Vejret: Atomic Projektion Ure Tips

Er andre funktioner til rådighed?

Projektion ure selv kommer i stilfulde farver som Ferrari Collection fra Oregon Scientific og i mindre, rejser versioner.

Hvad er atomure?

Atomic ure er ikke rigtig atomare trods hvad navnet antyder. Urene er faktisk radiostyrede ure, der nulstilles dagligt via radiosignal fra Fort Collins, Colorado.
Udtrykket "atomare" er opfundet af det faktum den tid fremsendt af regeringen radiosignal kommer fra den officielle amerikanske atomur.

Hvor langt går radiosignalet nå?

Drives af den Nationale Institut for Standarder og Teknologi og ligger i Fort Collins, Colorado, radiosignalet er effektiv i det kontinentale USA og nogle dele af Canada og Mexico. Det har en omtrent 2.000 miles.

Hvad er en projektion ur?

Projektion ure rent faktisk gør som annonceret - de rager!
De populære ure fra Oregon Scientific og La Crosse Technology stråle en rød billede på lofter eller vægge, viser den korrekte tid og (på visse modeller) temperatur indendørs eller udendørs!

Funktioner er tilgængelige

Projektion ure tilbyder en række ekstra funktioner fra radiostyret tid og dato til forskellige vejr-relaterede funktioner såsom temperatur indendørs eller udendørs, vejrudsigter, AM / FM-radio og alarmer.

Lidt af projektion ur historie

Projektion ure blev først opfundet i begyndelsen af ​​1900 og var kendt derefter som "Loft Ure" for det faktum at de projicerede et billede af den gammeldags ur dial og hænder på et loft. Et patent blev indgivet i USA i 1940 om en metode til at projicere et forstørret billede af uret hænder og tal på et loft eller væg. Siden da har moderne teknologi tilladt projektion ure til omvendt til digital status.

Nøjagtighed er alt i tidtagning.

State-of-the-art atomare ure nulstilles dagligt til inden for et sekund af officielle amerikanske regering tid. Nu er temmelig præcis! De ure selv justerer automatisk til sommertid og skudår.

Er atomure radioaktivt?

Såkaldte "atomare" ure (virkelig radiostyrede ure) ikke radioaktiv.

Vil min atomur arbejde i Europa?

Din atomur eller armbåndsur vil helt sikkert arbejde, hvis du er ude at rejse til Europa eller andre steder i verden - det vil bare ikke nulstilles automatisk hver dag ved radiosignal fra den amerikanske atomur!
Den radiosignal fra Fort Collins, Colorado bruger WWVB senderen har en begrænset rækkevidde. Centraleuropa bruger en tysk DCF signal sender og Storbritannien, Irland og Portugal anvender britiske MSF tidssignal sender.
Dit ur vil arbejde manuelt, når du er væk fra landet og vil opdatere, når du er tilbage i området i USA radiosignal.

Beam me up

Afhængig af afstanden baseenheden er fra loftet eller væggen, vil det forventede tidspunkt (eller temperatur) vises overalt 4-10 inches i højden! Jo længere uret er væk fra loftet eller væggen, vil større billedet vises.