Velgørende modtage donationer i Atlanta, Georgien

Velgørende modtage donationer i Atlanta, Georgien


Leder du efter velgørende modtage donationer i Atlanta, GA? Følgende velgørende organisationer acceptere en bred vifte af gaver fra husholdningsartikler til tøj, kontanter og fødevarer. Kontakt og aflevere oplysninger gives, hvis de foreligger.

Eksempler på Velgørende modtage donationer i Atlanta, Georgien

Husk, når du planlægger at donere elementer til en velgørende organisation, bør de forsigtigt brugt og i god stand. Emnerne anvendes typisk enten til salg (at rejse penge) eller gives til dem i nød. Mange velgørende donationer er fradragsberettigede, men du bør altid dokumentere, hvad der blev doneret, pengeværdi af de elementer og modtage en kvittering fra den velgørende organisation, der modtog donationen.

  • Amerikanske Nyre Service: Dette Atlanta baserede velgørende organisation har arbejdet på at lindre den økonomiske byrde af patienter med nyresygdom. Organisationen har været modtage donationer siden 1981 og indsamler elementer såsom brugt tøj, husholdningsartikler og mere til salg. Provenuet derefter doneret til den amerikanske Kidney fonden. AKS tilbyder en række donation indstillinger fra drop off at samle op. Donationer kan også planlægges via hjemmesiden eller ved at ringe 770.441.2220.
  • Atlanta Alliance om Developmental Disabilities: Denne organisation har arbejdet siden 1956 for at yde støtte, uddannelse og mere til familier, der lever med handicap fra Downs syndrom til autisme til cerebral parese og mere. Donationer af møbler, tøj og andre husholdningsartikler accepteres samt kontante donationer, enten via hjemmesiden eller via check. Store item donationer skal planlægges via afhentning. Oplysninger om donationer kan foretages via telefon (404.761.6247) eller online.
  • CHRIS Kids: Denne organisation er afsat til at hjælpe børn, der står over for sundhed og følelsesmæssige udfordringer, mens i Georgien Foster Care-system. Organisationen accepterer donationer af musikinstrumenter, cykler, kunst og skoleartikler, sportsudstyr og kontanter. Organisationen accepterer ikke tøj, bøger eller møbler. De fleste elementer er kun accepteres på drop off point. For mere information, ring 404.486.9024.
  • Kjole til succes: Den nonprofit organisation fokuserer på styrkelse lav indkomst kvinder, der ønsker at overgangen til stærkere karriere positioner. Donationer af interview tøj, jakkesæt, sko og tilbehør er vigtige for at hjælpe disse kvinder at opnå den ønskelige udseende for jobsøgning. Organisationen giver også høringer om netværk, karriere bygning og mere. For at finde ud af mere, så ring 404.589.1177.
  • Den Georgia Center for Child Advocacy: Etableret i 1987, Center for Child Advocacy er dedikeret til at hjælpe opfylde behovene hos børn, der er blevet seksuelt og fysisk mishandlet. Centret tilbyder forebyggelse, indgreb, terapi og samarbejde. Organisationen vil ikke samle op og donationer bør planlægges via hjemmesiden. Organisationen søger papir, kunst forsyninger, børnebøger, og børnetøj. Varer, der burde være helt nye omfatter teddy bears, undertøj og strømper.
  • Atlanta Habitat for Humanity: Atlantas Habitat for Humanity blev grundlagt i 1983 for at hjælpe med at genopbygge, opbygge og genoprette boliger i lavindkomstlande områder i hele Atlanta. Organisationen accepterer nye og fremragende stand byggematerialer, herunder apparater, område tæpper, skabe, bordplader, gulve, vindue fans, boligtilbehør, lemme, skodder og VVS inventar, vandhaner, maleri forsyninger og mere. Organisationen har ikke samle op.
  • PAWS No-Kill Animal Shelter: Grundlagt i 1966, ben Atlanta drives udelukkende på individuel støtte, donationer og corporate partnerskaber. Herberget bestræber sig på at finde boliger til alle kæledyr, yde støtte til familier med kæledyr og ihærdigt på at opfylde behovene hos de dyr kammerater, der er blevet forladt, og har brug for boliger. Organisationen accepterer finansielle donationer og animalske transaktioner, herunder håndklæder, lagner og sengetøj.

Flere Atlanta Velgørende

For at finde flere velgørende organisationer modtage donationer i Atlanta, GA tjekke Atlanta Gule Sider til velgørende organisationer.