Velgørenhed: miljøorganisationer Tips

Miljøorganisationer

En række miljøorganisationer er til for at beskytte de naturlige miljøer og ressourcer. Deres opgaver indbefatter, men er ikke begrænset til:

• At holde havene rene
• Opbevaring af regnskove
• Begrænsning luft, jord- og vandforurening
• Fremme genanvendelse
• Sænkning emissioner
• Udvikling og / eller bevare grønne områder
• At finde alternative brændstoffer

Nogle af de større velgørende organisationer, der har miljømæssige årsager som deres primære opgave er bevarelse Fund, The Conservation International Foundation, Cousteau Society, Sierra Club, og Trust for Public Land.

Den Conservation Fund og Conservation International Foundation

The Conservation Fund (www.conservationfund.org) smedjer partnerskaber for at bevare den amerikanske arv af levesteder for dyr, der arbejder landskaber, og fællesskab åbne rum. Banebrydende et unikt mærke af bevaring drevet af effektiviteten, og miljømæssig og økonomisk balance, har fonden beskyttede mere end 4 millioner hektar Amerikas udendørs arv.

Den Conservation International Foundation (www.conservation.org) er en amerikansk-baseret international organisation, der anvender innovationer inden for videnskab, økonomi, politik og samfundsdeltagelse at beskytte jordens rigeste regioner af vegetabilsk og animalsk mangfoldighed i hotspots, store tropiske naturområder og nøgle marine økosystemer.

* Conservation International arbejder i mere end 30 lande på fire kontinenter.

Sierra Club

Sierra Club er en medlemsbaseret organisation, der arbejder for at beskytte miljøet og stoppe den globale opvarmning. Sierra Club er Amerikas ældste og største græsrødder miljøorganisation. Med sin mission at udforske, nyde og beskytte de vilde steder på Jorden, Sierra Club praksis og fremmer ansvarlig brug af jordens økosystemer og ressourcer, uddanner og hverver folk til at beskytte og genoprette kvaliteten af ​​det naturlige og det menneskeskabte miljø, og bruger alle lovlige midler til at udføre klubbens målsætninger.

En væsentlig lobbyvirksomhed organisation, Sierra Club trives på sit medlemskab. Du kan støtte klubben ved at slutte, at donere penge, sende breve og faxer til Kongressens repræsentanter.

* Besøg www.sierraclub.org for mere information om Sierra Club, dets arbejde og hvordan man kan hjælpe.

Elsparefonden for Public Land

Elsparefonden for Public Land (TPL) er en national, nonprofit, bevaring jord organisation, der sparer jord for folk at nyde som parker, samfund haver, historiske steder, landdistrikterne landområder, og andre naturlige steder, sikrer beboelig fællesskaber for de kommende generationer.

TPL bevaringsmålsætningerne initiativer omfatter arbejder i byer og forstæder i hele Amerika til at sikre, at alle børn har tæt på hjemmet adgang til en park, legeplads, eller naturområde; beskytte gårde, ranches, og skove, der understøtter landbaserede levebrød; bevare vildmark, dyreliv levesteder, og steder af naturlig skønhed; sikre steder af historisk og kulturel betydning; bevare jord for at sikre rent drikkevand; og beskytte den naturlige skønhed af vores kyster og vandløb.

* For yderligere oplysninger om Trust for Public Land, besøg www.tpl.org.

Ren Luft Råd

Clean Air Råd er et medlemskab understøttet, non-profit miljøorganisation dedikeret til at beskytte alles ret til at indånde ren luft. Rådet arbejder gennem offentlig uddannelse, samfund fortalervirksomhed, og statslig kontrol for at sikre håndhævelse af miljølove.

Denne rene luft velgørenhed behandler spørgsmål, herunder indeklima, luftforurening, transport og energi, affald og giftstoffer, og børns miljø og sundhed. For mere information om Air Råd Clean, besøg www.cleanair.com.

The Cousteau Society

The Cousteau Society (www.cousteau.org) arbejder for at hjælpe folk over hele verden til at forstå, værdsætte og beskytte havene.

Den Cousteau Society udfører forskning, løber et netværk af Cousteau skoler, og spydspidser projekter til at afhjælpe dårligdomme, der påvirker havene. Den Cousteau Society accepterer ingen statstilskud, bygger på donationer fra enkeltpersoner til at finansiere projekter.