Vegetar: At blive Vegetar Tips

At blive Vegetarisk Gradvist

Så tanken om at blive vegetar synes tiltalende for dig, men du er lidt overvældet. Forsøger du at finde ud af præcis hvordan du bliver en vegetar? Hvis du ønsker at konvertere, men er ikke klar til at forlade kød kold tyrker, prøv gradvist skifter over.

Start med at fjerne kun én type kød fra din kost (som oksekød). Derefter, efter et stykke tid, drop anden. Og hele denne proces, begynder at indarbejde vegetariske måltider ind i din tidsplan. Start langsomt, har et par vegetariske måltider om ugen. Over tid, øge antallet af vegetariske måltider indtil alt kød er elimineret fra din kost.

De fleste mennesker har livretter, der nemt kan omdannes til meatless versioner. Disse kan være hjemmelavede måltider eller menupunkter på en restaurant som Spaghett med marinara sauce, grøntsager lo mein, og bønne burrito. Også, hvis du nyde vegetabilske lasagne, røre-stegte grøntsager, eller pasta primavera, kan du begynde din overgang ved at gøre disse måltider oftere. Desuden hente nogle store vegetariske kogebøger at lege med, så du kan holde måltiderne interessant med nogle spændende meatless retter.

Bliver vegetar behøver ikke at være kedeligt

Når mange mennesker hører ordet "vegetar" de tænker på Waif skinny mennesker indtager en diæt af selleri og gulerod pinde. Folk tror ofte, at overgive kød vil få deres kost til at blive intetsigende og kedelige. Alle disse ideer er falacies. Være sikker på, at begrænse dig selv til en vegetarisk kost ikke vil tvinge dig til at spise på kogt ris og spinkle salatblade hver dag.

Der er hundredvis af forskellige grøntsager, korn, bælgfrugter, nødder, frugter og frø derude. Så mange, faktisk, at det ville være umuligt for dig at exaust alle mulighederne. Du kan bruge ti nye spændende og lækre vegetariske opskrifter til at forberede hvert måltid fra nu indtil din hundrededel fødselsdag og du stadig ikke ville have oplevet alt det, den vidunderlige verden af ​​vegtarianism kan tilbyde din palle.

Vindende Atleter er vegetarer

Mange mennesker er afskrækket fra at blive vegetarer på grund af atletiske evner. Det er en almindelig misforståelse, at blive vegetar vil falde atletiske evner. Meget til det modsatte, hver gang du indtager et vegetarisk måltid du laver underværker for et organ. Korrekt ernæring kan og vil påvirke sportslige præstationer, så hvis en atlet vælger at gå den vegetariske rute, er det vigtigt, at der er tilstrækkelige mængder af energi og protein forbruges, så han eller hun stadig kan udføre.

Bliver vegetar atlet kan tage lidt mere planlægning end en person på en kød-baseret kost, men det giver også langt flere fordele. Vegetar atleter nødt til at sikre en indtagelse af næringsrige plantebaserede fødevarer. Prøv ikke at eksistere primært på stærkt forarbejdede og raffinerede kulhydrater som pasta, brød og saltkringler. I stedet omfatter bønner, tofu, nødder og grøntsager til at opfylde en athlete's ernæringsbehov. Med andre ord, spise en velafbalanceret, højt proteinindhold kost, og gør hver bid tæller. Den mindre forarbejdede fødevarer, jo bedre.

Der er mange vegetariske muligheder, der er nærende. Her er nogle muligheder:

 • Fuldkorn
 • Frugter
 • Grøntsager
 • Nødder
 • Frø
 • Bælgplanter
 • Mejeri
 • Soja produkter
 • Tofu

Utallige succesrige atleter er vegetarer, herunder olympiske løbere, karate nationale mestre, svømning verdens-record-indehavere og Mr. America bodybuilding mestre.

Vegetarer Beware

Selv om det er forholdsvis enkelt at få øje på animalske produkter i en liste over ingredienser, såsom gelatine, svinefedt, osteløbe, og animalsk fedt, den virkelige trick er at læse hver eneste etiket hver eneste bit af mad, du tænker på at købe. Du bør indse, at animalske produkter dukke op i nogle af de mest usandsynlige steder: frugt tærter, vegetabilske supper, påske slik ... listen er uendelig. Hvis dit mål er at undgå alle animalske produkter, gør det til en vane at søge ingrediens lister, før du tager en bid.

Forstå din grund til at blive Vegetarisk

Det er klart at forstå årsag (er), som du ønsker at ændre. Med veldefinerede mål og målsætninger, den ekstra indsats, der undertiden kræves til overgange kost livsstil vil ikke virke svært. Grunde til at ændre kan variere fra bekymring for miljøet, bekymringer om, hvordan dyr, der opdrættes til slagtning er rejst, religiøs overbevisning, eller ønsket om at leve et længere, gladere, sygdom frie liv. Definer dine egne grunde til at forsikre din succes.

Peer Pressure

Hvis du er ny til vegetarisme, kan du begynde at lægge mærke til lidt af gruppepres fra nogle mangeårige vegetarer, der er blevet veganere og presser dig sammen til at gøre det også. Du kan få denne følelse fra bøger, eller folk, du møder. Ignorer det, og sammenligne dig selv med ingen andre end dig selv. Vedtagelsen af ​​en vegetarisk eller delvis vegetarisk kost er en meget personlig beslutning. Gør hvad der er rigtigt for dig, og flytte i et tempo, der er behageligt for dig.

