Velgørenhed: Velgørenhed Fund Raising Tips

Velgørenhed Fundraising: Årlige kampagner

Årlige kampagner er arbejdsheste fundraising verden. Bedst beskrives som en kampagne, der hvert år med henblik på at hæve penge til at hjælpe med at betale en nonprofit organisation regelmæssige, løbende udgifter, er det som regel en organisations primære kilde til ubegrænset bidraget indkomst og en grundpille i sine fundraising indsats.

Ud over at skaffe midler, kampagnens regelmæssige karakter hjælper også en organisation bevidsthed raise og accept af sit arbejde, at udvikle en base af dygtige frivillige, og at opbygge en base af regelmæssige donorer. At give de årlige kampagner er en fantastisk måde at generelt støtte en organisation. Hvis du er særlig om, hvordan dine penge bliver brugt, men måske du ønsker at have en længere samtale med organisationen om, hvordan og hvornår du skal gøre din donation (for eksempel, hvis du vil have dine penge til at gå specifikt til at købe bøger for fattige børn i stedet for at betale for organisationens mere generelle driftsomkostninger).

* Du må ikke undervurdere værdien af ​​at bidrage til de årlige kampagner -Uden dem, ville de fleste velgørende organisationer ikke kunne eksistere.

Fundraising: velgørenhedsarrangementer

Særlige begivenheder er en spændende måde at velgørende organisationer kan offentliggøre deres mål og mission, samle tilhængere, rekruttere nye tilhængere, og rejse penge.

Nogle arrangementer afholdes at skaffe penge til specifikke årsager (såsom en kapital kampagne eller et specifikt program inden for velgørenhed), mens andre måske blot støtter de overordnede fundraising mål for en organisation. Fundraising begivenheder kan tage utallige former, fra middage og galas til velgørenhed auktioner til ture / løber til bilvask til golfturneringer.

Dybest set, velgørende organisationer forsøger at tænke over deres mål og interesser deres mål gruppe af frivillige og donorer, og imødekomme en begivenhed, der tilskynder at give og deltage ved at gøre det en tilfredsstillende oplevelse.

Velgørenhed Fundraising: Capital kampagner

Fra tid til anden, velgørende organisationer har brug for noget, de ikke har brug for hvert år. Elementer såsom computere, et nyt telefonsystem, møbler, et nyt tag eller andre større vedligeholdelsesarbejder er "kapital" forbedringer. Kapital forbedringer omfatter også køb, retro-fitting eller renovere en bygning, eller sparker ud et nyt initiativ-program. Sådanne specifikke og "one-time" behov i en organisation kræver midler ud over dem, der genereres af den årlige fundraising kampagne.

Velgørende gennemføre målrettede kapital kampagner ud over andre, regelmæssige fundraising aktiviteter. Penge doneret til en kapital kampagne skal være og bruges specielt til at udføre de udtrykte mål for kampagnen. Mens mange kapital kampagner rettet mod store gaver fra loyale donorer, små gaver fra loyale donorer og gaver fra nye donorer, der ønsker at støtte de nye initiativer er altid velkomne.

* Tal med velgørende organisationer, der kontakter dig om kapital kampagner om deres mission, fremskridt, og hvordan du kan blive involveret.

Fundraising er en af ​​de primære aktiviteter Mest almennyttige organisationer

Fordi de fleste velgørende organisationer har meget lille, om nogen, uafhængige indtægtskilder, disse organisationer er afhængige af eksterne midler (herunder velgørende donationer fra enkeltpersoner, virksomheder, fonde, og regeringen) at fremme velgørenhed mission. Denne finansiering generelt dækker ting som:

• Medarbejder løn.
• husleje eller prioritetslån.
• Forbedringer af sine faciliteter.
• Generelle regninger (for at holde lyset tændt).

Velgørende har et mangfoldigt suite af fundraising aktiviteter for at rejse de penge, de har brug for, herunder årlige indsamlinger, kapital kampagner, særlige begivenheder, og ansøgninger om tilskud. Denne serie af aktiviteter, som de velgørende organisationer udmønter sig muligheder for dig, som donor, til at give på forskellige måder og af forskellige årsager, afhængigt af hvad du kan gøre, og hvad der er vigtigt for dig.

Velgørenhed Armbånd: Bær dit hjerte på ærmet, men køber Direct

En af de seneste tendenser i fundraising har været salget af gummi wristbands at funktionen et slogan eller andet slagord af organisationen dit køb understøtter. Oprindeligt gjort populær af Lance Armstrong Foundation gule LIVESTRONG armbånd, dit køb af bandet støtter velgørenhed, og du kan bogstaveligt talt bære din støtte på ærmet.

Mennesker "i know" vil vide, at du støtter årsagen og nysgerrige kan anmode om bandet, hvilket giver dig mulighed for at dele information og bevidstgørelse om årsagen. Ét ord forsigtighed om velgørenhed armbånd: på grund af deres seneste popularitet, har der opstået et videresalg marked. Hvis du køber et armbånd fra en re-sælger, du ikke kun kan betale mere for det, men pengene er højst sandsynligt ikke bliver instrueret til velgørenhed armbåndet blev udviklet til at understøtte.

* Sørg for at du køber fra en autoriseret kilde, så velgørenhed får fordelen.

Velgørenhed Fundraising: Endowment kampagner

En begavelse er midler, der er beregnet til at blive holdt fast og investeret på et afkast, for fortsat støtte til en organisation. Organisationer med en løbende mission er smart at investere nogle af deres penge, og brug kun den interesse af denne investering, som en del af deres årlige indkomst.

Hvis en organisation enten ikke har penge nok til at afsætte til at investere, eller hvis omstændighederne har krævet, at de dyppes i den primære af en eksisterende begavelse for at dække nogle udgifter, kan de iværksætte en begavelse kampagne designet til at bulk op hovedstolen som investeres.

Hvis du bliver kontaktet og bedt om at give en donation kampagne, stille spørgsmål om, hvorfor de er at hæve de penge, hvordan interessen bruges, og derefter, hvis du vælger at donere til kampagnen, kan du føler dig godt om at investere i fremtiden for en organisation, du støtter.