Velgørenhed: almennyttige organisationer Tips

En gave i dag og en arv

Overvejer du forlader penge til en velgørende organisation eller velgørende organisationer i din vilje? Dette kan være en god måde at efterlade en arv samtidig gemme dine arvinger ganske lidt i ejendom skatter ved at reducere størrelsen af ​​din skattepligtige ejendom. En ting at huske på, er imidlertid, at en gave i dag også reducerer automatisk din ejendom.

Hvis dit ønske om at reducere din ejendom ved at efterlade penge til en velgørende organisation i din vilje er at holde dig fra at gøre donationer i dag, så husk at du også kan få velgørende skattefordele ved at gøre gaven nu. Hvis du er mere optaget af at spare penge for dine børn eller andre arvinger, kan en arv i din vil være den bedste løsning. Hvis du er i en økonomisk situation, der giver dig mulighed for at give nu og i din vilje, kan du indse, skattemæssige fordele for dig selv nu, og dine arvinger senere.

Planlæg din Give Strategi

Planlagt give er en karriere fokus for mange fundraisers, men det er også en aktivitet, som enhver person med ønsket om at strategisk donere til velgørenhed i hans levetid og ud over bør overveje virksomhed.

Planlagt give integrerer lyd personlige, økonomiske og ejendom planlægning koncepter med dine planer for livstid eller testamentarisk give. En planlagt gave har skattemæssige konsekvenser og er ofte overføres gennem et juridisk dokument, såsom et testamente eller en trust.

Stationcar planlægning og Planned Giving

Hvis du er i den position, hvor du er i stand til at gøre store gaver, og du søger at gøre det med den størst skattefordel, bør du virkelig konsultere en professionel revisor, advokat og / eller finansielle planner.

En advokat vil være i stand til at skabe en suite af muligheder, og en strategisk plan, der kan hjælpe dig med at hjælpe andre og dig selv i dette liv, og som din arv.

Almennyttige organisationer

Nonprofit organisationer eller en nonprofitorganisation omfatter velgørende organisationer, kirker og religiøse organisationer, politiske organisationer og private fonde. Almennyttige organisationer, der opfylder betingelserne for en IRS 501 (c) (3) organisationer er både skattefri og kan acceptere donationer, der er fradragsberettigede, og omfatter organisationer til formål:

"Velgørende, religiøse, uddannelsesmæssige, videnskabelige, litterære, afprøvning for den offentlige sikkerhed, fremme national eller international amatørsport konkurrence, og forebyggelse af grusomhed mod børn eller dyr. Udtrykket velgørende anvendes i sin generelt accepterede juridisk forstand og omfatter lindring af fattige, nødlidende, eller de underprivilegerede, fremme af religion, fremme af uddannelse eller videnskab erektion eller vedligeholdelse af offentlige bygninger, monumenter, eller værker mindske byrderne i regeringen, mindskelse af kvarteret spændinger, afskaffelse af fordomme og diskrimination; forsvar af menneskerettigheder og borgerlige rettigheder er sikret ved lov, og bekæmpelse samfund forringelse og ungdomskriminalitet ".

501 (c) (3) organisationer, må ikke anvendes til fordel for eventuelle private interesser, og arte begrænset i mængden af ​​politisk aktivitet og lobbyisme, hvor de kan engagere. Bemærk, at mens de politiske organisationer, såsom partier, udvalg, og kandidater, er "nonprofit" og "skattefri," de er ikke klassificeret som 501 (c) (3) organisationer og derfor forskellige skattesystemer standarder og koder anvendes.

* Se IRS publikation 78 for en liste over alle 501 (c) (3), støtteberettigede institutioner.

Tilbud Indkomst og ejendom skatter

Hvis du ønsker at give til velgørenhed fra din pensionsordning konto eller IRA, kan du gemme indkomst og ejendom skat ved at gøre disse gaver gennem din vilje. Selv efter din død, den person eller der modtager pension eller IRA penge skal betale indkomstskat på, at penge, medmindre modtageren er en velgørende organisation.

Hvis du allerede har givet godt for familiemedlemmer, en posthum gave af en pension eller IRA til en velgørende organisation både reducerer ejendom og hjælper med at reducere ejendom skatter og undgår den indkomstskat, at dine arvinger skulle betale ved modtagelse af disse konti. Dette er naturligvis en forenkling af de forskellige spørgsmål i forbindelse med de planlagte give og skattefordele.

* Sørg for at få personlig og professionel rådgivning fra en sofistikeret på dette område.