Vegetarisk: Fordele ved en vegetarisk kost Tips

Lever længere ved at spise Veggies

Vil du have en bedre chance for at opretholde en sund kropsvægt, når du bliver ældre? Bliv vegetar. Det var blevet bevist, at vegetarer har meget hurtigere stofskifte end kødspisere. I den uundgåelige opbremsning af stofskiftet med alderen, der resulterer i vægtforøgelse, vegetarer har en stor fordel.

For nylig blev en undersøgelse, der viste, at vegetarer har hvilende stofskifte (RMR), som er 11% højere end RMR er af nonvegetarians. En øget RMR vil give en person til at forbrænde fedt og kalorier en masse hurtigere end gennemsnittet. På den anden side vil en lavere RMR øge risikoen for at blive overvægtige og udvikle alvorlige helbredsproblemer, der er relateret til at vægte spørgsmål (som diabetes, hjertesygdomme og slagtilfælde). Så ved blot at erstatte hver kødret med en velsmagende vegetariske skål kan du faktisk øge både din livskvalitet og dit levetid.

God grund til at fjerne kød

Vidste du, at fjerkræproducenter og svineproducenter rutinemæssigt bruger arsen som en vækst stimulerende for dyrene? Mærkeligt nok føderale lovgivning tillader brugen af ​​arsen i kommerciel dyr hæve. Tricket er, at regeringen fastsætter, at kommercielle husdyrbrugere skal stoppe tilføje arsen til dyrefoder mindst 5 dage før slagtning, så arsen restkoncentrationer vil nå en juridisk niveau, der er godkendt af FDA (0,55 ppm).

Sandheden er imidlertid, at flere undersøgelser viser, at mange opdrættere ikke overholder disse regler. Faktisk USDA vurderer, at omkring 16% af landets fjerkræ forsyning indeholder niveauer af arsen, der er over den lovlige grænse. Gør din krop en tjeneste og springe de kødmel; behandle din krop til vegetariske entrees stedet.

Vegetarisk kost kan forebygge impotens

Rigtige mænd er vegetarer! OK, måske ikke alle rigtige mænd er vegetarer, men en af ​​de største fordele ved en vegetarisk kost for mænd er, at det kan hjælpe med at bekæmpe impotens. Tro det eller ej, blev det bevist, at en kost med et kød base, der er højt indhold af fedt, kan bremse en mands seksuelle appetit.

Fed mad som kylling fingre og bacon cheeseburgers forårsage en højere kropsfedt niveau, som mindsker testosteronniveauet - det kan øge chancerne for impotens. Grunden? Masser af fedt kan tilstoppe arterierne, herunder arterier, der pumper blod til penis. Arterielle blokeringer er en stor bidragyder til impotens problemer i dag.

Så gutter, næste gang du cruising gennem den fastfood drive-through, viderebringe cheeseburger og vælge en salat eller yoghurt parfait i stedet.

Spise Veggies kan hjælpe dig til at bo godt

Forsøger du at finde ud af nogle af fordelene ved en vegetarisk kost? Hvad med dit helbred? Bortset fra det faktum, at der efter en vegetarisk kost kan hjælpe dig med at holde lean, kan det også styrke dit immunforsvar. Frugt og grøntsager er høj i C-vitamin og beta-caroten, som begge er ting der hjælper immunitet.

Vegetarer påvise, at de har meget stærkere immunforsvar som følge af deres kost. Og de seneste undersøgelser i Tyskland, som sammenlignede blodet af mandlige kødspisere til at mandlige vegetarer fandt, at vegetarer "hvide blodlegemer var dobbelt så effektiv mod tumorceller. Spis godt og bo godt ved at følge en lækker og sund vegetarisk kost.

Spring Disse menopausale symptomer

Kære, kære, vi alle frygter det ... den store "M." Overgangsalderen er ikke noget, som nogen af ​​os ser frem til, men vidste du, at en kæmpe vegetarisk fordel er, at en meatless kost kan bekæmpe menopaual symptomer. Der er mange ubehagelige symptomer forbundet med overgangsalderen, såsom hedeture, søvnløshed, depression, væskeophobning, vægtøgning, humørsvingninger, og tab af seksuelt begær (yikes!)

En undersøgelse blev faktisk udført hvor 15.000 kvinder blev udspurgt om deres personlige erfaringer med overgangsalderen. Vegetar kvinder rapporterede at have langt færre symptomer end kvinder med kød i deres kost. Forskerne mener, at årsagen er, at planter indeholder naturlige østrogener (der er en sammenhæng mellem faldende østrogen niveauer og øgede menopausale symptomer). Forbruge mere frugt, grøntsager og korn rent faktisk kan begrænse den dråbe østrogenniveau.

Vegetarisk kost kan Reducer dit kolesteroltal

Vil du have en kolesterol-fri kost? Nå, min ven, grøft kødet. Der er ikke én frugter eller grøntsager, der indeholder enhver kolesterol; Det er en kendsgerning, at kolesterol kun kommer fra animalske kilder. Husk, at hver gang du spiser en meatless parabol du laver din krop en tjeneste og det vil ende med at takke dig i det lange løb med bedre helbred.

Derudover kan øge mængden af ​​havreklid eller bønner i din kost drastisk nedsætte kolesterol aflæsninger (et dagligt indtag på havreklid, som er lidt mere end en kop eller en daglig indtagelse af 1/2 kop kogte bønner er blevet proken at reducere kolesterol med 20%). Prøv at spise suppe kopper fyldt med bønner eller prøve nogle store vegetariske chili blandinger.

Høste fordelene af en vegetarisk kost Monetære Wise

Har du lyst til at have nogle ekstra kontanter i lommen? Hvem kan ikke ?! Ifølge undersøgelser, er mennesker, der lever på vegetarisk kost høste økonomiske fordele venstre og højre. En gennemsnitlig amerikansk familie tilbringer en anslået $ 4000 om året på kødprodukter. Kan du forestille dig hvor mange penge du kan spare, hvis du helt skære kød ud af din kost?

Forestil alle de ekstra ting, du kan købe, hvis du årligt var at sætte en ekstra $ 4.000 i banken. Og ikke kun vegetariske måltider koster mindre end kød, men de koster kroppen mindre også. Mange kød er fyldt med mættet fedt, kemiske tilsætningsstoffer, nitrater, kolesterol og hormoner, alle ting, der tager en vejafgift på kroppen. På den anden side, vegetariske fødevarer pumpe kroppen fuld af vitaminer og næringsstoffer, der kan forbedre den generelle sundhed - tilføje, at up!

Vegetar Foods ved hånden

En stor vegetarisk fordel i dag, er, at vegeatrian retter ikke smager ligesom de er gode for dig - de bare smager virkelig godt! Mange mennesker har fanget på det faktum, at det at være vegetar er bebeficial for dit helbred, som har resulteret i en fremkomsten af ​​store vegetariske opskrifter. Desuden er bekvemmelighed blevet et stort problem så godt.

Lad os se det i øjnene, vi er alle travlt, og der er dage, hvor vi ikke har tid til at piske noget op fra bunden. Mange vegetariske fødevarevirksomheder, ligesom Fantastic Foods, anerkender dette faktum, og som et resultat, de sælger færdigpakkede vegetariske måltider og blandinger, som du kan kaste sammen på få minutter. Forberedelse meatless måltider har aldrig været så nemt!