aldringsprocessen.

* Besøg www.purpleheart.org for mere information om Ordenen og dens service Foundation.

Breast Cancer Velgørende: Årsagen

Andre end hudkræft, brystkræft er nummer et kræft, der rammer kvinder i USA. Mere end sandsynligt, har du eller nogen tæt på dig enten er direkte berørt af brystkræft, eller kender nogen, der har.

Mange former for brystkræft kan behandles og overleve, men tidlig påvisning og lægehjælp er afgørende for en effektiv behandling. Breast kræftpatienter og efterladte gavn af stærke støttenetværk, og flere højt profilerede grupper er opstået for at slå til lyd for uddannelse, bredere og lettere adgang til mammografi, og igangværende forskning. Disse grupper giver også en udvidet fællesskab af sympatiske og positive landsmænd for mennesker ramt af brystkræft.

Den velgørenhed Marked og retningslinjer i Canada er betydeligt anderledes end i USA

Canada har mere end 75.000 velgørende organisationer, der er registreret med Canada Revenue Agency (CRA), mere end 75% af dem er gudstjenester og uddannelsesinstitutioner (såsom biblioteker og universiteter). Omkring en fjerdedel af registrerede velgørende organisationer i Canada er til for at hjælpe de dårligst stillede.

Politiske organisationer og miljøgrupper i øjeblikket ikke opfylder betingelserne for registrering som velgørende organisationer i Canada. Omkring en tredjedel af canadierne donere tid til en nonprofit organisation og i gennemsnit canadiske individer donere $ 239 om året til velgørende organisationer.

Den canadiske regering giver næsten to tredjedele af de midler, velgørende fonde, der opererer i Canada modtager. Som et resultat, offentlige budgetnedskæringer direkte og negativt påvirke programmer, der modtager hovedparten af ​​deres finansiering fra regeringen.

Breast Cancer Velgørende: National Breast Cancer Foundation, Inc.

The National Breast Cancer Foundation er er en privat, non-profit organisation, hvis mission er at redde liv ved at øge bevidstheden brystkræft. Fonden har fremført denne mission gennem uddannelse og ved at give mammografi for de nødlidende, herunder kvinder, der ikke har sygesikring og som ikke har adgang til regelmæssig sundhedspleje.

Den NBCF arbejder med frie klinikker at yde finansiering og undervisningsmateriale, der støtter bevidsthed bryst og regelmæssige bryst helbredsundersøgelser. Den NBCF tilbyder også gratis mammografi til underforsynede og underforsikret mennesker i hele USA, samt i Puerto Rico.

* Du kan læse om den slags programmer, som de nationale Breast Cancer Foundation midler, eller for at finde ud af, hvordan du kan bidrage, kan du besøge www.nationalbreastcancer.org.

AIDS / HIV-forebyggelse Velgørende

FN anslår, at aids vil dræbe 70 millioner mennesker i løbet af de næste 20 år. 95% af alle mennesker med aids eller hiv bor i udviklingslande, med landene i Afrika syd for Sahara særligt hårdt ramte. Undervisning om hiv / aids og tilgængeligheden af ​​forebyggende foranstaltninger, såsom kondomer og nåle-udvekslingsprogrammer, allerede har skyldtes udbredelsen af ​​hiv / aids i USA og andre udviklede lande, og adgangen til avancerede lægemidler har forlænget levetid mennesker med HIV / AIDS.

HIV fortsætter med at sprede sig hurtigt i udviklingslande, og adgang til overkommelige medikamenter er ubetydelig. Mens Ngo'erne spidsen i kampen for at få international støtte til programmer, der fokuserer på hiv / aids-forebyggelse og behandlingsprogrammer i udviklingslandene, mindre nonprofits er også på jorden og arbejde mod AIDS hver dag.

* Besøg www.UNAIDS.org for mere information om problemet og om AIDS velgørenhed, hvad der bliver gjort, og hvordan du kan hjælpe.

Familien Care Foundation (FCF) Bruger lokale initiativer til at fremme sine humanitære Services Worldwide

Familien Care Foundation (FCF) virker som en inkubator for effektive filantropiske ideer og iværksætterånd ledelse, der giver humanitære tjenester. Den FCF også tog og udlåner teknisk bistand til organisationer i hele verden, der arbejder for at forbedre livskvaliteten for alle medlemmer af det globale samfund, især dem, der er fattige, lidelse, eller på anden måde er dårligt stillet.

