Velgørenhed: Filantropi Tips

Ignorer dit hjerte, nogle gange

Desværre er der mange velgørende scams fokuserer på begivenheder eller emner, der trækker på dit hjerte strenge, såsom katastrofer, spørgsmål om patriotisme, børn, dyr eller andre sårbare grupper. Hvis du ikke er bekendt med den organisation eller årsagen, eller hvis klagen synes åbenlyst følelsesmæssige eller bruger statistik, der synes uvirkeligt for dig, tage tid at få mere information. Lave noget research på årsagen, og bede organisationen om dokumentation.

I mange tilfælde vil disse appeller være legitimt, og du vil vælge at gøre donation og hjælpe årsagen. I andre tilfælde kan du opleve, at klagen ikke var lovlig, og du kan fokusere din energi på at finde en organisation, der vil hjælpe årsagen. I det mindste, være skeptisk over for ekstremt følelsesmæssige appeller lige så du er sikker på at du gør et klart valg at give; ingen velgørende bør være resultatet af følelsesmæssig svindel!

Efter festen

Hvis du modtager en opfordring fra en tredjepart, såsom en frivillig eller en professionel fundraiser, der siger, at han eller hun ringer på vegne af en organisation, så ring til velgørenhed for at finde ud af, om den er bekendt med en opfordring og har godkendt brugen af sit navn.

Hvis en telefonsælger gjort gældende, at velgørenhed vil støtte lokale organisationer, kalder de lokale grupper for at kontrollere. Hvis svaret på nogen af ​​disse spørgsmål er "nej", dette bør rejse et rødt flag.

Donation Due Diligence: Få Kvitteringer

Det er bedre at forebygge end at helbrede, og du skal dokumentation skattemæssigt. Spørg for organisationerne, som du donerer om en kvittering, der viser mængden af ​​det bidrag, og om, at det er fradragsberettiget.

Hvis du har modtaget nogen hovedstol til gengæld for din donation, eller hvis du doneret materielle goder, så sørg for, at det beløb, der er fradragsberettigede også leveres på kvitteringen.

Smart Giving: Pool Dine Ressourcer

Donere til velgørenhed er ikke kun for den heldige del af befolkningen med penge nok, at de har et økonomisk incitament til at give det væk. Hver en krone, at du giver gør en forskel for den organisation, som du giver den. Alligevel kan du ønske du kunne give en større gave end du har råd til din velgørenhed valg. Gæt hvad-andre kan være på nøjagtig samme situation!

Overvej organisere en give gruppe: hvert medlem af gruppen giver, hvad han eller hun kan mageligt giver. I alt op midlerne, og derefter, som en gruppe, beslutte, hvilke velgørende eller velgørende organisationer, du gerne vil donere beløbet. Dette arrangement kan tage andre former, også: du kan beslutter dig for at organisere en gruppe af mennesker, der er interesseret i at give til en bestemt organisation, og derefter indsamle og alt gaverne.

Smart Giving: Planlæg Ahead! Medtag Donationer ind i dit budget

Uanset om du gør det i starten af ​​året eller i starten af ​​måneden, har du sandsynligvis lægge et budget fra tid til anden. Som du lægge penge til hjemmet forbedringer, ferier og det uventede bilreparationer, også indeholde regnskabsposter til din filantropiske aktiviteter. Hvis du ved, at du giver penge til din alma mater hvert år sætte det i budgettet. Hvis du har en årsag, der er tæt på dit hjerte, tilføje, at også.

Hvis du ikke er sikker på at der velgørenhed, du måske ønsker at give, eller du ved, at der hvert år bringer sin andel af triste begivenheder, der kræver økonomisk nødhjælp, bare afsætte en dollar beløb, så du har nogle kontanter til at sende, når tiden opstår .

Corporate filantropi

I en verden af ​​erhvervslivet, er det stadig mere udfordrende at gøre forretninger i samfundet og ikke være en del af det. God corporate citizenship omfatter giver business-sponsorerede donationer. Corporate filantropi hjælper virksomheder at øge deres corporate profil og samfund goodwill, og virksomheder også drage fordel af en styrkelse af det fælles gode, at filantropi Fosters.

