Vegetabilske: Urter til Crafting Tips

Dekorative Herb Oil - for kokken

Disse gør vidunderlige gaver til kokken i dit liv, eller til dine egne boligtekstiler behov. Jeg ofte afhente usædvanligt formede glasflasker og dekorative propper i løbet af året, klar til olie-making amok i sensommeren eller det tidlige efterår.

Hardy, woody urter og tørrede frø er bedst til dekorative olier, da de ikke gør forringes. Vælg tørrede eller friske kviste af rosmarin, tørret chili peber, peberkorn, sennepsfrø, korianderfrø, tørrede citron og appelsinskal, kanel bark og nelliker.

Før du begynder, så tænk urten mix du planlægger at oprette. Hvad vil olien bruges til? En italiensk mix kan indeholde hele fed hvidløg, rosmarin og timian kviste og måske nogle peberkorn og ville være nyttige som støvregn olie til pasta retter, brød og salater. For en mexicansk mix kombinere hele chili peber, spidskommen og fennikelfrø og tørret appelsinskal. Korianderfrø, spidskommen, tørret citronskal, chili og peberkorn giver en marokkansk smag, mens timian, citronskal, hvidløg og mynte giver en antydning af Grækenland.

Tilføj dine valgte urter og krydderier til den rene, tørre flaske, derefter forsigtigt hælde i olien. Brug god kvalitet olivenolie og sikre, at urter er helt dækket. Seal og mærke flasken og holde i et køligt, mørkt rum indtil brug.

Pomanders - Et brag fra fortiden

Pomanders har været kendt siden middelalderen, men de er stadig dejlige at se på og kan lugte en garderobe i op til et år.

Stud en orange med nelliker, så støv let med spray mount and roll i stødt kanel og allehånde. Bind et bånd omkring den orange at suspendere den.

Making A Herb Pillow

Herb puder er en hjælp til rolig søvn. De kan hjælpe berolige og lindre nervøse børn og også give en dejlig frisk duft til et soveværelse.

Mode en pudebetræk fra almindelig bomuld eller musselin og fyld den med din valgte urt blanding. Sørg for at det er sået op stramt og brug med en dekorativ udvendig pudebetræk.

Kamille og lavendel er særligt velegnet til børneværelser. Tilføj citronmelisse, tørrede humle, rosmarin og mynte til urter puder for voksne.

Cat Toys

Hvis du har katte, du ved, at de absolut elsker katteurt. Så her er nogle ideer til at gøre din kats dag:

Plant katteurt i en stor skål. Hold det væk fra katten, indtil skålen har en nice tæppe af katteurt på det, og derefter placere skålen i et solrigt sted. Se din kat snooze i det hele dagen lang.

Alternativt, lave en musselin taske, mus-formet, hvis din syning færdigheder tillader. Stuff posen stramt med tørrede katteurt blade og sy op. Tilsæt lidt hale og til stede for din kat med komplimenter.

Duftende bøjler

For naturlig duft i din garderobe, købe eller lave stofbetrukne bøjler og fylde dem med en blanding af tørrede aromatiske urter. Lavendel og rosenblade er en behagelig blanding til en dames soveværelse. Prøv bergamot og citron balsam for en gentleman værelse. Hvis du vil have duft samt beskyttelse mod møl, tilføje rosmarin til din urt mix.

Duftende Paper

Duftende papir tilføjer en følelse af luksus og en flygtig kvalitet til ethvert rum. Duften din skriftligt papir ved at tilføje kviste af lavendel til en kasse med papir. Alternativt let dæmpe papiret med en fin Mister, derefter sprøjte med din favorit æterisk olie. Bergamot, geranium, grapefrugt og lavendel synes at give særligt gode resultater.

Hold skuffe-foring papir i en lukket kasse med bundter af tørrede urter såsom rosmarin, lavendel, citronmelisse eller citron verbena. Gem kassen tæt lukket i et par uger, før foring dine skuffer.

Mulled Tea Mix - Duften af ​​jul

Duften af ​​nelliker, appelsiner, kanel og honning aldrig undlader at minde mig om jul. Men det behøver ikke at være jul for at nyde denne te. Det giver varme og en følelse af velvære til enhver teselskab.

Bland fem teskefulde sort te med tre fed, en spiseskefuld af knust kanel bark, en spiseskefuld af tørret appelsinskal, og en lille skive frisk ingefær (valgfrit). Bind i en musselin firkantet, før du tilføjer til en opvarmet tepotte. Fyld tekande med kogende vand og stejle i fem minutter. Serveres med honning.

Te mix gør også en stor stede. Anbringes i en dejlig krukke eller individuelle musselin poser, før de giver det væk.

For at gøre gløgg stejl mængde te blanding i en halv liter vand i fem minutter. Tilføj en flaske rødvin og varme igennem. Må ikke koge. Smag til med sukker og server med citronskiver.

Herb Bolde til en duftende Kitchent

Herb bolde er ordninger lavet af blomster, urter og frø hoveder, der kan bruges i køkkenet til at maskere madlavning lugt.

Vælg lange kviste af bugten, rosmarin, salvie, og timian. Tilføj hele frø hoveder af dild og fennikel. Indsæt nærmere på en blomstret skum bold indtil dette er helt dækket. Vedhæft et bånd og suspendere nær komfuret.

Skuffe breve - Hold Gemte Tøj ildelugtende Dejligt

Til duft linned skuffer, fyldes op stofposer og fyld med tørrede krydderurter. Lavendel og rosenblade lave en behagelig blanding, som gør lavendel, rosmarin og mynte, eller bergamot og citronmelisse.

Hvis du ikke har stofposer, eller ikke ønsker at bruge pengene, snup et par gamle strømpebukser og skær den nederste del af benene af. Brug tåsektionen, og fyld strømpebukser med lavendel frø eller rosenblade. Bind strømpebukser sammen og hænge i dit skab eller anvendes i en skuffe.

Julen Tabel Omdrejningspunktet

Hvis du ønsker at tilføje en særlig centerpiece til din julegave middagsbord, surround en glasskål med opretstående kanelstænger og slips på plads med et bånd. Fyld midten af ​​skålen med en potpourri lavet af tørret orange skal, nelliker og fyrrekogler.