Velgørenhed: Stof misbrug Tips

Substance Abuse

Stofmisbrug er defineret som en kronisk, fremadskridende, recidiverende lidelse medfører fysisk og psykisk afhængighed af kemiske stoffer. Mønstret stofbrug kan føre til manglende opfyldelse stort ansvar, fysisk degeneration, juridiske problemer, og interpersonelle og sociale problemer. Stofmisbrug kan behandles med succes, men det skal identificeres og accepteres, og det kræver løbende styring i mange tilfælde.

Mens stofmisbrug er et sundhedsproblem, uddannelse og forebyggelse er vigtige redskaber i kampen mod den og dens forgreninger. Stofmisbrug velgørende organisationer, der behandler forebyggelse og behandling af stof- og alkoholmisbrug også yde støtte til afhængige personer og deres familier.

Forebyggelse Stof narkotika og alkohol afhængighed og behandlingsprogrammer

Ifølge en nylig undersøgelse, 3,6 millioner amerikanere er sædvanlige kokainbrugere og mere end 33 mio er regelmæssige binge drikker. Flere amerikanere er døde i spritkørsel ulykker end i alle de krige USA har været involveret i, siden nationen blev grundlagt. Tobak dræber 430.000 amerikanere hvert år. Misbrug af receptpligtig medicin er stigende. På trods af disse dystre statistikker, er der tegn på håb: meget der gøres for at forebygge og behandle stofmisbrug.

Uddannelse og forebyggelsesprogrammer, især dem med fokus på børn, er begyndt at påvirke adfærd, således at brugen af ​​narkotika blandt teenagere har fladet ud. Grupper som Mødre Against Drunk Driving (MADD) og Studerende Against Drunk Driving (sadd) har øget bevidstheden og åbnet kommunikation, hvilket gør spirituskørsel mere af et tabu, således at antallet af spirituskørsel dødsfald generelt har været faldende. Needle-udvekslingsprogrammer, mens kontroversielle, arbejde til lavere satser for hiv-smitte, og narkotikabehandling programmer hjælper mange misbrugere genvinde deres liv.

* Disse uddannelse, forebyggelse, behandling og støtte programmer har brug for din støtte og deltagelse: overveje at donere til eller frivilligt arbejde i dag.

Organisationer hjælpe folk med misbrugsproblemer brug for din støtte

Lad os se det i øjnene: krisecentre, behandlingscentre og halvvejs huse er ikke nødvendigvis glamourøse destinationer for donationer. Hjælpe dyr og børn kan gøre dig varm og fuzzy, og de grupper har brug for din støtte, men organisationer, der hjælper folk med afhængighedsproblemer, undertiden lider under virkningerne af samfundets dom.

Før du falder i fælden med at vælge følelsesmæssige eller højt profilerede årsager i løbet af disse bag kulisserne velgørende organisationer, mener to gange: misbrugere og afhængige mennesker kæmper med sygdom; de er ikke dovne eller dårlige, og de og de organisationer, der betjener dem desperat behov for offentlig støtte. Selv om det er i sidste ende din beslutning om at hvilke organisationer du donerer, og alle velgørenhed er prisværdigt, tænker på de mindre kendte velgørende organisationer, såsom halvvejs huse og krisecentre. Din gave vil gøre en reel virkning for organisationen, dens kunder, og dit samfund vil drage fordel, også.

Deltag Sammen Understøtter samfundsbaserede indsats for at reducere, forebygge og helbrede Substance Abuse

Primært tilskudsfinansieret, går sammen fokuserer på forebyggelse, begrænsning og behandling af stofmisbrug, samt på pistol vold forebyggelse. Senest går sammen har sat fokus på at styrke samfundets kapacitet til at udvide efterspørgslen efter og udbuddet af høj kvalitet narkotika og alkohol behandling. Gennem organisationens hjemmesider og tjenester, partnerskaber med niogtyve byer og alliancer med co-sponsorer, går sammen hjælper samfund udvikle og implementere strategier, der vil tilskynde afhængige personer til at søge behandling.

Deltag Together Online (JTO) udnytter internettet til at støtte folk, der arbejder på stofmisbrug og pistol vold. For mere information om gå sammen s stofmisbrug programmer, besøg www.jointogether.org.

Services inden for Substance Abuse

Mange bredspektrede velgørende omfatter uddannelse om og behandling af stofmisbrug i deres tjenester. Frelsens Hær, for eksempel, tilbyder misbrug og afhængighed, der fremmer alkohol og narkotika bevidsthed og giver behandling og rehabiliteringsprogrammer for misbrugere.

Familien Care Foundation (FCF) fokuserer på stofmisbrug uddannelse, bevidstgørelse og forebyggelse ved at indføre narkotika uddannelse til skolernes læseplaner, ved hjælp af musik, drama, audio-visuelle hjælpemidler og andre ungdoms-orienterede medier til at lære børn om farerne ved stofmisbrug .