Finansiering fra virksomheder er ofte i form af større gaver eller tilskud, og kan gøre en betydelig og positiv indvirkning på nonprofits evne til at fremme deres mission effektivt. Mens mange virksomheder har en gruppe dedikeret til at beslutte at der forårsager at give, og hvor meget, de ansatte har også mulighed for at anbefale velgørende formål. Urge din virksomhed til at involvere!

Smart Giving: Husk at det at give er et valg

Vi ved, det er en god ting at gøre. Vi ved, at der er tusindvis af værdige årsager derude, der virkelig ville drage fordel af vores gaver. Men det er okay at ikke være i stand til at give til enhver velgørenhed, eller at sige nej nogle gange.

Giv generøst når du kan, men hvis du kan simpelthen ikke råd til at give på et bestemt tidspunkt, eller hvis du føler dig utilpas, skal du ikke være bange for at sige nej. Hvis du er sat på stedet af en advokat, er du velkommen til at bede om yderligere oplysninger og tage mere tid til at tænke, før du foretager din beslutning.

Smart Giving: undgå at sende Cash

Så fristende som det kan være at sætte en $ 20 bill i kuverten, du modtager med en opfordring brev, tager sig tid til at skrive en check. Cash gaver er let tabt eller stjålet og ikke spores.

* Af sikkerhedsmæssige og skat rekord formål, er det bedst at betale med check udstedt til modtageren. Aldrig gøre en check skal betales til en advokat.

Smart Giving: Kend Fakta om Skat

Som med noget, der er mere til velgørenhed og skattefradrag end opfylder øjet. Find ud af, hvor meget af din donation er virkelig fradragsberettigede. Vær opmærksom på at hvis du modtager en noget i bytte for din gave (såsom en bog, en middag eller en anden »præmie«) størrelsen af ​​din skattefradrag reduceres med den rimelige markedsværdi af præmien. For eksempel, hvis du betaler $ 600 for 2 billetter til Superbowl (antage pålydende værdi af hver 200 $) på en velgørenhedsauktion, kan du kun modtage et skattefradrag svarende til $ 200.

* Du kan altid slå ned incitamentet punkt, hvis du ønsker at få fradrag for det fulde beløb af din gave - spørg den modtagende organisation for flere detaljer.

Smart Giving: Shape-Shift dine gaver

Det er ikke alle om at skrive en check. Der kan være betydelige fordele ved at bruge alternative former for at give, såsom planlagte giver (arv), fonde med velgørende formål, gaver i form af naturalier, legater og andre kreative gave mekanismer.

* Din skatterådgiver, revisor eller advokat kan hjælpe dig med at træffe den bedste plan for dig og din familie.

Filantropi: En definition

Filantropi indebærer donation eller tildeling af penge til forskellige værdige velgørende formål. Det ses som en måde at direkte skabe forandringer i samfundet uafhængig af regeringen bureaukrati eller involvering.

* Filantropi er en vigtig indtægtskilde for kunstneriske, musikalske, religiøse og humanitære årsager.

Medtag dine børn

Efter en vis alder, børn er naturligvis generøs. Det er vigtigt at pleje denne impuls, da det vil være fundamentet for en levetid på generøsitet. Medtag dine børn i din donation proces, taler med dem om de forskellige årsager og hvorfor det er vigtigt at støtte disse årsager.

Børn bemærke en masse af de ting om verden omkring dem. Spørg dem, hvem de gerne vil hjælpe og hvorfor, og opfordre dem til at overveje at dele en del af deres kvoter for at hjælpe disse årsager. Bring dine børn til fundraising begivenheder-mange ture, løber og forlystelser tilbyder børns ækvivalenter, hvilket giver dem en mulighed for at opleve en anden del af velgørenhed.

* Støtte dine børns velgørende uddannelse vil ikke kun hjælpe med at lede til en levetid på omsorg, give og lykke, det er en særlig måde for dig at knytte bånd til dine børn.

Donation Due Diligence: Få råd

Når man overvejer at gøre en donation, især en stor en, eller en hvilken som helst størrelse, der vil lægge pres på din egen økonomi, skal du sørge for at diskutere donation med en betroet familiemedlem eller en ven, eller med en finansiel rådgiver, før begå midlerne .

Nogle avancerede men underhanded organisationer kan virkelig få deres handlinger sammen, og en objektiv perspektiv kan være værdifulde i at identificere fejlene i deres banen.

