Vein sundhed og kvindespørgsmål

Forskning, at tres procent af amerikanske kvinder og mænd lider af en form for aldring vener. Disse tal tyder på, at kvinder er mere tilbøjelige til at ringe vene helbred end mænd, der udgør næsten halvtreds procent af det samlede beløb. Undersøgelser viser også, at på det tidspunkt kvinder nå deres 50'erne, enogfyrre procent klager over unormale ben vener.

Normale stærke vener har ventiler, der forhindrer blodet i at flyde baglæns. Når vener svække tyngdekraften bringer blodet ned for fødderne og væggene i venerne kan bule, på grund af små blålige puljer af blod. Det sker for det meste i den nederste ben og kan forårsage tyngde og smerte i benene sammen med hævede ankler.

Hvis du har udvidet blålige blodårer tæt på huden, kan det være et tegn på dårlig venal helbred. Dårlig venal sundheden kan være på grund af en række mange årsager. Større årsager omfatter arvelighed eller blive disponeret for svage vene ventiler fra fødslen. Aldring er en anden medvirkende faktor til dårlig venal helbred. Skrantende, usund og svulmende vener normalt påvirker mennesker i alderen tredive og halvfjerds. Som du bliver ældre, mister du væv tone, muskelmasse og elasticitet. Vene vægge begynder at svække og ventiler, der hjælpe med at skubbe blodet fremad måske ikke virker så godt. Aging påvirker også evnen til at absorbere og fordøje de næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde vene sundhed.

Hormoner også spiller en vigtig rolle i venal sundhed, hvorfor det er blevet påvist, at kvinder er mere tilbøjelige til at lide af venal insufficiens end mænd. I puberteten, graviditet og overgangsalder, oplever kvinder betydelige hormonelle forandringer. Under graviditet, sammen med en stigning i hormoner, der også en samlet stigning i blodvolumen. Dette medfører naturligvis vener at forstørre. Som livmoderen vokser, der tilsættes mere tryk til disse overbebyrdede vener i benene og abnormiteter er tilbøjelige til at udvikle og forbliver selv efter graviditet.

Gravity, kropsvægt og opgaven med at pumpe blod fra den lavere instans op til hjertet gøre benene det vigtigste sted for skrantende vener. Benene udholde den mest tryk og dette tryk kan være stærkere end de én vejs ventiler i venerne. Andre faktorer, som svækker vene ventiler omfatter rygning, skader på benene, overvægt, dræning på toilettet, løfte tunge vægte regelmæssigt og stående i mange timer på jobbet. Solen kan også forværre situationen.

Hvordan man kan støtte Venal Health

Der er mange måder at støtte normale funktioner venerne. Den enkleste og mest effektive er at følge en daglig øvelse rutine. Hjerte-kar-øvelser såsom gåture, jogging og cykling al hjælp skubbe stillestående blod fra benene tilbage til hjertet. Arbejde ud lægmusklerne er især vigtigt, da det mere du flytter dem, jo ​​mere de fungerer som en pumpe hjælpe årer til at skubbe cirkulation opad. Mange kvinder oplever, at udøve på regelmæssig basis er med til at lindre smerter og ubehag forbundet med aldrende årer. Nemme øvelser som om på ryggen med fødderne op mod muren hjælper du arbejder med tyngdekraften til at pumpe blod til dit hjerte. Denne pose kan også reducere ubehaget ved hævede ankler skyldes svage vener.

Omfatte fødevarer i din kost, der giver vene support. En passende fiber indtagelse er afgørende. Dette reducerer forstoppelse og belaste under afføring (en af ​​de vigtigste årsager til hævede vener omkring anus). Op dit indtag af C-vitamin og andre næringsstoffer. Spis frugter som brombær og kirsebær, der indeholder bioflavonoider. Bioflavonoider har været kendt for at hjælpe støtte kapillær styrke. Urter såsom gingko, butcher s kost og hestekastanje ekstrakt også bidrage til at styrke vener og korrekt blodcirkulationen i kroppen. Aescin, en aktiv forbindelse i hestekastanje, er traditionelt blevet anvendt til at støtte og fremme venal sundhed. Brug ikke glemme, at vener også brug ernæringsmæssig støtte. Det er her, ernæringsmæssige og kosttilskud kan spille en afgørende rolle.

Hvis du er bekymret for dine blodårer, tale med din læge om at tage Vein Matrix. Dette er en målrettet blanding af vitaminer, urter og antioxidanter, der understøtter bodyâ evne til produktion af kollagen og elastin, der bistår organ til at støtte sunde vener.