Vegetar Opskrifter

Vegetar Opskrifter

At vælge at være Vegetarisk

Folk vælger vegetariske opskrifter til mange årsager: sociale eller religiøs overbevisning, sundhedsmæssige betænkeligheder, tilgængelighed og smag. På trods af en stigmatisering af at være kedelig eller uappetitlig, vegetariske retter er lige så forskellige som opskrifter med kød. Vegetar entrees omfatter:

  • Pies
  • Salater
  • Kød-Erstat retter (spotter)
  • Soufflés
  • Tærter
  • Supper

Nøglen til at vælge en vegetarisk skålen er at vælge, hvilken grad af vegetarisme fungerer bedst for din familie. Vegetar opskrifter er defineret som at bruge ingen kød eller kødprodukter, mens en veganer opskrift ville bruge nogen animalske produkter på alle, herunder mælk, ost eller æg. Afhængig af din kost og smagspræferencer kan enten vegetar eller veganer retter fungerer bedst.

Der er mange fordele ved at vegetariske opskrifter. Ikke alene skal de indeholder yderligere portioner frugt og grøntsager, men de er lavere i fedt end kødretter. Samtidig, grøntsager og frugter er væsentligt højere i de nødvendige vitaminer og mineraler end opskrifter, henholde sig til kød. Ikke-kødretter hjælpe lavere kolesterol, fremme vægtkontrol, og generelt føre til en sundere livsstil, når de indgår i en afbalanceret kost.

Vegetar opskrift Tips

Kvalitet er afgørende for vegetariske opskrifter. Ideelt, friske, i sæson grøntsager bør anvendes, og de skal undersøges nøje for den bedste konsistens, farve og smag. For at være sikker på du får forskellige typer af næringsstoffer, skal du vælge en regnbue af ingredienser: orange gulerødder, bladgrøntsager, røde tomater, gyldne squash osv Vær ikke bange for at eksperimentere med at bruge dine foretrukne frugter og grøntsager som erstatning i forskellige retter .

For at holde den sunde egenskaber vegetariske opskrifter, være omhyggelig med tilsat dressinger, saucer, og olier. Disse krydderier bør anvendes med måde, ikke kun på grund af deres negative sundhedsvirkninger, men også for at undgå overvældende smag af skålen.

Det er vigtigt at huske, at en vegetarisk opskrift er ikke kun en appetitvækkende måltid, men det kan også være en personlig og dybt spirituel beslutning for dem, der tror på en vegetarisk kost. Forsøg ikke at narre dem ved at tilføje kød eller kødprodukter til maden, og holde et åbent sind, når de forsøger nye fødevarer. Mens en ægte vegetar eller veganer livsstil ikke kan være for alle, et par ikke-kød opskrifter er en velsmagende og sund tilføjelse til enhver menu.