Donation Due Diligence: Pengene kommer Last

Det kan synes indlysende, men hvis du har spørgsmål om lovligheden af ​​den organisation, som du har modtaget en opfordring, eller hvis du er bare ikke sikker på endnu, om du ønsker at give til en årsag, eller hvor meget til at donere, ikke give nogen kreditkort eller bankkonto oplysninger til organisationen.

Når du har gennemgået alle oplysninger fra en velgørende organisation og har taget beslutningen om at donere, så arbejde med organisationen at få dem pengene.

Prøve dine Velgørende på for størrelse

Der er næsten utallige værdige velgørende formål derude, og du sikkert gerne hjælpe en god del af dem. Af hensyn til både tid og penge, men du kan opleve, at du har brug for at indsnævre de organisationer, du jævnligt understøtter. Du har måske allerede identificeret din delmængde, men hvis du stadig er under udvikling din give strategi, er det et godt tidspunkt at prøve forskellige velgørende organisationer til størrelse.

Vær med og / eller støtte til flere organisationer på et lavere niveau i et år eller to vil give dig mulighed for at interagere med organisationen, modtage sine nyhedsbreve og årsrapporter, og generelt få en fornemmelse af, hvordan du og velgørenhed får sammen. Når du finder de grupper, både fremmer årsagerne du støtte og gøre det på en måde, der er behageligt for dig, kan du føler dig bedre om at begå mere af din tid, penge og fortalervirksomhed til disse årsager.

Spil Numbers Game

Mange almennyttige organisationer er meget politisk aktive, fremme lovgivning, forskud og støtter deres mission. Sådanne organisationer bruger deres numre medlemskab slå til lyd for deres sag, og dit engagement kan hjælpe dem med at opbygge deres medlemsgrundlag og lobbyvirksomhed magt.

Hvis du ikke har en enorm velgørende budget, men du ved, at du støtter mission af en eller flere organisationer, overveje at blive medlem af disse organisationer på det laveste niveau. I de fleste tilfælde for mellem $ 25 og $ 30 om året, kan du pumpe op deres numre medlemskab, modtage oplysninger om deres indsats, og lære mere om organisationen. Over tid, kan du være i stand til at give en højere grad af involvering, og du vil have en historie og track record som grundlag for din støtte.

Smart Giving: Hold styr

Hvis du vil modtage skattefordele, når du laver en donation, skal du opbevare passende dokumentation. For monetære gaver af mindre end $ 250, en indløst check eller kvittering fra den velgørende organisation er normalt tilstrækkeligt bevis for bidrag.

Når donere ejendom, om en trust eller en livrente, er det tid til at tilkalde professionel rådgivning-talk til din revisor. Desuden vil mange velgørende organisationer give dig støtte uanset dokumentation, du har brug for i skattemæssig henseende.

Smart Giving: Få Scoop!

Du kender rutinen: telefonen ringer, og det er din alma mater ... eller brandvæsenet ... eller den organisation, der nød godt da du sponsoreret din ven i maraton sidste år. Personen i den anden ende af linjen vil vide, hvad du gerne vil donere i år. Det er nok middag tid, men ikke hænge op endnu - det er en frivillig i den anden ende af linjen, eller i det mindste en medarbejder, der har dedikeret sin karriere til nonprofit arbejde. Du skal dog ikke være bange for at stille spørgsmål!

Spørg advokater navne og hendes relationer til organisationen; Hvis du ikke er bekendt med organisationen, spørge, hvad dens opgave er, og hvordan din donation vil blive brugt. Gør din donation, når du føler dig tryg at din dollars vil støtte en organisation, du kender, tror på og tillid.

Corporate filantropi: Sådan at give

Hvis din virksomhed ikke har en etableret filantropi division, bekymre ikke! At give en virksomhed er ikke så forfærdeligt anderledes end at give som et individ. Først som du ville fra et personligt perspektiv, finde ud af, hvem du kan give til og måder at gøre det. For at indsnævre dit valg, kan du overveje at vælge en bestemt sektor, som at donere. Du vil måske tænke over, hvad din virksomhed gør, og hvor det er, og vælg velgørende, hvis mission er i overensstemmelse med dine egne mål. Hvis din virksomhed gør enhver form for skadelig indvirkning på det samfund, du er en del, kan du overveje at donere til en velgørende organisation, hvis indsats afhjælpe en sådan virkning. For eksempel, hvis du har en masse af affald eller miljøpåvirkning, kan du ønsker at give til en miljømæssig velgørenhed.

