Vegetarisk: fedtfattig mad Tips

Spis fedtfattig og ikke spiser for meget

At blive vegetar er en virkelig smart valg. Frugt, grøntsager og korn er fødevarer med et naturligt lavt fedtindhold, og øge dit indtag af disse elementer kan gøre underværker for din kost. De fleste frugter og grøntsager er fedtfri (med undtagelse af avocado, oliven, og kokosnødder.)

Pasta og brød er almindeligt lavt fedtindhold samt men det er vigtigt at læse etiketter for at være sikker. Ud over at læse etiketter og gøre smart fødevarer beslutninger, være opmærksom på præcis, hvor meget du spiser. Portionsstørrelse er vigtig. Uanset hvor sund noget overindulging kan virke mod hensigten.

Forberedelse til Fedtfattig madlavning

Ønsker at spise fedtfattig mad? Tricket er under udarbejdelse og madlavning smart. Her er nogle gode tips til at hjælpe dig med at få på vej til at gøre den bedste lave fedtindhold vegetariske retter mulige:

 • Køb et flot sæt overkommelige non-stick køkkengrej.
 • Købe et par meget populære fedtfattige vegetariske kogebøger til at finde inspiration
 • Opbyg din krydderihylde.

En af de bedste tips om madlavning fedtfattig er at sikre, at du ikke får keder sig og tilføje krydderi vil holde ting interessante.

 • Hold altid madlavning spray på hånden.
 • Brug olivenolie til madlavning, så ofte du kan. Det tilføjer smag og er sundere.
 • For sauteeing, brug en teskefuld olie og sprede det i panden med en wienerbrød pensel. Hvis behøver kun at let pels panden med olie, skal du bruge en spray flaske i stedet.
 • Køb en stor wok og rør steger ofte. Du kan nemt lad det stege i vand eller en vegetabilsk bouillon med uden at påvirke smag.
 • Tykkere saucer med mælk eller, hvis du ikke spiser mejeriprodukter, brug ÅÅ blender til at blande bouillon med mel.

Pep op Tofu

En af de bedste fedtfattig mad begunstiget af vegetarer er tofu. Det gode ved tofu er, at det er så alsidigt. Mange mennesker er slået fra af tofu, fordi det ikke har meget af en smag. Ironisk nok, det forhold, at tofu mangler smag er en af ​​dens bedre funktioner. Skønheden i tofu er, at det nemt absorberer smag. Du kan gøre din tofu hvad du ønsker det skal være.

Her er en rigtig god idé: Forbered en tofu salat på samme måde, som du ville forberede tun, æg eller kylling salat. Til at begynde, afløb tofu og smuldre det i en skål. Tilføj mayonnaise, Dijon sennep, gulerødder, forårsløg, pickles, og hakket selleri. Pisk alle ingredienserne sammen og spise dem på en sandwich eller i et pita. Og hvis du har madrester og ønsker lidt sort smide nogle hakkede tomater og modne oliven ind i blandingen og tjene over en seng af salat, tilføje nogle mørk sesamolie og ristede pinjekerner til top det.

Fjerne fedt

Fedtfattig vegetariske måltider og opskrifter er store, men ved du, hvad der er bedre? Fedt fri vegetariske opskrifter! Som du sikkert ved, mange vegetariske fødevarer er naturligt fedt fri. Søg på internettet eller tjek nogle store fede gratis kogebøger for ideer til, hvordan man kan gøre fedt fri retter.

Her er en fantastisk opskrift på en fedt fri pasta bage til at starte med:

 • 1/2 lb. hvede pasta
 • 4 æggehvider en tilsvarende mængde æggehvide mælkeerstatning
 • 1/3 kop fedtfri parmesanost
 • 2 store tæt skiver Portobello svampe
 • 3/4 kop Soy-baserede "kød" opløsningskonflikter
 • 2 spsk balsamico eddike
 • 1 fed hvidløg, hakket
 • Vand eller vegetabilsk bouillon
 • 1 kop fedtfri hytteost
 • Fat gratis Spaghetti Sauce
 • Fat gratis Mozzarella ost, at smage

Til at begynde, sauté svampe, "kød", og hvidløg i balsamico, tilsætning af vand eller bouillon til blandingen for at forhindre det i at tørre ud (indtil svampe er kogt) derefter give væske til at fordampe. Forbered spaghetti henhold til de anvisninger, afløb og derefter kombinere med æggehvider og parmesanost.

Sæt spaghetti blandingen i en stor gryde (pie pander fungerer bedst) og sprede det jævnt i hele panden. Spred hytteost over Noodle skorpe, og derefter sætte champignon blandingen på toppen. Put nok spaghetti sauce over de andre ingredienser til at dække dem. Bag hele blandingen ved 350 grader i 20 minutter. Drys mozzarella ost på toppen i 5 yderligere minutter (indtil osten smelter). Lad kagen køle af, før servering.

Spis lys, selv Out

Finde fedtfattig mad, når du er spisning er ikke altid nemt. Det ser ud til, at de fleste restauranter ikke skaber menuer med fedtfattig diners i tankerne, så kan der ikke være en masse muligheder. Vil du se, hvad de har at tilbyde? Søg i menuen for særlige "fedtfattig" sektioner eller karakteristiske kendetegn, der angiver sundere retter.

Hvis det kommer til stykket, ikke være genert; bede servitrice til at give dig nogle fedtfattig vegetariske anbefalinger fra menuen. Hvis der virkelig ikke nogen god indstillinger, så spørg hvis kokken kan ændre noget så du. De fleste restauranter vil være glade for at forpligte og du vil sandsynligvis være i stand til at få det store salat sans hønen eller den store pasta skål uden den tunge fløde. I sidste ende, vil du sandsynligvis ende upwith noget at opfylde dine behov.

Madlavning typografier gøre hele forskellen

Du tror måske, at alle vegetariske opskrifter er fedtfattig vegetariske opskrifter, men det er bare ikke rigtigt. Overholde en vegetarisk kost kan være et sundt liv beslutning, men hvis du ønsker det skal være virkelig lavt fedtindhold, koge det korrekt. Den måde, du forberede noget gør hele forskellen i verden.

Selv de sundeste fødevarer kan være kost mareridt, hvis de er voldsramte og stegt eller iblødsætning med smør eller olie. For at forberede lavere fedtindhold retter prøve dampning, lynstegning, og bagning med et minimum af olie.