Vegetarisk: Spise ude Vegetar Tips

Vegetarisk Dining

Hvis vegetariske måltider var svært at komme i hverdagens virksomheder vil det være umuligt for nogle mennesker at spise. Hvad de fleste mennesker ikke indser er, at let vegetariske måltider er faktisk let tilgængelige. Ejere og markedsføring ansatte i restauranter skulle være tåber for ikke at anerkende den stigende vegetarisme dag. Folk er mere sundhedsbevidste og vælger at leve en sundere livsstil.

Mange populære restauranter har tilføjet meatless burgere til deres menuer og endda udvidet deres salat menuer men hvis du skulle ske at finde dig selv på en restaurant, der gør ikke tilbyde vegetariske retter, tage et kig på kød-holdige entrees og afgøre, om de kan fremstilles som vegetariske retter i stedet. For eksempel kan en pasta skål blandet med grøntsager og rejer nemt gøres uden rejer. Du kan også bestille en bagt kartoffel med salsa eller en lille side rækkefølgen af ​​usaltet fries sammen med en middag roll, som næsten alle restaurant bærer disse elementer. Ved fast-food virksomheder, du måske være i stand til at improvisere ved at bestille en ost burger minus burger eller hvis du ikke spiser mejeri så kunne du prøve en tomat sandwich på en Bolle.

En anden mulighed, du måske ønsker at overveje, når madsted er at bestille en veggie wrap eller pita. Der er mange sandwich butikker og cafeer derude, der tilbyder et bredt udvalg af meatless sandwich og wraps med velsmagende fedtfattige saucer. Hvis der i en snæver vending, kan du altid finde en sandwich, der sædvanligvis tilberedt med kød i det og bede sandwich maker at forlade kødet ud. De fleste steder er glade for at forpligte og måske endda sænke prisen, fordi du ikke OPTEN at have kødet.

Restaurant Ingredienser

Som forbruger har du ret til at vide, hvad du spiser og købe, så du skal ikke føle sig dårligt om at spørge. Restauranter er der for at tjene dig. Altid være venlig i den måde, du spørger, men du skal have noget problem på de fleste restauranter få serveret et måltid overensstemmelse med netop din smag eller værdier. Det kan være med til at forhøre sig om ingredienser som nogle fødevarer har "skjulte" animalske ingredienser, som du måske ønsker at undgå.

Spisning ved sociale arrangementer

Før deltage i en catered begivenhed såsom en fest, bryllup eller banket, tale med værten før tid om din kost. Cateringvirksomheder kan og vil normalt give et vegetarisk måltid, men bliver nødt til at vide på forhånd.

Hvis begivenheden er på en restaurant, kan du ringe til restauranten eller hotel køkken til at anmode om en vegetarisk måltid og velkommen til at foreslå en skål, du ved, du kan spise, og at køkkenet er sandsynligvis vil være i stand til at gøre. For eksempel de fleste køkkener har ingredienserne til at gøre pasta primavera eller en stor bagt kartoffel toppede med dampede grøntsager. Hvis du vil have middag på en persons house, fortælle dem, at du er en veganer eller vegetar, før der indgås gå eller bringe en "just in case" vegetarmad skål for dig selv.

På grill bare tage din egen meatless burger eller hotdog at smide på grillen. Du kan også gøre veggie kabobs med friske grøntsager og marineret tofu eller tempeh.

Dining Out Dairy-Free

Når du spiser ude, kan du bede om mejeriet at stå ud af mange opskrifter. Prøv at bestille en pizza indlæst med veggies, og springe den fede ost. ITs lækker! Eller, for at næste burrito uden ost og You'LL være lige så tilfredse som nogensinde.