Velgørende formål af House Byggematerialer

Velgørende formål af House Byggematerialer

Er du spekulerer på, om du kan finde en nonprofit organisation, der tager velgørende donationer af hus byggematerialer? Uanset om du har sidesten materialer fra nybyggeri eller hvis du har brugbare genstande, som du ikke længere har brug efter et renoveringsprojekt, det er helt sikkert bedre at få dem i hænderne på en person, der kan sætte dem til god brug i stedet at smide dem væk.

Hvor at donere Byggematerialer

Der er flere muligheder for at donere byggematerialer, herunder at give til velgørende organisationer, der hjælper bygge eller genopbygge boliger til trængende familier samt nonprofits der øger penge ved at drive genbrugsbutikker, der bærer byggematerialer.

Habitat for Humanity

Habitat for Humanity er et velkendt velgørende organisation, der bruger mange ressourcer på den vigtige opgave med at hjælpe levere økonomisk overkommelige, anstændigt husly til de nødlidende i hele verden. Organisationen hjælper familier med lav indkomst har behov for acceptable boform og giver katastrofeberedskab tjenester for at gøre husly til rådighed for dem, der kæmper for at sætte deres liv sammen igen efter at have oplevet hjemløshed som følge af naturkatastrofer, krig og andre causes.Habitat for Humanity driver ReStore afsætningsmuligheder i mange samfund som en måde at hæve penge og giver en ressource for folk til at købe billige byggematerialer. Disse butikker accepterer velgørende donationer af hus byggematerialer samt apparater, boligtilbehør, møbler og andre genstande, der kan bruges i hjem forbedring projekter. Donerede genstande sælges til medlemmer af offentligheden til lave priser, med midler vil hjælpe fond Habitat for Humanity byggeprojekter i lokalområdet. Besøg gendanner side på Habitat hjemmeside for at finde en butik i dit område, og at lære at gøre en donation.

Stardust Byggematerialer

Stardust Byggematerialer er en Arizona Based 501 (c) 3 organisation, der accepterer velgørende donationer af hus byggematerialer. Organisationen accepterer donationer fra enkeltpersoner og entreprenører. Organisationen driver butikker i Phoenix og Mesa, hvor donationer sælges til overkommelige prices.Stardust giver gratis dekonstruktionstrin tjenester til entreprenører i de områder, hvor butikkerne drives. Efter anmodning, vil organisationen sende et team af dygtige medarbejdere til at håndtere nedrivning for remodeling projekter. De vil håndtere opgaven med demontering, hvad der skal skilles ad og fjerne de gamle byggematerialer og inventar. Reddes elementer vil blive udbudt til salg i en af ​​butikkerne.

Derudover er tilgængelige for de enkelte donorer, der bor i nærheden af ​​en af ​​butikkerne pickup tjenester. Du kan se ruten og tidsplan på organisationens hjemmeside, og selv indsende en online forespørgsel at arrangere en afhentning.

Penge hævet giver vigtige tjenester i de lokalsamfund, hvor organisationen opererer, herunder Angels på opkald.

Andre indstillinger

Hvis der ikke er en gendannelse eller Stardust Byggematerialer butik i dit område, er der sandsynligvis en anden organisation, der vil være glade for at acceptere din gave. Et par muligheder for at overveje, omfatter:

  • Sparsommelighed butikker: Nonprofits der opererer generelle genbrugsbutikker, såsom Goodwill og Frelsens Hær, kan acceptere doneret byggematerialer.
  • Offentlig boliger: overveje at kontakte den offentlige Boligstyrelsen (PHA) i dit samfund at forhøre sig om at gøre en donation. Du kan finde kontaktoplysninger på siden PHA kontakter på hjemmesiden for det amerikanske boliger og byudvikling (HUD). Selv om agenturet ikke tager donationer, er der en god chance for, at en repræsentant vil være i stand til at hjælpe punkt dig i retning af en nonprofit organisation, der vil være glade for at acceptere de elementer, du ønsker at give væk.

Grunde til at donere Byggematerialer

Der er mange fordele forbundet med at dele hus byggematerialer, som du ikke har brug for med almennyttige organisationer, der accepterer disse typer af donationer. Det giver dig en fantastisk måde at støtte arbejdet i almennyttige organisationer, der leverer essentielle tjenester i dit samfund, selvom du ikke er i stand til at bidrage med penge. Antages det, at din gave går til velgørende enhed, som er anerkendt af Internal Revenue Service (IRS), kan du være i stand til at tage et skattefradrag for den rimelige markedsværdi af de elementer, du donerer.

Donere byggematerialer er også socialt og miljømæssigt ansvarlig. Realiseringen af ​​denne type donation er en fantastisk måde at indarbejde grønne levende praksis i dit daglige liv og ingen hjælp dem, der kan være mindre heldige end dig. Det er helt sikkert uøkonomiske at tillade brugbare byggematerialer, der skal sendes til deponering, når der er en måde at få dem i hænderne på folk, der kan sætte dem til god brug. Genbrug kombineret med velgørenhed er en langt bedre løsning.