Hvis din virksomhed har viden eller ekspertise, som kan være værdifulde for medlemmer af lokalsamfundet, kunne du overveje at oprette en praktikplads program for lokale børn. Som et selskab, kan du have overskydende materialer eller leverancer, som du kan donere til lokale velgørende organisationer eller skoler; eller måske du ønsker at udpege en kontant donation, der skal bruges til at købe sådanne kapitalforbedringer på vegne af en velgørenhedsorganisation. Din organisation kan også oprette en gave-matching program, eller noget lignende, så dine medarbejdere opfordres til at give til velgørende organisationer, de støtter, og din virksomheds eksponering for en række organisationer stiger.

* Tænk kreativt og udvikle en suite af at give muligheder. Din aktive deltagelse vil hjælpe dig med at opbygge et gensidigt fordelagtigt forhold til organisationer og enkeltpersoner i dit samfund.

Smart Giving: Udpeg, hvordan du ønsker din gave skal bruges

Almennyttige organisationer har en tendens til at have årlige indsamlinger, præget alle så ofte med specifikke fundraising begivenheder, rejse penge til særlige årsager eller formål. Når du giver en årlig fond, støtter du de generelle drift og aktiviteter i en velgørende organisation. Stil spørgsmål om, hvordan pengene skal bruges, og hvor stor en procentdel af det vil gå til løn, pantebreve og lignende, og hvor meget er rettet mod programmer. Afhængigt af svaret, og afhængigt af hvad du er mest interesseret i finansiering, kan du tale med velgørenhed om at øremærke din gave til særlige formål.

Lad os sige, at du vil donere penge til at gå til orkanen relief i Florida, udpeger det på checken, og sende et brev med din donation. Sådanne betegnelser kan være knyttet til materielle donationer. For eksempel kan hvis du har flere bøger, end du kan gemme, donerer dem til et bibliotek være en stor mulighed. Afhængig af bibliotekets behov, kan de sælge disse bøger til at rejse penge til at købe nye bøger. Hvis du stadig ønsker at være i stand til at gå og læse "dine" bøger, men du kan sikkert snakke med biblioteket om udpegning af de bøger, der skal beholdes.

* Når du foretager en udpeget donation som dette, det gør en god mening at gøre nogle benarbejde og tale med velgørenhed, som du ønsker at donere først. På den måde vil du vide den bedste måde for dig at hjælpe.

Smart Giving: Du behøver ikke at råbe det ud højt

Måske er du genert, måske du ikke ønsker at ende i en mailingliste-database, eller måske har du grunde til ikke at ville modtage nogen bekræftelse af din gave. Gode ​​nyheder: din gave kan være fortrolige.

Hvis du foretrækker at have din gave behandles fortroligt, bør du lade organisationen vide. Velgørende organisationer værdsætter alle de gaver, de modtager, og vil gøre deres yderste for at ære dine ønsker.

Brug due diligence, før donere

Aristoteles sagde: "At give væk penge er nemt. Beslutter, hvem de skal give det, hvor meget, hvornår og hvordan, er det ikke." Vælge blandt de mange værdige årsager kan være en udfordring, og desværre er det valg, desto sværere ved organisationer, der ikke nødvendigvis på den up-and-up.

Desværre er der mange velgørende scams derude, i en sådan grad, at Federal Trade Commission (FTC) rådgiver borgerne til at foretage due diligence og få så mange fakta som muligt, før donere. Forskningen skal medvirke til at sikre, at din donation dollars gavn for de mennesker og organisationer, du vil hjælpe, og gør sådan forskning er en god praksis, om du bliver kontaktet af en organisations ansatte, frivillige eller professionelle fundraising, og om opfordring til donationer kommer via telefon, mail, internet eller personligt.

Corporate filantropi: Skat Fordele

Ligesom enkeltpersoner, kan virksomhedernes donorer modtage fradrag og skattefradrag for deres velgørende donationer. Med andre ord, ikke selvom det punkt at give er at modtage noget til gengæld, din virksomhed vil (hvis det brændstof det at give brand).

Kontakt din finans eller regnskabsafdeling for mere information, og sørg for at få dokumentation for alle donationer, du foretager.