Fat Risk

Ved at gå vegetar, nogle mennesker ender erstatte en fed proteinkilde (rødt kød) med andre, såsom ost og sojaprodukter. I stedet planlægger måltider omkring bælgplanter og fedtfattig eller fedtfri mejeriprodukter, tilføjer bare nok af de fattier oste at give dem nogle krop og smag.

Eliminering Gas

Når du starter ud som vegetar, kan du opleve en stigning i gas. Din kroppens reaktion på din ændring i kosten er en meget almindelig og helt naturlige. Gassen sandsynligvis forårsaget af det høje fiberindhold i de fødevarer, du nu spiser - hvilket i øvrigt er godt for dit helbred. Bean-O desværre ikke sandsynligt være effektive, som det ikke er designet til at fjerne denne type gas, men er rettet mod sukkeret, der ikke kan fordøjes i nogle bønner. Derfor er det kun virker efter spise bønner og nogle grøntsager. Din krop vil tilpasse sig de ændringer i din kost med tid, og du vil være langt mere sundt på grund af det. Men hvis gassen er for meget af et problem for dig, kan du prøve at spise meget langsomt, tygge maden grundigt og undgå at sluge enhver luft. Aktiveret kul tabletter (fås uden recept) kan også give lindring for dig, når det tages før et måltid.

Food Diary

Holde en fødevare dagbog kan hjælpe dig med at kortlægge dine fremskridt som du vedtage en vegetarisk kost stil. Hold en log over, hvad du spiser i flere dage, som du starter din overgang. Seks måneder senere, gøre det igen. Sammenligne de to, og bemærk eventuelle ændringer. Må dette med jævne mellemrum at evaluere dine fremskridt og til at genkende, hvis du går i stå i en skure.

Forklare din holdning til andre

Hvis du befinder dig i den akavede situation at skulle forklare din beslutning om at være vegetar blot svare på et følsomt, ikke-fordømmende måde, og stadig meget ærlig. Uanset om du har lavet din overgang af hensyn til dyrene, miljøet, eller din egen sundhed, diskutere din rationale med dem, der måske spørge om dit valg.

Også til at lette spændinger blandt dem tæt på dig, så de vil forstå og respektere dine valg, så prøv at gøre dig selv mindre af en "ulempe" ved at bringe dine egne fødevarer til familie sammenkomster. Bring nok til at dele, så de kan smage, hvad du spiser, og disse fødevarer vil virke lidt mindre skræmmende. De kan endda blive enige om, hvor spændende det kan være at smage nye fødevarer.

Uddan dig selv

Hvis du har skiftet til en vegetarisk kost, men finde dig selv følelsen sulten, træt og irritabel, kan du ikke spiser nok. Nogle mennesker, der skifter overnight haven't havde tid til at finde ud af hvad de kan spise således de ender med at spise kun et par forskellige typer af fødevarer, som ikke giver nok kalorier eller næringsstoffer.

Du vil måske bruge lidt tid i den offentlige bibliotek og finde bøger om vegetarisk kost, hvor du vil lære de forskellige måder, du kan erstatte andre nutritous fødevarer til kød og mejeriprodukter (hvis du er veganer) og stadig være i stand til at vedligeholde din daglige kalorieindhold krav.

En anden god mulighed er at gå online, hvor der er flere steder såsom http://www.goveg.com/books.asp, der vil hjælpe dig i den rigtige retning.

Helst tidspunkt af året er et godt tidspunkt for at blive Vegetarisk

Du kan begynde at ændre dine spisevaner på ethvert tidspunkt af året. Om sommeren er der den fordel, at et væld af frisk frugt og grønt, og tendensen til at spise lettere, herunder salater eller en frokost af ost, frugt og brød. Om vinteren, there's komfort supper, gryderetter og bagte ting.

Gymnasier er Vegetarisk venligt

Hvis du er ved at starte college og er bekymrede, hvordan du vil være i stand til at holde fast i din vegetarisk kost her er nogle store tip til at hjælpe dig:

 • Hold altid nogle sunde vegetariske snacks rundt for at gnaske på i løbet af disse alle-nighters eller efter en nat af feste.
 • Tal med skolens spisesal direktører (de kan normalt findes omkring måltiderne, eller er til rådighed efter aftale) og diskutere måder at gøre din spisemuligheder mere vegetar-venlige.
 • Bed om, at de giver ting som sojamælk og veggie ost og veggie burgere og Portobello svampe ved grillen. Også bede dem tydeligt mærke alle fødevarer markeringer som "vegetar" eller "ikke-vegetar" (de kan nemt bruge et system, hvor de sætter en "V" ved siden af ​​etiketten på hver vegetarisk indstilling).
 • Speak up! Ofte vil folk være glade for at ændre retter til dig. For eksempel, hvis røre FRJ har kylling i det, bede kokken at gøre dig en særlig meatless parti, bede om pizza uden ost.
 • Mix og match! Bland nogle tofu og bønner fra salat bar med nogle salsa fra taco bar og sætte det over nogle ris, der er sikker på at være til rådighed.

Berømte Vegetarer

Her er nogle kendte vegetarer:

Daryl Hannah, Prince, Madonna, Paul McCartney, Lisa Bonet, Albert Einstein, Fiona Apple James Cromwell, Lindsay Wagner, B-52's, Elvira, Casey Kasem, John Harvey Kellogg