Vegetarisk: Vegetarmad Tips

Sund og rask Dairy-Free

En stor misforståelse om vegetarisme er, at en vegetar ikke får nok calcium. Denne myte er let anvendes på vegetarer, men er en fejlslutning. Det er sandsynligt, at denne tanke er rettet mere mod veganere end vegetarer (veganere ikke spiser mejeriprodukter, mens nogle typer af vegetarer gør). Sandheden er dog, at mens mælk og andre mejeriprodukter kan være høj i calcium, de er ikke de eneste fødevarer stoffer som indeholder den. Nogle af de bedste kilder til protein er mørkegrønne, bladgrøntsager.

Desuden vegetarer er en fordel, fordi deres krop assimilere calcium indtages meget lettere under fordøjelsen. Faktisk vegetarer er mindre tilbøjelige til osteoporose end kødspisere. Hvis den manglende calcium er det eneste, stoppe dig fra at blive vegetar, så gå videre over til grønnere græsgange! Der er mange vegetariske entrees og snacks, der indeholder calcium, her er et par calcium-rige, kød-fri muligheder:

 • Hvid / Fuldkornsbrød, Taco Shells, Havre
 • Sojabønner, tofu, mandler, paranødder, pistacienødder, Solsikkefrø
 • Sesamfrø, hør frø, Carob
 • Majroer, brøndkarse, broccoli, gulerødder, kål, hvidløg, persille
 • Spirulina, purløg, tang, Blomkål, Okra, Cassava
 • Figurerne, Papaya, Rabarber, Melasse

Fordøje Bønner

For at gøre bønner lettere at fordøje og skære ned på gassiness, kan du tilføje tre store stilke af skåret op selleri tilsættes ca. 2 kopper bønner (navy, brun, pinto, etc.). Også, spise ananas langs siden bønne retter, vil hjælpe med at kontrollere gas opbygge.

Æbler

En af de oprindelige helsekost er et æble. På grund af deres alsidighed, kan de nemt indarbejdes i din diet.The foretrukne måde at spise æbler er ude af hånden, bide i deres sprøde, saftige kød. Alligevel, de er overraskende alsidige i køkkenet. Nogle enkle måder at nyde dem: tern og smidt i salater, skåret og dyppet i jordnøddesmør, og bagte hele. Let kogte æbler i tern, er lækre i korn pilafs og tilføje en dejlig nuance til krydrede supper og gryderetter. Skiver, sauterede, og drysset med kanel, æbler lave en for en ualmindelig side parabol med middag. Og selvfølgelig, æbler er altid velkomne i bagværk, udlån deres sunde godhed til muffins, tærter, kager, chips, smuldrer, og meget mere.

Tofurkey italiensk pølse

Hvis du har læst min LifeTips bog, du ved jeg elsker noget med Tofurkey! Disse er de eneste tofu-baserede kød erstatninger på markedet (de fleste er baseret på usunde, forarbejdede soja mutationer som "sojaproteinisolat," "sojaproteinkoncentrat," "tekstureret vegetabilsk protein" eller "hydrolyseret vegetabilsk protein".)

Når de fleste mennesker tænker på Tofurkey, de tænker på falske kalkun. Men denne italienske pølse ved Tofurkey er en total home run. Det indeholder 50% mindre fedt end typiske svinekød Italisn pølse. Også Tofurkey pølse har ingen kolesterol, mens svinekød pølse normalt omkring 65 mg. En portion (som er en link) indeholder 29 gram protein ... og er lækker!

Tofurkey anvender ikke-genetisk modificerede sojabønner og andre ikke-genmodificerede ingredienser. Pølser indeholder soltørret tomat, basilikum, hvidløg og andre krydderier! Smagen er uovervindelig og meget frisk. Plus, de gør stor Hotdog erstatninger. Få flere oplysninger på www.Tofurkey.com.

Du kan ikke tabe, når du laver mad disse Tofurkey italienske pølser. Kog dem skåret op i bide stykker på størrelse (min præference) eller som de er (i links på størrelse med hotdogs). Du kan grille dem på en lav temp i stegepande (de brune hurtigt). Skær dem op i en veggie æg kapløbet. I modsætning til mange andre falske kød, disse pølser ikke at blive over-cooked at undgå at blive mooshy. Ligesom dyr kød, når de er gyldne brune, de er gjort.

God fornøjelse!

Tørrede frugter

Prøv tørrede frugter og grøntsager for en ændring af smag. Store korn, bagværk, chutneys, korn retter og salater, eller af sig selv. Stock op på rosiner, korender, tørrede abrikoser, dadler, figner, svesker, tørrede majs, tørrede tranebær, soltørrede tomater og tørrede svampe. De kan spises som er eller re-hydreret i vand eller bouillon.

