Velgørende af Oprah Winfrey

Velgørende af Oprah Winfrey


Når det kommer til berømtheder og filantropi, nogle give mere end Oprah Winfrey. Ms Winfrey donerer millioner af dollars af sine egne penge til at finansiere hendes interesser og velgørende organisationer. En væsentlig del af hendes give flyder gennem tre vigtigste velgørenhedsorganisationer: The Angel Network, som har været stærkt offentliggjort på hendes show; hendes egen personlige fundament, The Oprah Winfrey Foundation; og The Oprah Winfrey Operating Foundation, som udelukkende støtter hendes Leadership Academy i Sydafrika.

The Angel Network

Oprah Winfrey har brugt hendes talkshow at offentliggøre The Angel Network, afsætter mindst et par shows om året til sit arbejde. The Angel Network er karakteristisk på mange måder. For det første er en velgørende organisation med fokus på at få mennesker involveret. Ikke kun det, men 100% af enhver donation du giver går direkte til at finansiere et projekt. Oprah Winfrey betaler alle overhead og driftsomkostninger selv.

Begyndelsen

Ligesom mange velgørende organisationer, Oprah Angel Network, begyndte små. Ms Winfrey startede det i 1997 med det mål at få publikum mere involveret i at give og frivilligt arbejde. Hun tilskyndede seerne til at indsamle reservedele forandring til at give stipendier til drenge og piger klubber i Amerika, og hun fik også nogle 200 frivillige til at bygge boliger med Habitat for Humanity.

Angel Network arbejdsprogram

The Angel Network indsamler nu millioner af dollars i donationer og derefter vender rundt og giver tilskud til organisationer, der fokuserer på Oprah Winfrey almennyttige initiativer, herunder:

  • At give adgang til uddannelse for dem, der ellers ikke ville have det
  • Udvikling ledere, der så vil vende rundt og føre deres lokalsamfund
  • Beskyttelse grundlæggende menneskerettigheder
  • Oprettelse fællesskaber støtte

Armen af ​​Angel Network er vidtrækkende. Selvom projekterne er koncentreret i USA, de giver også tilskud til oversøiske organisationer. Eksempler på organisationens projekter omfatter The Oprah Winfrey Leadership Academy pigeskole og andre uddannelsesinitiativer for børn over hele verden.

Den Oprah Winfrey Foundation

Oprah Winfrey kører The Oprah Winfrey Foundation udelukkende. Fonden yder støtte til ikke-for-profit organisationer. Oprah Winfrey bruger sin personlige penge til at finansiere tilskuddene, og de hjælper projekter af særlig interesse for Ms. Winfrey, herunder uddannelse, læring og lederudvikling.

Organisationen accepterer ikke donationer eller ansøgninger om tilskud. I stedet Oprah Winfrey vælger velgørende organisationer og stiller særlige begavelse gennem hendes private fond, der giver millioner af dollars i tilskud til almennyttige organisationer. Fonden har mere end 190 millioner dollars i aktiver og fonde.

Den Oprah Winfrey Operating Foundation

Dette fundament blev oprettet for at give penge udelukkende mod betjening af Leadership Academy for Girls i Sydafrika. Oprah Winfrey begyndte denne skole i januar 2007. Folk kan donere til denne fond gennem deres hjemmeside. Fundamentet, som kaldes den Oprah Winfrey Leadership Academy Foundation, er sat op til at give penge til særlige projekter eller gøre bygning reparationer og forbedringer.

Andre Oprah Winfrey Velgørende og specialopgaver

Det er gennem disse tre fonde, som Oprah er i stand til at udvide sin velgørende arm vidt og bredt i hele verden. De velgørende organisationer af Oprah Winfrey støtte en række organisationer, for det meste fokuseret på afrikanske amerikanere og dem, der er fattige. Her et par mere af hendes "selskabsdyr projekter", der falder ind under paraplyen af ​​hendes tre fonde.

O ambassadører

O Ambassadører er en skole baseret program, der søger at opmuntre børnene til at give og handle på vegne af deres jævnaldrende i de underudviklede lande.

Den amerikanske drøm Academy

Den amerikanske drøm Academy er et nationalt efter skole program søger at arbejde med børn, der har en forælder (normalt en far) fængslet. Målet er at bryde den onde cirkel af indespærring. I 2006 Oprah doneret næsten en million dollars, og ifølge finansielle rapporter, hun er en af ​​deres største tilhængere.

Gør en forskel

Med fokus på filantropi, frivilligt arbejde, og gøre en forskel i verden, Oprah Winfrey viser, hvor meget forandring én person kan påvirke. Kanalisering en betydelig del af sin indkomst i velgørende initiativer, Ms. Winfrey sætter et eksempel mange kan følge.