Vegetarisk: Kød Alternativer Tips

Eksperimenter med stedfortrædere

Der er utallige soja og vegetabilsk baserede kød erstatninger på markedet, som vil gøre din overgang til meatless billetpris et stykke kage. Du kan købe frosne erstatninger hakket oksekød eller pølse til brug i tacos, sjusket Joes, chili og lasagne. Du kan også finde mange sorter af veggie burgere, meatless hotdogs, vegetar deli skiver, og andre kød udskiftninger for at tilfredsstille ethvert ønske, du måtte have for nogle af disse "komfort fødevarer".

Tofu Burgers med smag

Hvis du mener, at tofu burgere er intetsigende utilfredsstillende, mener igen. En tofu burger vil være lige så flavorful eller unflavorful som du gør det. Leder du efter en god idé? Prøv at lave nogle lækre røget tofu burgere, der vil efterlade ikke plads til klager. Før du går i gang, grill nogle faste tofu i Mesquite chips i 20 til 30 minutter. Følg derefter opskriften nedenfor:

 • ¼ kop fint hakkede peberfrugt
 • 2 spsk finthakket løg
 • 2 fed hvidløg, hakket
 • 1 ½ spsk mørk sesamolie
 • 4 ounce af cremini svampe, fint hakkede
 • ¼ jalapeño peber, hakket
 • 1 spsk reduceret natrium sojasovs
 • Røget tofu
 • ½ kop kogte brune ris
 • 2/3 kop unseasoned tørre brødkrummer
 • Salt og peber, at smage
 • 1 æggehvide
 • Oriental-flavored madlavning spray
 • Hele hvede hamburger boller
 • 1 rødløg, skåret
 1. Svits det peberfrugt, hakket løg, hvidløg og jalapeno chili i sesamolie indtil de er møre (ca. 5 minutter). Tilføj svampe og sojasauce og sauter i 3 til 4 ekstra minutter. Fjern fra varmen.
 2. Rør tofu, ris og rasp i blandingen og smag til med salt og peber. Bland æggehvide og form "Burger" former.
 3. Spray en stor gryde med madlavning spray og kød på medium indtil varm. Spray toppen af ​​"burgere" med madlavning spray og drej indtil kogt og brunet på begge sider.
 4. Serveres på boller med snittede løg.

Sandheden om protein kombinere

Ifølge ernæringsekspert Bonnie Minsky, bør vegetarer forbruge på leart en eller to gratis kerner hver dag. I sin bog, Ernæring i en nøddeskal, "forklarer hun, at Ezekiels Brød er en ideel bibelsk eksempel på planteprotein kombinere. Også, i modsætning til den gængse opfattelse, bønner og korn behøver ikke at blive indtaget sammen, men kan indtages på ethvert tidspunkt inden for en 24-timers periode.

Substitution Kød

Når du sætter kødet i din opskrift med plantebaserede ingredienser, bør du forvente det færdige produkt til at se og smage anderledes end da det blev gjort med kød. Forskellen er ikke nødvendigvis bedre eller værre, bare anderledes. Det kan tage nogle få bruges til, men med tiden kan du foretrækker den nye version.

Tofurkey italiensk pølse

Hvis du har læst min LifeTips bog, du ved jeg elsker noget med Tofurkey! Disse er de eneste tofu-baserede kød erstatninger på markedet (de fleste er baseret på usunde, forarbejdede soja mutationer som "sojaproteinisolat," "sojaproteinkoncentrat," "tekstureret vegetabilsk protein" eller "hydrolyseret vegetabilsk protein".)

Når de fleste mennesker tænker på Tofurkey, de tænker på falske kalkun. Men denne italienske pølse ved Tofurkey er en total home run. Det indeholder 50% mindre fedt end typiske svinekød Italisn pølse. Også Tofurkey pølse har ingen kolesterol, mens svinekød pølse normalt omkring 65 mg. En portion (som er en link) indeholder 29 gram protein ... og er lækker!

Tofurkey anvender ikke-genetisk modificerede sojabønner og andre ikke-genmodificerede ingredienser. Pølser indeholder soltørret tomat, basilikum, hvidløg og andre krydderier! Smagen er uovervindelig og meget frisk. Plus, de gør stor Hotdog erstatninger. Få flere oplysninger på www.Tofurkey.com.

