Vegetarisk: Etniske & International Foods Tips

Vegetar Thai Dishes

Når det kommer til at spise og forberede vegetariske billetpris, er nemme at komme af International mad opskrifter. Nogle af de bedste omfatter thailandske opskrifter. Mange thailandske retter tilberedes med korn, flavorful grøntsager og spændende saucer. Her er en lækre opskrift på flavorful Thai stegte ris:

 • 3 kopper kogte ris
 • ¼ kop hakkede babymajs
 • ½ kop hakkede ananas
 • ¼ kop tomat, skåret i tern
 • ½ kop kidneybønner, kogte
 • 1 spsk groft hakket hvidløg
 • ¼ kop hakkede lange bønner
 • 1tablespoon sojasovs
 • 3 spsk vegetabilsk olie
 • ½ tsk salt
 • 5 grønne chili, skåret i små stykker

Til at begynde, varme olien i en wok. Når olien er varm, steg hvidløg, indtil det er aroma frigives. Dernæst tilsæt kidneybønner, baby majs, lange bønner og ris og lad det stege, indtil alt er blandet jævnt. Derefter tilsættes ananas og tomat. Sæson fadet med at sojasauce, salt og grønne chilier og tjene varmt.

Veggie Sushi

Vegetar etniske fødevarer er lige ved hånden på daglig basis. En af de største diller i Amerika i dag er sushi. Være sikker på, vil du ikke nødt til at køre langt for at finde en sushi skål nær dig, som de er ganske populære i dag. Når de fleste mennesker tænker på sushi de tænker på rå fisk. Sandheden er dog, at der er mange vegetariske sushi indstillinger. Der er utallige ruller, der kun indeholder grøntsager. Desuden de fleste japanske restauranter tilbyder et udvalg af meatless salater samt vegetariske forretter (som veggie tempura). Se, hvad din lokale japansk restaurant har at tilbyde. Og spørg servitrice og kokke til at foreslå deres foretrukne vegetariske retter!

Scrumptious Indian Cuisine

Hvis du skulle til at rejse til Indien, du vil finde mange en stor vegetar international ret. Hvis du ikke har den luksus at rejse i hele verden for at opsøge spændende vegetariske retter, men du kan nemt forberede dine egne indiske retter i dit køkken. En god bid af indiske retter er meatless og alle indiske køkken er gennemsyret af flavorful og aromatiske krydderier, indgyde selv blandest af fødevarer med smag. Prøv denne uimodståelige indiske opskrift på kartofler og birkes:

 • Store kartofler skrællet og kubik
 • Spiseskefulde birkes, ristede
 • Hele tørre røde chilier
 • Grønne chili
 • ½ tsk gurkemeje pulver
 • Spsk olie
 • ½ dl vand
 • Salt
 • Frisk koriander, hakket

Til at begynde, slibe de birkes sammen med de grønne chili og et par spiseskefulde vand for at skabe en fin pasta. Sæt til side. Heat halvdelen af ​​olien i en gryde i ca. to minutter, indtil meget varme. Dernæst lavvandede Steg kubiktallet kartofler i partier på medium varme, indtil de er brunet lidt. Derefter dræn på papirservietter og der er afsat.

Varm den resterende olie i den samme gryde, du brugte og tilføje hele røde chilier og gurkemeje pulver. Steg ingredienserne kort derefter tilføje birkes pasta og steg i lidt endnu på en medium-lav varme i cirka fem minutter, indtil der ikke er olie på panden s sider.

Endelig tilsættes de stegte kartoffel terninger og blandes. Derefter tilsættes vand og salt. Og røre. Dæk gryden og holde ved svag varme i yderligere femten minutter (indtil kartoflerne er bløde). Pynt med koriander

Middle Eastern Vegetarisk Made Simple

Leder du efter fantastiske vegetariske mellemøstlige køkken? Kig ikke længere end din købmand hylde til at finde en stor international mad fad. Fantastic Foods tilbyder en bekvem Falafel mix, der er så let at forberede, at nogen kunne trække det ud i minutter. De fleste store købmandsforretninger og helsekost butikker bære dette emne og mange andre internationale lækkerier fra hele verden. Hvis du vil gøre falafels, kan du ikke tjene dem uden den traditionelle Tahini sauce. Pisk op denne nemme opskrift og starte betjener:

 • 1 kop sesameTahini
 • 1/2 kop vand
 • 1/2 kop citronsaft
 • 3 fed hvidløg
 • 1/2 tsk salt

Læg alle ingredienserne sammen i en foodprocessor og processen indtil du opnår den ønskede konsistens for sauce.

Lær af Buddha

Leder du efter store vegetariske etniske køkken indstillinger? Tænk kinesisk. Kinesisk mad har længe været ramt af buddhismen. I virkeligheden er der en hel linje af kinesiske vegetariske retter, der er udviklet i løbet af de sidste 2000 år. Hvad er endnu bedre for vegetarer i Amerika og Kina både er, at mange kinesiske restauranter specialiserer sig i buddhistisk mad. Der er endda nogle restauranter, der har en helt vegetarisk menu endnu indarbejde imiterede "kød", der ligner kød findes i almindelige kinesiske retter i deres entrees. Du kan få alt fra falske kylling og oksekød til efterligning blæksprutte og hummer. Den eneste fangst er, at disse restauranter har tendens til at sælge deres måltider på en lille højere pris end dine daglige run-of-the-mill kinesiske restauranter.

International er Easy

Hvis du ikke har noget imod gentagelse, en af ​​de bedste måder at opretholde en vegetarisk kost er at finde 3 eller 4 retter, som du nyder, og at rotere dem og kog dem med små variationer. Hvis du har en kerne menu vil du altid have måltid indstillinger. International mad, som kinesisk og spansk køkken, er blandt de letteste vegetariske retter til at forberede. Hold ting som dåse bønner, salsa, frosne grøntsager, koriander, tortillas, taco skaller, og soja smuldrer rundt for at gøre en lang række spanske retter. Og holde ris, frosne stir-fry grøntsager, dåse vand kastanjer, og diverse asiatiske saucer rundt for at forberede asiatiske køkken til enhver tid.

Fransk køkken

Spise internationalt køkken, når du følger en vegetarisk og gluten fri kost behøver ikke at være en udfordring. Når på en fransk restaurant, overveje at bestille Salad Nicoise (uden tun), Mesclun de Salade (blandet grøn salat) Asperge a la Vinaigreet (Asparges salat) eller Artichauts a la vinagrette (Artiskok salat). Nogle salater kan komme med croutoner (den franske er store på brød), så sørg for at spørge din server at forlade dem fra din salat! Mange franske restauranter tilbyder også vegetabilske supper som Bisque (Cream Soup) og Vichyssoise (kartoffel Porre suppe) og vegetabilske gryderet (Ratatouille) så godt, men de kunne gøres med kylling eller oksekød materiel, så spørg din server. En anden mulighed kan være Les Omelettes (Omelettes), som kan gøres med friske grøntsager og ost. Også, de fleste franske restauranter serverer en ost plade til dessert kaldet Assiette de Fromage, som du kan bestille som en appetitvækker eller som en del af din hovedret. Endelig er der Haricots Verts (fransk grønne bønner) og pommes frites (pommes frites). For stegte fødevarer, så husk at spørge din server, hvis fries er kogt i samme fryer som paneret elementer - hvis ja, kan din fries ender forurenet med gluten! Bon appetit!