Vejret: vejrtyper Tips

Hvad er hagl?

Hail er faktisk fugt, der stammer i konvektive skyer og er en anden form for genfrosne regndråber. Det begynder ligner slud men hagl tilbringer mere tid formgivning og samler et lag af iskrystaller. Når hagl falder igennem atmosfæren det opfanger ekstra vanddråber og kan faktisk vokse i størrelse.

Hvad er en Støvhvirvel?

Nej, det er ikke et tegn på en Snurre Snup tegneserie. En støvet Djævelen er en atmosfærisk hvirvelvind, der ser meget gerne en lille tornado. Du har sikkert set mange støv djævle, som de er ret almindelig i bolig- og forretningsområder.
Støv djævle skyldes overhedet luft beliggende nær varm jord stiger ind i koldere luft over. Støv djævle meste bare hvirvle tværs felter eller parkeringspladser, sparke op blade og forårsager en tumult. For det meste, støv djævle er uskadelige.

Hvad er lyn?

Lightning er generelt forbundet med tordenvejr og er en af ​​flere former for synlig elektrisk udladning produceret af en storm.

Det er tåget ud!

Fog er normalt forbundet med fair og stille vejr. Fog, simpelthen sat, er, når dråber af vanddamp bliver suspenderet i luften nær jorden. Fog skabes, når temperaturen af ​​luft og dugpunktet af luft bliver den samme eller næsten den samme.
Det mest synlige tegn på tåge er ingen sigtbarhed eller nedsat sigtbarhed! Folk undertiden henvise til tåge som "skyer i jordhøjde", som kan en nøjagtig beskrivelse.
Mange forskellige vejr kombinationer kan resultere i tåge, men den vigtigste faktor for tåge at danne er mættet luft.

Slud er bare frosne regn

De frosne pellets af is, der nu og da pels gaderne og gøre livet svært simpelthen forklares - det er regnvejr, det er alt!
Slud formularer, når fugt (regn) passerer gennem et varmt lag af atmosfæren derefter ind i en frysning lag af atmosfæren tættere på overfladen af ​​jorden.
Slud er ikke så almindeligt for en begivenhed som isslag. Slud imidlertid ofte opstår, når vejret skifter fra isslag til sne.

Rainbows

Rainbows er en af ​​Moder Natur smukkeste seværdigheder. Den farverige fænomen dannes, når sollys og regndråber interagere, danner en koncentrisk bue af farverige bånd.
Rainbows dannes, når regnen falder i en del af himlen, og solen skinner i en anden. For regnbuen skal ses, skal observatøren være bag solen og vender mod faldende regn.

Frost

Nej, det er ikke en forkortet kaldenavn for Frosty Snemanden eller Jack efternavn!
Frost er is, der dannes på overflader ved kondensation af atmosfærisk vanddamp, når temperaturen på overfladen er mindre end 32 grader F. Frost ofte ses som en lys, glat belægning af is, normal i disse hyppige kolde vinter morgener.

Kan hagl forårsage skader?

En hailstorm kan være yderst alvorlige. Ifølge National Weather Service Forecast Office, hagl forårsager mere end $ 1 milliard i skader på afgrøder og ejendom hvert år. Hail også er kendt for denting køretøjer, bryde vinduer og skader tagene.
Den dyreste haglvejr i USA historie (ifølge regeringen) skete i juli 1990 i Denver, Colorado, der forårsager en anslået 625 millioner dollars i erstatning.

Fortæl os om sne .....

Sne er meget mere end den irriterende glat hvidt pulver, der forårsager køre ravage men sætter smil på ansigterne af skiløbere!
De fleste mennesker ikke klar over, at uden for troperne, er normal regn normalt smeltet sne - regndråber begynder deres liv som snefnug, men smelte på deres nedadgående spiral til jorden.
Heavy snefald er normalt forbundet med alvorlige vinterstorme når fugt dråber ikke smelter, men i stedet forblive i deres frossen form skaber snefnug og dynger af sjov for børn i alle aldre!

Hvordan lyn decharge?

Udledning lyn i flere forskellige former; cloud-til-luft, sky-til-jord, sky-til-sky, og på skyen. Det rejser både op og ned og kan nærme sig jorden med hastigheder skønnes at være 200 tusind miles i timen. Et lyn er blevet anslået til at være så varmt som 54.000 grader Fahrenheit - omkring seks gange varmere end overfladen af ​​solen.

Tordnende langs

Det kan nogle gange lyde som i slutningen af ​​verden, når en højt tordenskrald sten himlen. Men torden er kun en akustisk trykbølge genereret af den ekstreme varme forbundet med en lyn.
Thunder er forårsaget af den hurtige opvarmning og afkøling af luft nær lyn. Luften "eksploderer" under processen, der forårsager lyden af ​​torden.
Et trick, du måtte have lært som barn, er at tælle sekunder mellem, når du ser lyn og hører torden - formere sekunderne ved 1.000 meter, og det er, hvor langt væk lynet er!

Luft er at trække vejret .....

Air er en usynlig og lugtfri gas, der består af omkring 78 procent kvælstof, 21 procent ilt, 0,9 procent argon og 0,03 procent af kuldioxid. Air indeholder også spor af helium, neon, metan, lattergas, krypton (dog ikke nok til SuperMan) og xenon.
En kubisk gård luft vejer mere end to pounds ved havoverfladen, så luften er ikke så let som folk har tendens til at synes, det er!