Du kan ikke tabe, når du laver mad disse Tofurkey italienske pølser. Kog dem skåret op i bide stykker på størrelse (min præference) eller som de er (i links på størrelse med hotdogs). Du kan grille dem på en lav temp i stegepande (de brune hurtigt). Skær dem op i en veggie æg kapløbet. I modsætning til mange andre falske kød, disse pølser ikke at blive over-cooked at undgå at blive mooshy. Ligesom dyr kød, når de er gyldne brune, de er gjort.

God fornøjelse!

Soy Kød Suppleanter

Kød alternativer fremstillet af sojabønner indeholder sojaprotein eller tofu og andre ingredienser blandes sammen for at simulere forskellige slags kød. Disse alternativer kød sælges som frosne, på dåse eller tørrede fødevarer. Normalt kan de anvendes på samme måde som de fødevarer, de erstatter. Med så mange forskellige alternativer til rådighed for forbrugerne kød, varierer den ernæringsmæssige værdi af disse fødevarer betydeligt. Generelt er de lavere i fedt, men læse etiketten for at være sikker. Kød alternativer lavet af sojabønner er gode kilder til protein, jern og B-vitaminer.

Proteinkilder

Nødder er en vidunderlig kilde til protein, og de kan faktisk sænke kolesteroltallet. Prøv også at lave mad med quinoa, en hurtig madlavning gammel korn fuld af særlig høj kvalitet protein.

Too Much Protein

De fleste mennesker i de udviklede lande spiser for meget protein (ofte fordoble den anbefalede mængde). Højt proteinindtag kan føre til calcium tab og knogleskørhed. Det bidrager også til høj kolesterol, hjertesygdom og nyresygdom.

Tilføj Pulveriseret Tofu for Vegan Protein

For ekstra protein i din kost, tilføje 1/2 en pakke af Silken tofu til smoothies eller røre-frys. Ingen vil bemærke forskellen.

Forskelle i Tofu Konsistens

I fremgangsmåden til fremstilling af tofu, er varm sojamælk blandes med et koaguleringsmiddel til dannelse af en ostemasse. På dette stadium, er blød tofu hældes direkte i emballagen. For mellemstore til ekstra fast tofu, er ostemassen hældes i en støbeform, dækket med bomuld, presset til at danne en blok, klippe og derefter pakkes. De teksturer af hver type tofu variere meget, og hver har specifikke anvendelser i opskrifter.

Begræns dit Protein

Det er bedst for de fleste mennesker til at begrænse deres proteinindtag til 70 gram om dagen. De fleste mennesker, der spiser kost, centrum på kød og masser af mejeriprodukter overstiger dette niveau.

Grillet Tofu

For en velsmagende variant af tofu, prøv at grille det på din grill. Tryk fast eller ekstra fast tofu i 30-60 minutter for at fjerne overskydende fugt. Pensl med en blanding af sojasauce og sesamolie og grill, basting med den samme blanding, indtil brunet, cirka 5 minutter på hver side. At forhindre din tofu fra stikning, børste din grill generøst med olie på forhånd.

Ved at trykke Tofu

At trykke tofu, og fjern overskydende vand, fjern tofu fra emballagen og læg den på en middag plade. Placer en anden plade af samme størrelse over tofu og vægt den ned med 2-3 dåser eller lignende vægt. Tryk på tofu i ca 15-20 minutter. Kassér væsken og gå videre med din opskrift.

Pressed Medium Tofu

Mange opskrifter kræver presset medium tofu. Den glathed medium tofu er gavnlig, men vandindholdet kan være for høj. Derfor skal tofu presses før brug for at fjerne overskydende vand og forhindre væsken fra gråd og forårsager din parabol til at være klæg.

Silken Tofu

Silken tofu er især silkeagtig i strukturen. Ligesom andre tofu på markedet, det spænder fra blød til ekstra-firma. Silken tofu hældes direkte i en aseptisk kasse og kræver ingen køling før åbning.

Hvor finder sojaprodukter

De mere populære sojaprodukter såsom tofu, kød alternativer, sojasovs, sojamel og sojaolie, kan findes i supermarkeder. I naturlige og helsekost butikker vil du finde den største mangfoldighed af sojaprodukter. Asiatiske fødevarebutikker bære de fleste af disse sojaprodukter, der anvendes i Østasien. Flere produkter såsom tekstureret sojamel, tekstureret sojaprotein koncentrater soynuts og soynut smør kan fås gennem postordrekataloger.