* For yderligere oplysninger om Family Care Foundation og hvordan du kan hjælpe, kan du besøge www.familycare.org.

Velgørenhed som Destination: En organisation, gennem hvilken du kan hjælpe andre

Mens hverdagen bugner med små muligheder for at hjælpe og være generøs over for andre, der også findes mere strukturerede ruter, hvorigennem du kan kanaliserer din følelse af velgørenhed.

Udtrykket velgørenhed (flertal: velgørende organisationer) således også beskriver dem, der er blevet oprettet og drives til velgørende, uddannelsesmæssige eller religiøse årsager, herunder (men ikke begrænset til) lindring af fattigdom, fremme af uddannelse, støtte til medicinsk forskning og religiøse årsager. Den seneste tendens væk fra paternalistisk terminologi har fældet en generel skift fra brugen af ​​udtrykket "velgørenhed" til brugen af ​​udtrykket "non-profit organisation."

Politisk korrekthed til side, almennyttige organisationer - herunder velgørenhedsorganisationer, fonde med velgørende formål, velgørende fonde, religiøse institutioner, uddannelsesinstitutioner og andre enheder, der er oprettet for ikke at opnå en fortjeneste, men at gøre en forskel-er føderalt registreret med en almennyttig, der tillader en organisation til at udstede skatteindtægter for donationer, og involverer regler og bestemmelser om regeringsførelse, fortalervirksomhed og drift, der kan give en højere grad af ansvarlighed end ikke-velgørende organisationer.

Velgørenhed som Emotion: en hældning på Kindness mod andre

Udtrykket "velgørenhed" stammer fra den kristne teologi, hvor velgørenhed er en af ​​de tre store moralske dyder (det betyder kærlig venlighed over for andre). Selvom udtrykket velgørenhed selv er fra den jødisk-kristne tradition, denne broderlige hensyn til en venlighed over for andre er iboende tværs traditioner:

• De gamle grækere brugte udtrykket "agape" (eller kærlighed) til at beskrive en persons tilsyneladende medfødte tilbøjelighed til at hjælpe andre.

• I islam betyder udtrykket "HUBB" eller "mahabbah" betegner ømhed og hengivenhed, og resulterer ofte i "sadaquah" eller almisse.

• I buddhismen findes der flere former for velgørenhed, men ren velgørenhed betragtes som den bedste fortjeneste en person kan besidde.

Denne følelse af velgørenhed udmønter sig i en moralsk pligt til at hjælpe andre, ofte gennem selvopofrelse. I sin mest almindelige inkarnationer, sådan selvopofrelse omfatter afgivelse af penge eller varer til de mindre heldige, eller donation af tid til at hjælpe andre i nød.

Velgørenhed som handling: Venlighed man Shows til andre

Du virkelig dem en velgørende organisation! "Hvor velgørende af jer!" Vi siger sådanne ting til at klappe kindnesses - men hvad betyder det egentlig? Generelt er velgørenhed kendt mindre som tilbøjelighed til venlighed, at det beskriver end som den handling, det skaber.

Velgørenhed er også den handling af selvopofrelse til gavn for andre, det at give penge eller for støtte, den være generøs og fuld af sympati og forståelse. Velgørenhed kan være at give din fritid ændring en hjemløs person, eller skrive en check til en organisation, der forsker i lægemidler til syge børn. Velgørenhed kan tilbringe tid sammen med ensomme ældre, eller det kan være at tilbyde sympatiske ord til nogen, der har en hård dag.

Oversættelsen af ​​din følelse af velgørenhed til handling kan være så lille som at lade nogen skære foran dig i trafikken, når du er i et kapløb, eller så stor som en million-dollar donation til en organisation, der giver katastrofehjælp eller en række andre offentlige tjenester. Der er utallige muligheder hver dag for at sætte velgørenhed til handling.

UK velgørende organisationer

I de senere år er antallet af velgørende organisationer baseret i Det Forenede Kongerige dyrket som velgørende organisationer har overtaget tjenester, der bruges til at blive leveret af staten, såsom sundhed, alderdom og arbejdsløshed tjenester.

Fra begyndelsen af ​​2005 blev mere end 200.000 velgørende organisationer registreret i Storbritannien. England og Wales har et register bord hvorigennem velgørende organisationer baseret i disse områder er angivet; Skotland har sit eget register. Nordirlands velgørende organisationer er ikke reguleret af et centralt organ, men er registreret lokalt.