Velgørenhed: Hjemløse velgørenhed Tips

Tage en interesse i Folkets

Det er let for hjemløse falder gennem revner. Som et resultat, de bruger så meget af deres tid på at opfylde deres basale, fysiske behov, at deres behov for venskab, intellektuel stimulation, og kammeratskab ofte kan falde af i svinget. En af de måder, du kan være i stand til at hjælpe til på en hjemløs hulter er at tilbringe tid sammen med kunderne, undervisning og deling af dine hobbyer, og finde ud af om og lære af deres interesser.

Spørg ly om planlægning en aften program som et brætspil nat, en åben mike digtoplæsning, en musikalsk præstation, eller en ferie fest. Disse former for interaktioner og begivenheder kan hjælpe genskabe nogle af de væsen bekvemmeligheder i livet, og vil bidrage til at opbygge selvværd. Må ikke undervurdere, hvor nyttigt det kan være at bare behandle folk som mennesker: det vil gøre dem bedre i stand til at møde verden uden skam, at søge og opnå beskæftigelse, og slippe ud af fattigdommen og hjemløshed.

Enterprise Foundation

Mange hævder, at bryde ud af fattigdom begynder med et anstændigt hjem i et sikkert, blomstrende samfund, og at ens chancer for at holde ud af fattigdom styrkes ved adgang til stabil beskæftigelse, en god uddannelse, og kvalitet børnepasning.

Enterprise Foundation arbejder i forsømte samfund landsdækkende at give disse muligheder ved at støtte samfund udviklingsorganisationer, der forbedrer livskvaliteten i deres lokalsamfund ved at fokusere på områder af særlig interesse, herunder behovet for billige boliger, bedre skoler, mere sikre gader eller flere arbejdspladser.

Enterprise giver EF udviklingsorganisationer med en række finansielle, operationelle og ledelsesmæssige støtte. For mere information om, hvor og hvordan Enterprise Foundation driver, kan du besøge www.enterprisefoundation.org.

Hjælpe med at opbygge eller ordne huse eller krisecentre.

Hjemløshed og andre boligspørgsmål er, for en stor del, et spørgsmål om kvantitet, kvalitet og tilgængelighed af tilgængelige boliger. Du kan forbedre alle tre af disse faktorer ved at hjælpe til at opbygge eller ordne billige boliger eller læskure i dit samfund.

Spørg de lokale offentlige boliger myndighed, eller finde den nærmeste kapitel i Habitat for Humanity (http://www.habitat.org) for at finde muligheder for dig virkelig at sætte din tilbage i bekæmpelse af hjemløshed.

The National Coalition for hjemløse

The National Coalition for hjemløse arbejder for at sikre boliger retfærdighed, økonomisk retfærdighed, sundhedspleje retfærdighed, og civile og stemmerettigheder for at fjerne årsagerne til hjemløshed i Det Forenede begynder. Koalitionen bruger græsrodsniveau organisering, offentlig uddannelse, politisk fortalervirksomhed, teknisk assistance, og partnerskaber for at fremme og fremme sin mission.

* For yderligere oplysninger om de spørgsmål om retfærdighed og hjemløshed, og finde hvordan du kan hjælpe, kan du besøge www.nationalhomeless.org.

Sult og hjemløshed

Selvom det ikke udtrykkeligt en hjemløs velgørenhed, Amerikas Second Harvest adresser nogle af de samme bekymringer som gør mange hjemløse velgørende organisationer. Faktisk Second Harvest mission omfatter alle de sultne i USA med henblik på at skabe en sult-fri Amerika.

Sult i Amerika er udbredt, selv om det ikke ser ud som den sult, vi ser i steder som Afrika eller Afghanistan. Derfor Amerikas Second Harvest arbejder for ikke blot at uddele mad, men også for at øge den offentlige bevidsthed om indenlandske sult og fortaler for politikker, der gavner Amerikas sulten. Det Amerikas Second Harvest mad bank netværk tjener mennesker i nød i hvert amt i USA, sikring og opbevaring af overskydende mad og distribution gennem lokale service-organer.

* For mere information om Amerikas Second Harvest, sit arbejde, og hvordan man kan hjælpe, kan du besøge www.secondharvest.org.

Hjemløse Velgørende

Hjemløshed er et konstant problem i det moderne Amerika såvel som i hele verden. Mad, husly og tøj er grundlæggende behov, og mange almennyttige organisationer fokuserer på at levere disse til hjemløse, og på at behandle årsagerne til hjemløshed og om måder at hjælpe de hjemløse får den uddannelse, repræsentation, beskæftigelse, boliger og sundhedsydelser, de har brug for . Mange mennesker har skæve opfattelser af de hjemløse (de tænker på dem som dovne eller beruset eller afhængige, eller bare arbejdsløs). Virkeligheden er, at hjemløshed oftest skyldes en brik i en svag puslespil ikke at passe (dvs. sygdom gør en arbejdsgruppe mor miss arbejde. Hun bliver fyret og kan ikke længere betale husleje Pludselig hun og hendes familie er hjemløse).

Mange hjemløse velgørende organisationer erkender forudsætninger, der skal etableres for at virkelig hjælpe de hjemløse: De går ind for en stigning i billige boliger og større skala i programmer boligstøtte (de går ind bedre sundhedspleje for de fattige og hjemløse, så de kan få og holde regelmæssige og lønnet beskæftigelse, og så deres børn kan gå i skole ofte nok til at få gavn af uddannelse og bryde fattigdommens onde cirkel). Som et resultat, når du hjælper en hjemløs velgørenhed, chancerne er, at du støtter en kortsigtet og en langsigtet mål: at fodre, tøj og husly de hjemløse i dag, og for at reducere hjemløshed i fremtiden.

Tilbyder professionel Skills direkte eller Assist i Job tTaining

Evnen til at finde og fastholde et hjem er direkte berørt af en persons evne til at finde og beholde et job. Du kan hjælpe folk lægge fundamentet for at bryde den onde cirkel af under- og arbejdsløshed, fattigdom og hjemløshed ved at tilbyde at hjælpe med jobtræning.

Tal med de lokale direkte service agenturer til at finde ud af, hvordan du kan bruge dine evner og viden til at hjælpe deres kunder bygge deres egne færdigheder. Du kan også spørge, om du kunne frivilligt din tid og evner til at opfylde nogen af ​​de behov, som agenturet selv, frigøre dens personale og midler til jobtræning.

Støtte kampen mod hjemløshed

Frivilligt din tid til at arbejde direkte med folk oplever hjemløshed er en af ​​de bedste måder at lære om hjemløshed og samtidig opfylde umiddelbare behov på samme tid. Men hvis du er mere interesseret i at donere til årsagen, overveje gaver-i naturalier såsom mad, tæpper, tøj, spil, bøger og andre elementer, der vil bidrage til at gøre et krisecenter eller direkte service bureau en krig, indbydende, effektivt og sikkert sted. Eller give penge. Tal med folk på din lokale hjemløse husly og spørge, hvad de har mest brug for.

Husk at være tålmodig, da mange udbydere underfinansieret og underbemandet, og medarbejdere er fokuseret på at opfylde menneskers grundlæggende behov, eller klare nødsituationer. Lad dem vide, hvordan du kan hjælpe, når, og hvor længe, ​​og give dem tid til at finde ud af at arbejde dig i. Husk også, at tjenesteydere har brug for hjælp på alle tidspunkter af året-ikke bare ferie.