Velgørende, der indsamler brugte Julekort

Velgørende, der indsamler brugte Julekort


Leder du efter velgørende organisationer, der indsamler brugte julekort er en glimrende måde at skære ned på affald i løbet af ferien, som mange af os normalt smide hilsner fra vores kære, når ferien er forbi.

Give Julekort en Second Chance

Julekort er bestået rundt i generationer, et universelt symbol på kærlighed og venskab, der er blevet en tradition yderligere forstærket af lykønskningskort industri, der skaber de mange forskellige kort at vælge imellem hvert eneste år. Selv med indgangen til online e-kort og foto postkort, traditionelle julekort er stadig meget populære, men har virkelig ingen værdi forbi December 25th.

Heldigvis er der nogle velgørende organisationer, der indsamler brugte julekort - give disse sæsonbestemte hilsner en ny chance på livet.

Hvem Samler kort?

Hvis du ønsker at donere lokalt, kan du starte med at spørge din lokale kirke eller handelskammer af enhver organisation, der kan benytte kortene. Men nogle gange er det sjældent at finde sådan en lokal virksomhed, hvilket er grunden til mange anser deres gamle kort til at være mest anvendelige ved visse nationale non profit.

St. Jude Ranch for børn er nummer et velgørenhed i Nordamerika, der samler brugte julekort. Ranchen bruger kortene til at gøre nye med et unikt look. Børnene, der alle reddet fra misbrug og utilstrækkelige hjem liv, gør kortene ved at knytte nye backs til den genvundne fronter og modtage betaling for deres indsats. Mens børnene lærer værdien af ​​at udfylde et job, donatorer til ranchen modtager et kort, der er som ingen anden.

Hvis du ønsker at købe det endelige resultat af din doneret kort, kan du købe en pakke med 10 for 10,00 dollar gennem velgørenhed hjemmeside. Hvis du ønsker at donere, bliver de godtagelse brugt julekort (og enhver anden lejlighed) indtil 28. februar 2010. Efter denne dato, skal du kontakte deres hjemmeside for nye retningslinjer donation.

Hvis du bor i Californien, Nevada og Arizona, kan du besøge en Fresh & Easy Købmand. Disse markeder undertiden donere brugte lykønskningskort til nonprofit phttp: //www.americanforests.org/ amerikanske Skove], som planter træer og fokuserer på miljømæssig wellness.

Endelig mens ikke er teknisk en non-profit, kan du ofte donere brugte lykønskningskort til din lokale fængsel eller rehabiliteringscenter. Disse og andre statsdrevne anlæg, ofte håndværk gange hvor beboerne eller indsatte kan renovere julekort enten overskud eller at fordrive tiden. Mange mennesker tror ikke, at donere til fanger og dem overvinde livet kæmper så meget, som vi anser børn og familier, så din donation kan være en reel lyspunkt.

Tips til at donere til velgørenhed, der indsamler brugte Julekort

Før donere nogen kort, skal du kontrollere at se, hvad formålet med donationen er. Sommetider kortene genbruges, og andre gange de bruges til at skabe nye, re-salgbare emner. Kontrol før tid for at se, hvad deres formål vil være, kan hjælpe dig med at donere den rigtige form for kort. Du vil også ønsker at være sikker på at donere kort, der er passende til årsagen. For eksempel kort, der er alt for grov eller voksen i naturen er nok ikke ideel til St. Jude s, mens dem med tegnefilm jabbing fanger eller alkoholikere ikke vil være egnede til Rehab centre. Prøv i stedet at holde fast i klassiske, traditionelle udseende kort, modtagerne vil nyde - både dem, der renovere kortene og dem, der vil modtage en i mail i sin nyeste form.

Endelig sende kort, når donationer definitivt blive accepteret. Nogle velgørende organisationer får overvældet med en bestemt type velgørenhed, og så vil din donation kan være mere af en byrde end en velsignelse. Altid gøre din forskning, før mailing dine kort, og du kan være sikker på at de kommer til en god, produktiv årsag.