Hjemmelavet Ricotta Ost

Du kan lave din egen nondairy erstatning for ricotta ost eller hytteost. Mash en blok af tofu med en gaffel og bland i et par teskefulde citronsaft. Du kan bruge denne "tofu ost" for at erstatte ricotta ost eller hytteost i lasagne, fyldte skaller, manicotti, wienerbrød, ost blintzes, og mange andre opskrifter.

Frosne grøntsager er bedre end dåse, men ikke så stor som Fresh

Hvis det fabelagtige vegetariske opskrift opfordrer til masser af veggies, men der er ingen friske grøntsager let tilgængelige, vejer dine muligheder grundigt. Hvis du har fået frosne grøntsager i den ene hånd og dåse dem i den anden, sætte disse dåse dem ned.

Mens friske grøntsager er altid at foretrække frem for frosne grøntsager (fryseprocessen volder skade på fødevarer celler hvilket mindsker deres næringsværdi). Spise fødevarer, der er præ-frosset er acceptabelt men pas på ikke overvælde din kost med præ-frosne fødevarer. I det lange løb, men du er bedre tjent med frosne grøntsager end dåse dem, der har tilsætningsstoffer.

Vegetariske måltider

En af de bedste vegetariske tips omkring er at holde "nødsituationer" vegetariske måltider i dit køkken, så du altid kan have en meatless måltid på hånden. Nogle store pantry elementer til at holde i skak, omfatter:

 • Dåse bønner
 • Hurtig tilberedning korn (ris, couscous og bulgur)
 • Kartofler (regelmæssig og søde)
 • Pastas

Holde også forberedt saucer (marinara, grill, Thai peanut, honning sennep, og salsa) ved hånden. Hold bagels, pitas og veggie burgere i fryseren sammen med frosne majs og hvede tortillas.

* En hurtig og nem vegetarisk etnisk mad parabol kan nemt gøres ved hjælp af tortillas, bønner, majs og salsa

Ikke-Dairy Kærnemælk

Lav dit eget ikke-mejeri kærnemælk ved at tilsætte 2 tsk. citronsaft eller eddike til 1 kop sojamælk.

Fantastisk Vegansk Pasta

Leder du efter en nem veganer opskrift? Hvis du har en foodprocessor, denne pasta glæde er en leg at lave og himlen at spise:

 • ½ kop hakkede valnødder, ristet
 • ¼ kop olivenolie
 • 1 kop pakket persille
 • ¼ kop vegetabilsk bouillon (fremstillet af en veganske suppe mix)
 • 6 fed hvidløg, pillet
 • 1 spsk almindeligt brødkrummer
 • ½ tsk havsalt
 • 16 ounce af engel hår pasta
 1. Behandle valnødder, olie, persille, bouillon, hvidløg, rasp, og havsalt i foodprocessor indtil glat.
 2. Lad pastaen i kogende vand, indtil al dente (reserve ¼ kop af væsken, når belaste pasta).
 3. Sætte alle pasta i en stor portion skål og tilsæt blandingen fra foodprocessoren samt den reserverede væske.
 4. Kaste det hele sammen og server straks.

Prøv at eliminere Mejeri

Veganere er personer, der ikke spiser kød eller animalske produkter overhovedet. Hvis du er vegetar overvejer at blive en veganer, ikke dykke i for hurtigt. Gør overgangene langsomt, så din krop kan justere i overensstemmelse hermed. Ønsker du at vide en stor tip til at hjælpe dig med at justeringen? Start med at udelade mejeri fra din kost helt ... alle mejeriprodukter.

Hvis du er knyttet til smagen, finde velsmagende mejeriprodukter erstatninger (ris mælk, sojamælk, osv) til enhver købmand. Efter at have tilbragt over en uge uden mejeri vil du sandsynligvis opleve, at du ikke engang glip af det. Efter at have øvet veganisme dine smagsløg vil begynde at ændre sig. På dette tidspunkt, vil du sandsynligvis opleve, at anvendelse af ikke-mejeri erstatninger i stedet for reelle mejeriprodukter vil være mere end tilfredsstillende.

Udskæring Dairy for Sundhed

Grunden til, at mejeriprodukter er ikke vores sundeste kilde til calcium er, fordi de er fyldt med mættet fedt, cholesterol, gensplejsede væksthormoner og antibiotika. Når du handler et glas mælk til en kop dampet broccoli, du ikke kun tabe negativer, men vinde på vitaminer, fibre, fytokemikalier og antioxidanter.