Smart Giving: Gør din gave gå videre gennem Matchende Programmer

Vil du gøre din donation fordoblet? Spørg din arbejdsgiver om de vil matche gaver.

Mange arbejdsgivere matche gaver, som deres ansatte eller vil yde tilskud til organisationer, der anbefales af medarbejderne. Dette er en nem måde at lede flere midler til de velgørende organisationer efter eget valg.

Må ikke blive vildledt af et velkendt navn

Nogle tvivlsomme velgørende bruger et imponerende navn, som ligner navnet på en respekteret, legitim organisation. Når du modtager en opfordring fra en organisation, der lyder bekendt, men at du ikke kender godt eller som du ikke har en eksisterende forhold, bede om oplysninger om organisationen skriftligt.

Tjek velgørenhed med Federal Trade Commission, velgørenhed vurderinger udbydere såsom CharityWatch, Charity Navigator eller Guidestar, og / eller din tilstand velgørenhed registrering kontor før et bidrag. Du kan også prøve at tjekke IRS publikation 78 for at bekræfte, at organisationen er berettiget til at modtage fradragsberettigede bidrag.

Smart Giving: Tid din gave til Best Skattefordel

For mange mennesker, kan indkomst variere fra år til år. Skattesatser falder og stiger i takt med udsving indkomst. Heldigvis indkomstskat opsparing fra donationer stige og falde så godt. For eksempel forestille sig, at du kender din indkomst vil være væsentligt større i 2006 end i 2005. Hvis din skatteprocent er 28% i 2005, forventer du en skatteprocent på 39,6% i 2006, din relative skattefradrag på en $ 10.000 ville være 2800 dollar til en gave foretaget senest den 31. december, 2005 og $ 3960 til en gave lavet den 1. januar 2006 eller efter.

* Hvis du er i den heldige situation at være at gøre store donationer, og din indkomst varierer fra år til år, har planer om at foretage store donationer i de højere indkomstår.

Donation Due Diligence

Ikke alle velgørende organisationer hverve til gode formål er berettiget til at modtage fradragsberettigede bidrag. "Skat fritaget": den organisation behøver ikke at betale skat. "Fradragsberettigede" betyder, at du som donor kan fradrage bidrag til velgørenhed på din føderale selvangivelser. I USA, organisationer udpeget af IRS som en 501 (c) (3) organisationer er fritaget både skat og kan modtage fradragsberettigede bidrag.

Generelt humanitære, religiøse, medicinske og uddannelsesmæssige organisationer kvalificere, mens de politiske organisationer og andre almennyttige organisationer ikke. Sørg for at bede om velgørenhed skattefri brev, som skulle angive, om de kan acceptere fradragsberettigede bidrag.

* Se IRS publikation 78 for en liste over nuværende 501 (c) (3) registrerede almennyttige organisationer. Bemærk, at dette kun spørgsmål, hvis du ønsker skattefradrag: ikke at have en 501 (c) (3) status betyder ikke, at organisationen ikke fremmer en god sag. Bare blive informeret, så du træffe beslutningen, og donationen, der er rigtige for dig.

Smart Giving: Må ikke vente at blive spurgt

Donere til velgørenhed behøver ikke at være en reaktion på en anmodning. Du ved, hvad der er vigtigt for dig, og du ønsker at gøre en forskel. Opret en give strategi. Tænk over den slags missioner, du støtter, og forskningsinstitutioner velgørende organisationer, der fremmer disse missioner.

Kontakt velgørende organisationer og drøfte, hvad slags gaver de har mest brug for, og hvordan du mest effektivt kan bidrage til at gøre en forskel i dit samfund. Tager sådan en proaktiv tilgang vil hjælpe du føler dig sikker i og stolte af de gaver, du giver.

Giv materiel støtte eller din tid til velgørenhed

Velgørende organisationer er almennyttige organisationer; det betyder, at de penge, de indsamler går til drift af velgørenhed og støtte de programmer og aktiviteter, som opfylder sin mission.

De fleste velgørende organisationer har brug for penge, materielle goder, og frivillige. Selv om denne bredde af behov kan virke overvældende for både almennyttige organisationer og de mennesker, der søger at hjælpe dem, betyder det giver utallige muligheder for dig, som en potentiel donor, for at finde den mest hensigtsmæssige måde at bidrage til en årsag, som du ønsker at støtte.