Vegetarisk Morgenmad: 4 tips om, hvordan man spise en fuld afbalanceret måltid

Hvis du er vegetar, er meget vigtigt at spise morgenmad. Morgenmad er et let måltid for dig at bestanden op på essentielle næringsstoffer til din krop. Spise en afbalanceret vegetarisk kost kan tilbyde mange fordele i forhold til typiske amerikanske kost, men ironisk nok nogle vegetarer faktisk ikke nyder grøntsager. I stedet nogle vegetarer bliver "carbivores" og fylde op på bagels og kager. Du kan ikke overleve på kulhydrater alene. Hold læsning for at opdage 4 tips om, hvordan man spiser en fuld balanceret vegetarisk morgenmad.

1. Medtag Æg

Æg er en rig kilde til protein og B-vitaminer. Fordi den vegetariske kost er lav i kolesterol, kan du spise æg næsten hver dag, hvis du ville. Spise to eller tre store æg til morgenmad er en sund del af en afbalanceret vegetarisk morgenmad. For at få ekstra ernæring, prøve at lave en omelet med schweizisk chard, grønkål eller spinat. Disse grøntsager er høje i jern og supplere æg godt.

Grøntsager indeholder også calcium, som kan passe perfekt ind i de vegetariske ernæringsmæssige retningslinjer. Majroer, Collard greens og rabarber har de højeste mængder af calcium per portion. Tofu opskrifter kogt med tofu lavet med calciumsulfat giver en stor kilde til calcium. Bare en halv kop tofu lavet med calciumsulfat kan indeholde så meget som 430 mg calcium.

2. Stedfortræder Tofu

Du kan gøre næsten enhver Morgenmad kød vegetar ved at bruge tofu. Du kan sæson tofu nogen måde du ville sæson andre Morgenmad kød. Tofu har ikke en smag af sin egen; det absorberer smag det er kogt med. Hvis du ikke har tid til at lave mad, moderne helsekost butikker bære forskellige tofu baseret pølse eller bacon alternativer (forkogt). Hvis du er en veganer, kan du også bruge tofu i stedet for æg i en omelet eller kapløbet. Tofu er højt proteinindhold, calcium og jern.

3. Prøv Yoghurt

Et område, hvor vegetarer kan løbe ind ernæringsmæssige mangler er calcium. Som du sikkert ved, kan en mangel på calcium bidrager til osteoporose. En enkel måde at forbedre en calciummangel er at spise en kop yoghurt til morgenmad. For en mere afbalanceret morgenmad, blandes ½ kop dine foretrukne bær med din yoghurt. Du kunne også omfatte nogle hørfrø granola, som er rig på Omega 3 fedtsyrer (som for det meste findes i fisk og vigtige for vegetarisk kost). Mange forarbejdede yoghurt indeholder gelatine, et dyr biprodukt, så gå til en naturlig yoghurt og læse ingredienserne.

4. Brug hele hvede

I stedet for at spise simple kulhydrater, ligesom donuts eller andre kager, så prøv at spise hele hvede for mere afbalanceret ernæring. Hele hvede holder dig føler fuld længere end forarbejdede, sukkerholdige kulhydrater. Hele hvede indeholder også flere næringsstoffer som protein og zink, der er vigtige, især for vegetarer.

Bliver vegetar, kan være en del af en sund livsstil. Sørg for at du spiser en afbalanceret morgenmad til at starte din dag med næringsstoffer, der vil efterlade dig følelsen tilfreds og energisk.