Giv Soymilk en Second Chance

Hvis du forsøger sojamælk for første gang, og er ligeglade for det, give det en chance og prøve et andet mærke. Sojamælk varierer betydeligt i smag fra et mærke til den næste. Mange forlader et bønneagtig eftersmag, hvis du ikke lide dette, så prøv flavored sojamælk. Sojamælk vokser på dig. Hvis du prøver det i et stykke, You'LL sandsynligvis komme til at elske det.

Også, når du vælger soja drikkevarer, sørg for at vælge befæstede versioner, især for børn. Se efter calcium og D-vitamin niveauer på etiketterne til at sikre et godt helbred.

Test før tilberedning

Før du bruger en mælkeerstatning i en opskrift, koge en prøve for at se, hvordan det påvirkes af varme. For eksempel vil sojamælk ikke nedbryde, når de opvarmes, men det danner en "hud" meget hurtigt. Nogle andre mejeriprodukter alternativer som ris mælk kan stivne, når der tilsættes citron eller eddike.

Se ud over Dairy

Vegetar erstatninger med til at erstatte mejeri i din kost. Kig efter soja ost, soja yoghurt, og "mælk" fremstillet af soja, ris eller nødder. Du kan bruge dem i opskrifter, der kræver mejeri. Eller prøv en på din korn til morgenmad.

Ikke-Dairy Whipped Cream

En stor-lavt fedtindhold, ikke-mejeri alternativ til flødeskum. 1 pk fast silke tofu 1/4 kop ahornsirup 1 spsk citronsaft 1 tsk vanille ekstrakt i en blender eller foodprocessor, puré alle ingredienser indtil perfekt glat. Chill i 1 til 2 timer. Spredt over din foretrukne vegetar dessert eller frugt salat.

Soup Fortykningsmiddel

Et alternativ til at blive tykkere suppe er at puré nogle kogte kartofler med vegetabilsk bouillon. Du kan også bruge pureret blød tofu på samme måde. Blend den bløde tofu med lidt vegetabilsk bouillon, derefter blande det i suppen.

Skaldyr kan også fortykkes med en fløjlsagtig blanding af kogte, pureret blomkål og hvide bønner. Stedfortræder 1 del vand og 3/4 del af grøntsagspuré til mælk eller fløde.

Soja og rismælk

Ved brug af soja eller ris mælk i opskrifter, sørg for at bruge de almindelige sorter i sar og salt retter. Gem vanille flavored drikkevarer for søde retter. Og prøve en række forskellige varianter (chokolade, johannesbrød, vanilje, kanel) og brands for at se, hvilke du bedst kan lide.

Madlavning med mælkeerstatninger

Før du bruger en mælk alternativ i din madlavning, smage det både kølet og opvarmet til at opdage smag overtoner, såsom sødme, der ville gøre det uegnet til en bestemt opskrift.

Check for Friskhed

Kontroller altid udløbsdatoen for din mælkeerstatning. Selv en hylde-stabil, aseptisk emballerede sort vil ikke holde sig frisk i meget længere tid end en uge i køleskabet, når den åbnes.

Eliminering Æg

Hvis du beslutter at reducere eller eliminere æg fra din kost, kan du erstatte dem i mange opskrifter med en erstatning. Du kan blot springe de æg i mange bagværk og du vil ikke mærke den store forskel i tekstur. Eller du kan købe æg erstatninger i mange naturlige fødevarer butikker. Du skal blot følge instruktionerne på pakken (hvilket betyder blot at tilføje vand).

Flavor-infused Vegan Pasta

Ønsker du at tilføje smag til en vegansk opskrift på pasta? Medmindre det er krydret korrekt, kan pasta være kedelig. Her er et par hints til at holde dine veganske pasta retter interessant:

 • Medmindre du er på en kost, der begrænser dig i at indtage natrium, sætte salt i vandet, når de udarbejder enhver pasta. Det er en fælles madlavning tip, det vand, pasta eller grøntsager er under forberedelse i bør smage ligesom saltvand.
 • Hvis salt er ikke din taske, men du stadig ønsker at tilføje nogle smag til disse nudler, kaste et laurbærblad i vandet for at indgyde dem med smag. Hvis du kan finde dem, friske laurbærblade arbejde langt bedre end tørre, jarred dem.

Soy Ost

Soja ost fremstillet af sojamælk. Dens cremet konsistens gør det let erstatning for creme fraiche eller flødeost og kan findes i mange forskellige varianter i naturlige fødevarer butikker. Produkter fremstillet med soja ost omfatter soja pizza.