Vegetarisk: Vegetar dagligvarer Tips

Har du, hvad der i din sæbe?

Store-købte sæbe er generelt lavet med "talg". Talg er en pæn måde at sige "afsmeltet animalsk fedt." Fordi FDA ikke mener, sæbe en kosmetisk, behøver ingredienserne ikke at blive videregivet til forbrugerne. På trods af dette, har nogle "sæber" frivilligt er offentliggjort deres ingredienser. (Jeg siger "sæbe", fordi de fleste af de såkaldte sæbe på markedet i dag er således muteret, at det ikke længere kan lovligt mærket sæbe. De er nu mærke sig selv "deoderant Bar", "Beauty Bar" og "Antibakteriel Bar. ")

Vi ved, at Irish Spring, Dove, Camay, Dial, og Lever 2000 ikke veganer, fordi de indeholder talg. Både Ivory og Jergens nægter at afsløre deres ingredienser, så du kan lige så godt krydse dem dem fra din liste. Og glem ikke Camay, Ivory, olie af Olay, og gejst alle test på dyr. Så hvad der er tilbage?

Din bedste chance er hjemmelavet sæbe (som er let tilgængelige i helsekost, nyhed, og online-butikker). Dr. Bronner-og glycerin sæbe anbefales generelt; Men vær forsigtig. Mange hjemmelavede og glycerin sæber indeholder skadelige farvestoffer og farvestoffer, som du sandsynligvis også ønsker at undgå. Bare fordi noget er hjemmelavet betyder ikke, det er sundt!

For at undgå at støtte fabrikken landbrug, sørg for at købe sæbe, der beskriver dets ingredienser. Der er mange overkommelige, sunde, veganske sæber til rådighed. Forsøg:

www.SustainableSoaps.com

www.HowardsVeganSoap.com

www.TomsofMaine.com/products/soap.aspx

Hvis du ønsker at lære at lave din egen sæbe, som mange mennesker gør i disse dage, er der en række af bøger, hjemmesider og gratis videoer med al den instruktion du har brug for. Forsøg:

www.How2MakeSoap.net

www.TeachSoap.com

www.youtube.com/watch?v=ORlegT0hGy0 (gratis Expert Village video serie kaldet "Hvordan laver Lye Soap")

Lagring på Spices

Køb urter og krydderier i løs vægt på naturlige købmandsforretninger vil spare dig et bundt. De sælges til en brøkdel af den pris, du betaler for en lille krukke i supermarkedet.

Valg Friske Grøntsager

At vælge de friskeste grøntsager mulige:

  1. Kig efter levende farver og glatte, lydefri overflader. (Køb ikke visne, mugne eller spirende grøntsager.)
  2. Lugt til en indbydende aroma, der er glædeligt.
  3. Føl for fasthed, søge efter og undgå slim på overfladen.

Valg Friske krydderurter

Når du køber friske krydderurter, skal du sørge for at tage et nærmere kig, før du køber. Bladene skal være buttet, ensartet farve, skinnende (men ikke voksagtig) og ikke visne eller beskadigede. Lugte dem for at sikre, at aroma er frisk og stimulerende, og du vil ikke blive skuffet med dit køb.

Hvor kan jeg købe Soy Products

De mere populære sojaprodukter såsom tofu, kød alternativer, sojasovs, sojamel og sojaolie, kan findes i supermarkeder. I naturlige og helsekost butikker vil du finde den største mangfoldighed af sojaprodukter. Asiatiske fødevarebutikker bære de fleste af disse sojaprodukter, der anvendes i Østasien. Flere produkter såsom tekstureret sojamel, tekstureret sojaprotein koncentrater soynuts og soynut smør kan fås gennem postordrekataloger.